0 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde (104 puan) tarafından
çok üzgünüm salı günü piskiyatriye gideceğiz bu rahatsızlık geçici değilmiş internetden biraz baktım 7 yaşında o daha  çok üzgünüm başına gelen bilen var mı özel hastaneye gidttik devlete de götüreceğim özel eğitim alması şartmış çünkü dikkat eksikliği var poliklinik raporu geçersiz ola bilir dedi öğretmen fakat devlet piskiyatriye randevu ayın 29 aldık hep dolu muayeneyi devletten mi başlatsak özelden mi raporu devlete göstersem hani ilaç vs de yazacak sonra devlete geçiş yapacağım çok pahalı kafam karıştı ne yapmalıyım bu konuda  

7 Cevaplar

0 oy
(337 puan) tarafından
Post yukarı çıksın canım geçmiş olsun.
(104 puan) tarafından
çok teşekkür ederim
(337 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek allah şifasını versin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gecmis olsun cnm. Nasil farkettiniz
(104 puan) tarafından
hareketleri internete yazın çıkıyor hiperaktivite belirtileri bizimki hepsi bire bir uyuyor teşhisi pedegog koydu
0 oy
(542 puan) tarafından
Maalesef dehb çok yaygın bi rahatsızlık. Durumu öğretmeni mi farketti siz mi aslında 7 yaşından önce durum farkedileblrdi
(104 puan) tarafından
ben farkettim ögretmende şüpeleniyordu  öyle işte :(
(542 puan) tarafından
Yol yakınken özel eğitim alsın bence de rapor verirlerse haftada 2 saat dersi özel eğitim dersi oluyor ve faydası da var inş ilerlemez ama tedavilre uyun çünkü öbür türlü çocuk okul yaşamnda öğrenemiyor
(104 puan) tarafından
evet baya geri kaldık herşeyden hiç heves yok meğer rahatsızlık yüzünden miş
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Devlete gitmeni tavsiye ederim canim varsa üniversite hastanesine götür ve doktorun dediklerini ciddiye al uy söylenenlere ki ilerlemesin
(104 puan) tarafından
aynen öyle yapacağımız bakalm inşallah faydalası olur
0 oy
tarafından
Dürtü bozukluğu nasıl bişey geçmiş olsun 
(104 puan) tarafından
istemeden hatalar yapar ve söz dinlemez aşırı hareketlilik bu tarzda
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Yakınınsa eğitim araştırma hastanesi varsa devlet bi ona git derim araştırma hastaneleri ve doktorları çok iyi oluo 
(104 puan) tarafından
uzak ama bilmiyorum ki devletden korkuyorum açıkçası ilgilenirmi ki
0 oy
tarafından
Eğer kesi  net yani koyulduysa tedaviye tek bir doktorla devam et canım hasta hikayesini bilen tanıyan doktor çok daha iyi ilgilenir maddi gücün neye el veriyorsa o şekilde yap yani nasıl bir etkisi vardır bilemicem ama bu gano nun bi şi ak çikolatası var Ablam in arkadaşı onu çocuklara kullanmalı çocuklar çok sakinledi eskisi kadar hiperaktif değiller demiş bi araştır istersen rabbim sifaisni versin kuzunun
(104 puan) tarafından
inşallah şimdi eşim tek çalışıyor ev kira zaten bebeğin masrafları okulun masrafları kira fatura bide hastane masrafları girerse işin içine  çok zorlanır çocuklarım yine herşey onlar için özelde devam etsem bile garanti olmaya bilir yarın para olmazsa gidemeyecegiz örnek o yüzden devlette bir yerde başlamak daha iyi olur en azından  ücretsiz deneriz olmadı rabbim bir şekilde bir kapı açar
tarafından
Acar tabi canım açmaz mı hiç sen yüreğini karartma rabbim her karanlığın ardından muhakkak bir aydınlık verir elhamdülillah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 164 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ymckrm (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
10 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sedagnay (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 282 göst.
0 oy
37 cevap 902 göst.
9 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Kasimcicegiii (1,326 puan) tarafından soruldu

405,937 soru

12,167,673 cevap

36,631 kullanıcı

...