0 oy
139 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3,038 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Benim bir arkadasim var ve onun sorunlarini dinlemek destek olmak asla beni sikmiyo fakat beni dun gece esini yaninda oldugu halde olaya mudahil etmesi cok canimi skti

Adam evlenince.ailesine dustu oncdden cok ailesi tarafndan onem gormuyordu kiz buna is maddi konularda destek verdi

Onu hakli buldugum icin esini de bastirmak icin aradi fakat ben ne diyeyim ne haddime yine de dedim onceligin kendi kurdugu ailesinin olmali diye ama onun da.ailesi oldugunu kabul etmelisin gorusecek tabi dedm taraf oldm istmedigm halde

Her neyse arkadsa beni esinin yaninda aramasi sacma degil mi 

4 Cevaplar

0 oy
önce (2,119 puan) tarafından
Ben ararsam eşimin evde olmamasina dikkat ederim. Yada baska odada arar konusurum arkadaslarinla. Biraz sacma olmuş bencede. Ben sevmiyorum eşinin yaninda konusulmasini 
önce (3,038 puan) tarafından
Aynen adam dese ki sen kim oluyon hakli yani bana kalmis tavsjye vermek ben diyince mi aydinlanacak adam
-Reklam-
0 oy
önce (17,956 puan) tarafından
Beni işinize karıştırmayın kendi aranizda çözemiyorsanız bir uzmandan destek alın deyip kapatırdım 
Dedim cift terapisinw gidin bide sacmaladi buna buyu yaptirmslar hica bulucm vs dedim cift terapisinw gidin
önce (17,956 puan) tarafından
Ben hoca da değilim terapistte de çok mantıksız kız kıza bir konuşmada nasıl davranmalıyım veya neden böyle yapıyor diye sorsa anlarım ama mevcut duruma kim haklı diye sorması çok çok mantıksız. Bence başka uygun zamanda buna tepkini koymalısın
Kesinlikle ya kaldi ki kendisi ailesini istemiyo adamin ama adamin ailesi cidden deger vermiyolardi onemsemediler bes kurus cikarip vermediler ama kizin ailesi de oyle zor aile ki dusin annesiyle karsilasmak istemedigim icjn gidip gelmiyorm annesi siniri olmayan son derece toksuk bi kadin adam da onunla gorusmek zorunda kaliyo e oda hakli o zaman
0 oy
önce (5,044 puan) tarafından
Kaç yasında acaba arkadaşın küçük mü 
Yo degil
0 oy
önce (4,757 puan) tarafından
Sorunlarıni size anlatması kadar normal birşey yok ama eşinin yanında sizi arayıp sizden destek beklemesi kadar çocukça anlamsız bir durumda yok keşke müsait değilim deseydiniz yada doğruyu söyleyip illa üçüncü kişiden fikir alacaksanız terapiste gidin deseydiniz 
Dedim terapiste gidin bide oraya mj para kaptirak dedi :)
Of bu aile evlilik sorunlari zor bide alakam olmadigi halde taraf olmak ne bileym bu konularda konsp ne biliym baska seylere sebep olmakta zor
Benim zaten kendi derdim bana yetiyo artiyo bile

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 235 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Kimbilirki (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 869 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 674 göst.
0 oy
21 cevap 631 göst.