+1 oy
203 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,973 puan) tarafından
Kızlar asla çocuk sesine şikayet eden biri değilim Çocuğu var genelde çocuk sesi akşam erken saatlerde kesiliyor bir müddet sonra kadın kocasıyla kavga ediyor bağıra bağıra. Ya tamam tartışma olur evet ama bir insan her gün kavga eder mi kızımı emzirmeye uyandık gece 4 gibi hâlâ kadın bağırıyor çocukta uyanmış ağlıyor bende sinirlendim aradım dedim yani bu saatte ne oluyorsunuz kocası kapıyı falan kırmış biz duymadık o ara uyuyorduk. Dalga geçer gibi bide kapıyı kırdı duymadın mı diyor. Ev sahibi kendisi kendi evim istediğimi yaparım tarzı konuştu sabah. Gerçekten galiba müstakil bir ev zaten hayalimizdi bu kadın yüzünden şart gibi bişey oldu. Yazarken bile konuşmalarini duyuyorum kavga etmeseler bile bağıra bağıra konuşuyor. Gerçekten çok sıkıldık. Hatta bir gece deprem oluyor sandık kadın gece vakti duvara bişeyle vuruyordu galiba çivi. Ev sahibi olsa da böyle rahatsızlık vermeye hakkı var mı ? Bilen biri cevaplasın ya 

13 Cevaplar

+2 oy
önce (3,331 puan) tarafından
Evet müstakil ev gerçekten güzel 

Var sa bulma imkanınız çıkın derim

Bende müstakil evdeyim

Allahimmm yok böyle rahatlık ne alt komşu var ne üst komşu 

Lüks ya müstakil ev 

Bahçeli böyle ek biç 

Havlu var çocuklar 24 saat oynar

Mangalı semaveri eksik olmaz

Zor kız apartman site 

Hele ki böyle ev sahibi çekilmez 
önce (1,973 puan) tarafından
Bizde ev sahibiyiz bu evi satıp galiba bizde müstakil bir ev alacağız eşim bazen gece 3 4 de uykusu bölünüyor sinir oluyor ve ister istemez sinirleniyor. Oklavayla falan vuruyorum bende valla sessiz olsunlar diye biz evde sesimizi bile yükseltmeyiz asla biri rahatsız olur diye. Milleti geçtim kendi evladımı düşünüyoruz bir insan evladının yanında nasıl bu kadar küfür eder bela okur aklım almıyor
önce (2,818 puan) tarafından
Canim bizim de müstakil planımız vsr eviniz dubleks mi tek kat mi kac m2 bahçeniz var min ne kadar olmalı falan tavsiyelerini yazabilir misin
Yok be canım ne dubleks
Kız
Skskskls
Tek katlı ev
3 artı bir odası var
120 metre kare evin toplam odası
Artı kaç metre kare bilmiyorum ama
Giriş tarafı var bizim evin 2 kapısı var
Biri bahçeye gider öteki ana kapıya
Ama şimdi tam olarak bahçe avlu ve garaj kaç metre kare o kadarını bilmiyorum
Valla bana sorsan tek kat 1 oda bile olsa şükür edicem son ses müzik dinliyorlar benim kızın da en sevdiği şarkı karşımda oynuyor jdndndjdj
Eyvah bu kadar da fazla be
-Reklam-
+1 oy
önce (1,359 puan) tarafından
Ev sahibi bile olsa bu şekilde rahatsızlık vermeye hakkı yok bir kere uyarmışsın bu gece de aynı şeyler olursa ara polisi Bi kapılarına dayansın polis akılları başına gelir illaki bizim yönetici de öyleydi en son polise şikayet ettim ses yok daha 
Hiç bişey yapamazlar nerden tutsalar ellerinde kalır sessiz olsunlar da polisi çağırmak zorunda kalma cidden bak bir kere çağır polisi nasıl adam oluyorlar izle
Kızım uyurken ses yapsalar ağlayarak korkarak uyanıyor biz aman çocuğun yanında tartışmayalım aman çocuğumuzun hatırlayacağı kötü anımız olmasın diye uğraştıkça benim evladım da kötü etkileniyor polis gelmiş bir kere uyarmislar devam etmişler bende dayanılmaz hâlde bir daha ses gelirse ararım ya onların yüzünden alt komşuları da taşınacak
Ne pis insanlar ya tam böyle karayemiş sopasıyla girilmelşk
Asla insanları yargılamam çingene bunlar bizde Çanakkaleliyiz burada çoklar çoğu da arkadaşım ama bunlar çok kötü gerçekten
Çingenelerin bir çoğu böyle maalesef bizim burda da var
+1 oy
önce (1,315 puan) tarafından
Ev onların olabilir ama rahatsızlık verip kul hakkina giremezler
Bende ev sahibiyim istediğim gibi bağırıp çağırayım mı bence diğer komşulardan önce kendi çocuğunun psikolojisini düşünüp biraz kavgalarına ara vermeliler. Kendi evladina bile bela okuyor kocasına sinirlenip
önce (1,315 puan) tarafından
Allah o ah.mak kadına akıl fikir versin. Ulan insan çocuğuna bela okur mu. O bela dönsün başını yesin
+1 oy
önce (3,966 puan) tarafından
İsterse tüm apartman onun olsun rahatsız verme hakkı yok, bir daha olursa polisi ara çok gürültü var çocuk uyumuyor yoksa çıkıp kavga edicem dersin, gelip uyarırlar. 
Bende istiyorum polisi aramak ama sıkıntılı insanlar tedirginim açıkçası. Zaten uyarmaya başladığımızdan beri taktı bize kadın. Eşimde kocasını görüp söylemişti ben olsam nefes alış verisime dikkat ederim biri beni uyarsa arsız insanlar ya
önce (3,966 puan) tarafından
Kişi dengesiz olunca elin kolun bağlanıyor. Bende öyleyim akşam 10dan sonra dikkat ediyorum, aman laf gelmesin sonucta yüz yüze bakıyoruz. Eskiler ne güzel söylemiş ev alma komşu al.
+1 oy
önce (2,305 puan) tarafından
Aşkım ben de benzer durumdayım işin içinden çıkamadık taşınmak zorundayız. Bakınıyoruz biz de.

Bizim de alt komşu sorunlu. Önceden kiracı vardı bekar bir oğlan hiç sorun yoktu şimdi ev sahibi kendi geldi oturdu. Kadın hasta, oğlu da şizofreni hastasıymış (26 yaşında at kadar çocuk). Sürekli alttan vuruyorlar. Neymiş beyefendi okuldan geliyormuş uyuması lazımmış. O sırada da oğlum sandalyede ben sandalyede sar makara yapıp gülüyoruz. Bundan rahatsız olmuş. Daha neler neler yaşadık. Alttan vururken böğürüyorlar bir yandan. En son bir gün ben işteyken oğlum minik metal araba sürmüş, ******** oğlu gelmiş bizim kapıyı yumruklamış, kapının önündeki çöpleri dağıtmış sağa sola. Polis çağırdık uzaklaştırma aldırdık 3 ay. O sırada da ev bulur çıkarız adı batsın dedik. Olan çocuğumuzun psikolojisine oldu. Aklı çıkıyor tıkırtı duyduğu zaman. Çok korkmuş alttaki sorunlu ö.küz gelip kapıyı yumrukladığında. Demem o ki sizinkiler de kesinlikle sorunlu, çıkabiliyorsan çık. Hiçbir şey huzurla oturacağın bir yuvadan değerli değil.
Yaa kıyamam benim kızım da seslerinden uyuyorsa ağlayarak uyanıyor duyarsa. Ya hadi komşuyu geçtim insan kendi çocuğunun psikolojisini düşünüp biraz kavgalarına ara verir bunlar çocuk uyansın diye mi yapıyor aklım almıyor. Daha bunlar ne ya kadın telefonla konuşuyor ama sanki bizim evde konuşuyor o kadar ses geliyor. Bizimde oturduğumuz evi satıp böyle müstakil güzel bahçeli bir ev istiyoruz ya inşallah olur
önce (2,305 puan) tarafından
Allah gönlümüzden geçeni hayırlı etsin ikimize de :) O çocukları da Allah kurtarsın, bu evde göre göre onlar da kavgacı bireyler olacaklar :(
İnşallah canım benim inşallah evet o bide kız çocuğu yarın bir gün umarım yanlış tercihler yapmaz
0 oy
önce (54 puan) tarafından
Bizde de öyle maalesef ev sahibiler diye hak görüyorlar kendilerine bizim ev sahibi de hemen hemen öyle geçenlerde saat 9 da temizlik yapmaya kalkıştı 
0 oy
önce (749 puan) tarafından
O evde bedava mı oturuyorsunuz? Hayır . Ev sahibi olması birşeyi ifade etmiyor ama sürekli kavga etmeleride üzücü . Çocuğuna beddua etmesi psikolojik sorunları var anlamına geliyor İnşallah araları düzelir yazık aileye 
0 oy
önce (9,941 puan) tarafından
Aynı benim eski ev sahibim oğlum 1 buçuk yaşındaydı gündüz uykusuna yatirirdim ev sahibine rica ederdim yasemin Allah aşkı için bağırma oğlumu uyutacam. Bende dinleneyim derdim sen hiç merak etme derdi. Sonra ben uyuturfum gelirdi tamda kapımın önüne merdiven boşluğuna nisaaannnnn Muhammeeedddd diye tüm gücüyle avazinin çıktığı kdr çocuklarına seslenirdi ve sürekli böyleydi hergun. Yada merdiven inip çıkardılar merdivenlerde oturma odama yapışık tek o odada klima var mecbur orda uyuyoruz yazın sanki deprem oluyir gibi ses gekirdi kosuyorduoar duvar salaniyirdu. Dayanamadım çıktım 
0 oy
önce (17,960 puan) tarafından
Sizin ev sahibiniz mi apartmanda kendi evinde mı oturuyor sizin ev sahibiniz olsa diyeceğim çıkarırız korkusuna susup otursunlar diye bekliyorlar ama o da yok iyisi mi sen şikayet et kimsenin kimseye rahatsızlık verme hakkı yok yeni kanun çıkacakmış diyorlar gürültü şikayet edilirse para cezası vereceklermiş belki gözleri korkar polis gelince 
Yok kendi evlerinde oturuyorlar ama ne bileyim benim de kendi evim biri rahatsız olacak diye çok dikkat ederim
0 oy
önce (699 puan) tarafından
Sonradan görmüştür ondan görgülü insan yapmaz 
Kesinlikle katılıyorum artık kendi bilir
0 oy
önce (5,338 puan) tarafından
Sabah 10 aksam 10 gurultu yapabilirler ama ondan oncesi ve sonrasi apartman kurallarina uymaz diye biliyorum yapma haklari yok 
Bence de öyle yani saat bile gerek yok insan kendi çocuğunun psikolojisini düşünüp kavga etmez o kadar bağıra bağıra
0 oy
önce (1,125 puan) tarafından
Asla böyle bir hakkı yok çok ayıp yâ hû rabbim selâmet versin kendinize müstakil ev almayı nasib etsin en kısa zamanda 
Ya biz aman çocuğumuz kötü anı hatırlamasın dikkatli olalım tartışmayalım yanında çocukluk zamanlarını hep güzel hatırlasın dedikçe onların kavgasına kızım uykusundan ağlayarak uyanıyor biz gece duyduğumuzda uykumuz ayıyor uyuyamıyoruz bazen son ses müzik dinliyorlar amin inşallah nasip olursa istiyoruz
Hayırlı insanlarla karşılaştırsın Allâh çok zor yâ bizim de girişe taşındılar bir ay olacak neyle neciler belli değil bir anne var 15 erkek var ve sürekli en üst bizim daireye ve karşı daireye gelip ara ara zile basiyorlar. Sürekli asansör içinde oynadıkları için kapattık asansörü 13-15 yaş çocuklar yani diyorsun anlamıyorlar da tuhaf.
Kız çocuk bile değiller ergenliğe girdi girecekler yapma etmeden anlamıcak yaşta değiller yani terbiyesizlik yani
7'den 70'e dünya genelinde bir anlayış problemi var  maalesef
0 oy
önce (2,610 puan) tarafından
Tabi ki hakki yok, hic ugrasma en son polis cagir gelip bassinlar cezayi
Oyle yapıcam çok terbiyesizler ya balkondan aşağı çöp atıyorlar benim balkonda oturdugumu gördükleri hâlde

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 758 göst.
31 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Poyrazsmom (442 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 213 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,454 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 537 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 138 göst.