Aşkım ben de benzer durumdayım işin içinden çıkamadık taşınmak zorundayız. Bakınıyoruz biz de.
Bizim de alt komşu sorunlu. Önceden kiracı vardı bekar bir oğlan hiç sorun yoktu şimdi ev sahibi kendi geldi oturdu. Kadın hasta, oğlu da şizofreni hastasıymış (26 yaşında at kadar çocuk). Sürekli alttan vuruyorlar. Neymiş beyefendi okuldan geliyormuş uyuması lazımmış. O sırada da oğlum sandalyede ben sandalyede sar makara yapıp gülüyoruz. Bundan rahatsız olmuş. Daha neler neler yaşadık. Alttan vururken böğürüyorlar bir yandan. En son bir gün ben işteyken oğlum minik metal araba sürmüş, ******** oğlu gelmiş bizim kapıyı yumruklamış, kapının önündeki çöpleri dağıtmış sağa sola. Polis çağırdık uzaklaştırma aldırdık 3 ay. O sırada da ev bulur çıkarız adı batsın dedik. Olan çocuğumuzun psikolojisine oldu. Aklı çıkıyor tıkırtı duyduğu zaman. Çok korkmuş alttaki sorunlu ö.küz gelip kapıyı yumrukladığında. Demem o ki sizinkiler de kesinlikle sorunlu, çıkabiliyorsan çık. Hiçbir şey huzurla oturacağın bir yuvadan değerli değil.