+2 oy
121 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,331 puan) tarafından
Kızıma doğum günü yapmayı düşünüyorum. Hediyelik dagitsam mi dagitmasam mi arada kaldım. Dagitirsam ne yaptırayım sizce? Magnet, anahtarlık vs pek istemiyorum şahsen. Mevlutte küçük şişelerde kolonya dagitmistim. Var mı değişik fikri olup beni aydınlatacak 

7 Cevaplar

+5 oy
önce (441 puan) tarafından
Doğum gününde sen niye hediyelik dağıtıyorsun ki gelenin hediye getirmesi lazım tam tersi :))
önce (1,331 puan) tarafından
Doğru aslında ama bı kadının videosunda gördüm o da Sukulent yaptirmis dağıtmış. Bende hatıra olsun dagitayim diye düşünmüştüm ama her an vazgeçebilirim bu yorumundan sonra :D
-Reklam-
+1 oy
önce (1,383 puan) tarafından
Mum olabilir belki 
Evet ayicikli mumlar oluyor onlardan olabilir
Hem hoş hem güzel bencede
Tavsiyen için sağol canım ❣️
Rica ederim canım ❤️
0 oy
önce (2,624 puan) tarafından
Bence gerekli degil hediyelik, onun yerine kurabiye uiyecek tarzi dusuniyorum ben ama tabi illa olsun dersen sukulent guzel fikir, tohumlu kalemler var
Yemeye ikramliklar olacak da ne bileyim hediyelik dağıtılır mi acaba diye sorayım dedim
0 oy
önce (117 puan) tarafından

Ben kızımın doğumunda küçük şekerler paketlemiştim şekerleri trendyol'dan Bir sayfadan almıştım Etiketi de trendyol'dan çıkardım jelatin de aynı şekilde aldım çok güzel oldu Hem kendim yaptım hem daha hesaplı oldu Hem de daha Şirin bence

image

Hmm güzel fikir canım teşekkür ederim
0 oy
önce (4,291 puan) tarafından
Ben oglumun dogum gununde sadece cocuklara uflemeli baloncuk dagitmistim. Hem yemekten sonra baya oyalandilar onunda.
Canım doğum gününü gurbette yapıcam ondan burada çoluk çocuk yok eğer çocuklu bı parti olsaydı senin fikrinde baya mantıklı
önce (4,291 puan) tarafından
Buyuklere vereceksen anahtarlik olabilir. Makrome anahtarliklarda guzel oluyo.
0 oy
önce (1,535 puan) tarafından
Dogumda hastanede kucuk kutularin icinde tek icimlik kahve koyup dagitmistim. Hem kendim yaptigim icin hosuma gitmisti. Hemde maliyeti fazla degildi
0 oy
önce (3,315 puan) tarafından
Ben magnet yaptirmistim canım 

En ideali o oluyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 72 göst.
0 oy
6 cevap 140 göst.
27 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 240 göst.