Kızlar napıyonuz bakın ne diicem oğlumda yemek seçme sorunu var ve son zamanlarda çok fazla seçmeye başlamıştı kreş için açıkçası yüreğim el vermedi daha küçük diye ama oyun grupları mantıklı geliyordu haftada 1 gün düzenli gittiğimiz bir oyun grubu var haftada 1 kerede farklı grupları değerlendiriyorum değişiklik olsun diye inanın kış başından beri portakal ve mandalina yediremiyordum oyun grubu sayesinde yemeye başladı havuç yemeye geri başladı çok şükür yumurtayı omlet dışında yediremiyordum canımı sıkıyordu artık diğer türlüde yemeye başladı nasıl oldu? Oyun grubunda her hafta farklı etkinlik oluyor yeni şeyler öğreniyorlar mesela geçen haftalarda havuç işlendi ve öğretmen hepsine birer parça havuç dağıttı oğlum bir güzel bitirdi çünkü diğer çocuklarda yiyordu :D önceki haftalarda yerli malı işlendi ve diğer çocuklarla mandalina yedi vs vs. Yeme sorununu gerçekten yavaş yavaş aşıyoruz bu sayede hatta şöyle yapıyor öğretmenim bak ben bugün şunu yedim diyip kendini alkışlatıyor :D bence yeme sorunu olan 18 ay ve üstü tüm anneler benim gibi 2.5 yaşa kadar beklemeyin.. Ben 2.5 yaşta başladım oyun grubuna bence geç bile kalmışım.. Yemek seçiyor yemiyor diyorsanız kesinlikle oyun grubu veya Yemekli kreş seçin.