+3 oy
316 göst.
önce Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından

image

Evet ilk postumu anlık olarak paylaşayım dedim :D 

Napiyorsunuz kızlar nasilsiniz ? 

Ben iki üç gündür oğlum sayesinde uykusuzum ama bugün şükür ara uykusuna biraz daha erken yatti. İşlerim var ama o kalkmadan çok kahve içesim geldi ve kendimi biraz şımartayım dedim :D 

Eşim de bugün gececi birazdan çıkacak yemek derdim de yok oğlum gece uyursa artık gece başlar benim mesai de :D :D 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (852 puan) tarafından
Afiyet olsun canım benim eşimde bugün erkenci yemeklerimi yaptın onu bekliyorum gelsin yiyecez annesine gidecez 
önce (135 puan) tarafından
Teşekkürler :)) size de şimdiden afiyet olsun :) kayinvalidenle iyi anlasiyorsan ne güzel misafirlik iyidir :D
-Reklam-
0 oy
önce (682 puan) tarafından
afiyet olsun hoşgeldin :) bizde ateşli hastalık pilav yapıcam köfte aldım eşimede soslu tavuk aldırıcam dışarda hazır yemektrn iyidir birde uçuk 
Teşekkür ederim:) çok geçmiş olsun umarım bir an önce geçer. Menü baya iyi daha ne olsun afiyet olsun :)
0 oy
önce (3,226 puan) tarafından

Afiyet olsun canım soğuk mu içiyorsun. Geçen canım çekti ama ben kendime güvenemedim:D 

Acıktım eşimi bekliyorum yemek içinn

Teşekkür ederim :) yazın soğuktu da şuan sıcak canım :D
0 oy
önce (4,028 puan) tarafından
Ohh afiyet olsun canısı bide şimdiden kolay gelsin bende bebemle uğraşıyorum kalkıp namaz kılacam sofrayı kuracam bugün ben kayınvalidem ve kızım tek evdeyiz eşim nöbette yarın gelecek ☺️❤️
Teşekkür ederim :)) Allah kabul etsin :) sana da kolay gelsin bebeler fena :D
Rica ederim ve amin ecmain kardeşim bide sağolasın he valla öyleler ama elhamdülillah iyiki varlar
Aynen öyle canım veren Rabbime şükürler olsun :) öyle böyle büyüyorlar :))
Ayn öyle valla Rabbim yokluklarini göstermesin
Amin canim
0 oy
önce (1,316 puan) tarafından
Afiyet bal şeker olsun bende oğluma yemek yedirdim eşim şehir disinda geç gelicek mutfak göçüyor kızımın uyumasını bekliyorum toplamak icin
Teşekkür ederim :) bende şimdi telefonu elime aldım oğlumu uyuttum benimde mutfak öyle çamaşır falan var :D ikimize de kolay gelsin :D
0 oy
önce (3,344 puan) tarafından
Oğlum 6 aylık. 6 sene yaşlandım. Söyleyeceklerim bu kadar
Resmen cocuk uyumuyor ya 24 saatte toplam 5 6 saat uyunur mu ? 10 dakikada bir kalkıyor bazen ya
Acaba diş falan mi cikariyor canım o dönemlerde böyle uykusuzluklar oluyor.
Hep aynı bacım ilk günden aynı
Gerçi uykusu sıkıntılı olan hep öyle gidiyo gibi sana diyorum ama benimki 15 aylık oldu hala geceleri rahatça yatamiyorum. Yatmayı geçtim az önce uyuttum mesela dediğin gibi yine uyaniyo uyutmaya çalışıyorsun. Millet gibi bebeğimi uyuttum işlerimi halledim moduna geçmeyi beceremiyorum. Sürekli bölünüyor çünkü .
Aynen öyle vallahi
0 oy
önce (1,994 puan) tarafından
Afiyett olsun benim kızım da kaç haftadır anamı ağlattı 2 tane dişi aynı anda gelmeye çalışıyor neredeyse patlayacak. Ne gündüz ne gece uykusuz bekliyoruuuzz
Teşekkür ederim :) diş de zor Allah yardımcın olsun bian önce rahatlar inşallah.:)
önce (1,994 puan) tarafından
İnşallah canım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 628 göst.
0 oy
12 cevap 307 göst.
+2 oy
24 cevap 877 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Rahel (2,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 769 göst.