+2 oy
197 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,085 puan) tarafından
Kızlar merhaba

Kızım kucuklukten beri hep üstü açık yatar oda ısısı 24-25 olmalı diyolar diye bende hep öyle alıştırdım

Kaloriferlerimiz merkezi sistem olduğu için oda ısısı 27-28 e cikiyodu buda haliyle odanın havasını kuruttu çocuğum öksürük oldu. Ne zaman ki petegi kapattım öksürük gecti. Oda ısısı şu aralar 25-26 da duruyo ama bu seferde kızım usuttu 3 yaşında şu an napicami bilemedim buhar makinası ise yaramıyo sabaha kadar açık kalsada odanın kurulugunu almıyo önerisi olan varmıdır

11 Cevaplar

+1 oy
önce (6,087 puan) tarafından

Havlu ıslatıp kalorifere sermek en iyi buhar makinesinden çok daha güzel buhar veriyor.. Yada büyük kalıp buz. Benim oğlumun ayağını açık bırakınca üstünü örttürüyor :) 

önce tarafından
Petekler paslanir
-Reklam-
+1 oy
önce tarafından
21-23 ideali bizim hiç 23 e çıkarmıyoruz 
önce (1,085 puan) tarafından
Anlamadım gitti 25 te bile terliyo ama usuyo da
önce tarafından
Hayır üşümüyor teri üstünde soğuyor dereceyi düşür
Oda olabilir ya gerçekten çok terleyen bi çocuk daha yeni burnunun sümüğü kurumustu gene akmaya basladi
+1 oy
önce (12,655 puan) tarafından
Uyku tulumu giydir. Yorgan gibi kalın oda. Benimkilerde hiç üst örtmediler şimdiye kadar. Biri 4.5 biri 2 yaşında. Çorapla yatırıyorum 
25 derecede pikeyle terliyo yorgan gibi tulumla çok terler gibi. Teşekkürler canim
+1 oy
önce (1,666 puan) tarafından
Peteklerin üzerine bir kapta su koyun
Su buhar ıslak havlu ne varsa denedim çok yakiyolar tikiyo
önce (1,666 puan) tarafından
Allah Allaah yaa ne yapılsa ki insan kaliyo öyle ya ama sen suyu eksik etme yine de ne bileyim çok yaniyosa çabuk buhar olur sık değiştir suyu en azından aklıma bişey gelmiyor valla
+1 oy
önce (2,720 puan) tarafından
Bir kaliba su koy, onu dondur. Sabaha kadar basucuna ky, erieken guzel nemlendirio
Tamamdır çok teşekkürler
+1 oy
önce (229 puan) tarafından
Odanın ısısı fazlaysa biz bile üstümüzü açıyoruz. Evim sobalı çocuklar yatarken üstünü açıyor ama sabaha doğru soğuduğu için kalktığımda yorgana battaniyeye sarılmış oluyorlar. Bu şekilde de alıştılar . Küçük şu an 2 buçuk yaşında oda üşüdügunu hissettiğinde sarılıyor yorgana . 
Anladım canım teşekkürler
+1 oy
önce (120 puan) tarafından
Uyku tulumu kızım hiç üstünde birsey istemiyor 1.6 tog aldım daha kalinda çok sıcak tutuyor çünkü terliyor aşırı derecede birde buhar makinesi aldım ben sürekli burnu tıkanıyor du şuan iyi oldu
Kızım 9aylikken falan bıraktı tulumu onunda ayarını bilemedim 1 togu atletle giydiriyodum. Terledi burnu akmaya basladi
+1 oy
önce (1,379 puan) tarafından
2.5 tog tulum aldım giydiriyorum gönül rahatlığıyla uyuyorum bende
Odanın derecesi kaç bide üç yaş herseyin reddedildigi bi yaş asla giydiremem gibi geliyo :)
önce (1,379 puan) tarafından
Odamın derecesini bilmiyorum ama yatak odam gün batımı tarafında olduğu için diğer odalara göre serin biraz
+1 oy
önce (121 puan) tarafından
Petek suluklari oluyor onlar nemli tutuyor havayi
Deniycem canım teşekkürler
+1 oy
önce (51,497 puan) tarafından
uyku tulumu al en iyisi
Üç yaşında giydiremem gibi kendi isteği dışında bişey giydirilmiyo
önce (51,497 puan) tarafından
bide cok biliyorlar. peteklerinde suluk var mi
0 oy
önce (1,439 puan) tarafından
Benim oğlumda üzeri açık yatiyo çaresini bulamdim uyku tulumu  e bebekten . Şuan iyi çok şükür hasta olmuyo
Anladım canım teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 102 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Miracefem34 (1,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Silanayaz (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 66 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Alyam (23 puan) tarafından soruldu