+1 oy
95 göst.
önce Kültür-Sanat kategorisinde (260 puan) tarafından
Slm kızlar.tyt için bir türlü program hazirlayamiyorum.kizim da var 2 yasinda .videolarda bakıyorum program ya eşit agirlisidir yada başka bisey benim açıktan iseyi bitirdiğim için alan yok yazıyor yani bütün derslerden mejburj sayısal çok zor bu arada .ama gene bakarim belki .Ve googden  bütün dersler bulamadim hep aylik programlar yazılıyor .var mi bi öneriniz. Kafam çok karışık 2 haftadır. Bi biyoloji bi coğrafyayı çalışıyorum daha diğer derslere gelemedim bide gunluk 15 parafrag çözüyorum.turkceyide 2 ay önce bitirmişti annemlere gidip gelip 2 ay kaldım turkcenin yüzünü açmadım.var mi öneriler  

6 Cevaplar

0 oy
önce (260 puan) tarafından
Belki bilen olur 
-Reklam-
0 oy
önce (5,038 puan) tarafından

image

image

benim öğrencilere verdiğim program böyle. 

İlk olarak dersleri ve üniteleri bak. Bir ayda 2 ya da 3 dersi bitirmeye çalış,zaman azaldı çünkü.

Ikinci olarak haftalık program yap. Hangi derslere çalışacaksın,günde kaç soru çözeceksin. Bu arada günlük 15 paragraf çok az en az 30 olmalı.

Teşekkür ederim canım bütün konuları bi kağıda not aldım. Çocuğum arada izin vermiyor ondan 15 paragraf cozebiliyorum.
0 oy
önce (13,132 puan) tarafından
Sınava okumak istediğin bölümün aldığı alan üzerine hazırlanmak gerekir. Dersleri böyle belirlersin. Coğrafya sözel ve eşit ağırlık için yüksek puan getirir biyoloji sayısal için. Her alana ortak etkisi olan Türkçe dersidir.
Ewt canım bak biraz aydınlandım .çok sagol.bizde alan yok yazıyor ondan bütün derslere göz gezdiriyorum.ama dediğiniz çok doğru
önce (13,132 puan) tarafından
Rica ederim umarım her şey istediğin gibi olur
Teşekkür ederim canim
0 oy
önce (814 puan) tarafından
Tüm derslere çalışman zaman kaybı olur sözel.esit ağırlık ve sayısal olarak ayrılıyor aslında sayısal da iyi değilsen ona göre o dersleri değil de diğer alanlara çalış tabi hedefin sayısal bir bölüm değilse haftalık program yap konu ve soru çözümü olarak hafta sonunda da genel soru çözümleri yap internette de oluyor konularla alakalı çıkmış sorulara bak çözmeye çalış
Keşke bizde de ya eşit ağırlık yada sayısal diye bisey yazsaydı. Alan yok yazıyor ondan kafam karışık neye daha agirlik vereceğimi bilmiyordum .açıktan mezunum ondan .
Tyt zaten alan belirlemen gereken bir sınav istediğin bölüm sayısal puan türüne alıyorsa ona göre kendine program hazırla zaten lise de bölümün ne olursa olsun üniversiteye istediğin bölüme gidiyorsun açıktan mezun olmak zarar değil yeter ki sen çalış yaparsın
Matematik te hocalara geldik Tonguç akademi falan vardı bir ara bende bakiyrodum oralardan video izle antrenmanlarla matematik kitabı var konu anlatımı kolay oluyor pekiştirmek için problemlere bak en çok soru ondan çıkıyor
Tm canim çok sagol
Ne demek:)
0 oy
önce (1,077 puan) tarafından
Problem çözmeyi ihmal etme. Türkçe'yi bitirdim yüzünü açmadım demişsin onun için de genel tekrar videoları izle ve soru çözmeyi asla ihmal etme. 
Ya canım nette gördüm de matematik bana zor geliyor ama mat. problem konusu na direkmen geçsem olur mu problemden daha çok soru geliyor ya ordan calisayim.yoksa mat konusu bitirdikten sonra mı problem
Matematik bana da çok zor geliyor ama bence baksan daha iyi. Bakmadan problemleri asla çözemezsin
Her gün 20 problem soru çözmeye de özen göster 20 pragraf 20 problem :)
Walla canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama kızım dibimden ayrılmıyor bıraksa hiç dersten kalkmak istemem .konulari tek tek yazdım bi kağıda haftalik program yapacam oyle ilerleyim
Anladım canım
0 oy
önce (76 puan) tarafından
Hangi bölümü istiyorsun stres yapma yetişir bence canım 
Walla canım 2 yillik saglik çok istiyorum ama hep sayısal dersler çünkü eskiden eczane de 5 yıl çalıştım  ondan sağlığı çok seviyorum
Anladım açıktan değil galiba demi örgün mu okicaksiniz bende açıktan tds okumayı düşünüyorum
Walla canım karar veremedim.Hic belli olmaz
Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 91 göst.
+1 oy
9 cevap 87 göst.
0 oy
9 cevap 540 göst.
21 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu