+1 oy
486 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,076 puan) tarafından

Kızlar lütfen yadirgamayin ama aglayamiyorum çok zor süreçler atlattim ettim evet ama iki yıldır aglayamiyorum hani içim ağlar ama gözümden yaş akmıyor ağlamak istiyorm ağzıma karar doluyum ama yok aglayamiyorum geçen üzücü korkulu bir olay yaşadık yanımdaki herkes ağlıyor ama bende tık yok şoka girmiş gbi içim şişti ağzıma geldi ama ağlamak yok:(

22 Cevaplar

+1 oy
önce (1,853 puan) tarafından
Keşki bende ağlıyamazsam korksam üzülsem tartışsam hemen ağlarım çok zayıf biriymiş gibi görünüyorum 
Berna nasıl geçti kız
önce (1,713 puan) tarafından
Bilmiyorum ya o ağlak halim biraz duruldu hala var ama fark ediyorum yani çok ağladım için olabilir, çok ağlayıp ta bir sonuça varamamak beni bu hale getirmiş olabilir.....
Beni hala bi yere getirmedi inş durur artık yoruldum çünkü zayıf görünmekten
önce (1,713 puan) tarafından
Zayıflık değil bence duygusallık ama kendini kontrol etmeyi öğrenmen lazım insanlar bunu kullanabilir en hassas noktanı
Kullanıyorlar zaten
-Reklam-
0 oy
önce (12,680 puan) tarafından
bazen oluyor, o yaşadığın şeylerin birikimi. psikiyatriye gitsen iyi olabilir bence. 
önce (3,076 puan) tarafından
Bazen son iki yildir böyle hep geçer geçer ama yok smdi sanki birşeyimi kaybetmişim gbi hissediyorum herkesin yaptığı birşeyi benim çok ihtiyacım var ama yapamiyorm
Yardım almaktan çekinme
Psikolog mu psikiyatrimi peki
ikisine de git bence
0 oy
önce (84 puan) tarafından
Hissizlesmis olduğundan dolayı bir süre vücut istese tepki veremiyor 
Hisslerim var aslında hani olaya üzülüyorum korkuyorm ama içimde yaşıyorum vücuduma vuruyor valla kaç gündür kulunçlarima vurmuş taş gbi ama dışarıya akitamiyorm
Psikyatriye gidin isterseniz içinize atmanız da pek sağlıklı değil
Psikolog mu psikiyatri mi gidecem aklımdaydı hep çekindim
Cekinilcek birsey yok aslında dertleşmek konuşup bilgi almak istiyorsan yaşadığın durum ile ilgili sohbet muhabbet ederek cozume kavusturuyor psikolog eğer ilaç kullanarak tedavi olmak istiyorsan ise de psikiyatri gitmek gerek
0 oy
önce (280 puan) tarafından
Aklıma kemal sunalin gülen adam filmi geldi
İzlemedm ama biliyorm beni de kimse ağlayaeak görmemiş o yüzden beni arayıp anlatırlar ederler ama artk balon gbi sismisim dinleyecek yer kalmamış dışarı akitamiyorm onlar sanıyor ki umursamiyorum
önce (280 puan) tarafından
Soğukkanlı misin
Yok çok konuskanim güler yüzlüyüm de diyrom ya bir sıkıntı olur hemen beni ararlar konuşur ederler fikir alırlar ama onlar sanıyor ki güçlüyum soğuk kanliyim
0 oy
önce (4,046 puan) tarafından
Üç aydır bende aynı durumdayım belki içim kan ağlıyor ama dışım duvar misali 
Valla baştan önlemini al
önce (4,046 puan) tarafından
Bakalım hayırlısı gülüm
0 oy
önce (322 puan) tarafından
Serçe parmağını masaya vur.
Sürekli mi birde düz olarak mı
önce (5,050 puan) tarafından
:))))
0 oy
önce (1,146 puan) tarafından
Ben Ankara abisinin videoları izleyince hüngür hüngür ağlıyorum
Sürekli baktığım üzüldüğüm kişi oradaki insanları görünce hani özelden olsa atsam elimden geleni yaptgim gücüm yettiği kadar ama işte aglayamiyorm cnm hisslerim duygularm hep içime atiyorum
O zaman belki de göz pınarlarında bir sorun vardır göz doktoruna gittin mi
Yok vallahi gitmedim olabilir mi acaba
Muhakkak bir randevu al git ihmâl etme
0 oy
önce (7,740 puan) tarafından
Kendine yazık ediyorsun ağla ki rahatla hastalık hastası olursun yoksa 
Yok cnm işte ağlamak çok istiyorum yeminle artk ozeniyorm babamı dusunuyorm rahmetli aklıma düşüyor belki ağlarım yok içime üzüldüğüm olaylar oluyor yanimdakiler akıtır gözyaşlarını bende yok içime Kürtlerde kestirme var sarılık oluyorm her bir olayda korkudan üzüntüden yaralar atıyor burda kaç kere paylaştım ama yok hani elimde olsa keşke ama psikologa gtcem
0 oy
önce (395 puan) tarafından
Ayy deme öyle. Keşke ben de zor ağlayan biri olsaydım. Eşim de bana, sana da kışt demeye gelmiyorsun hemen ağlıyorsun diyor. Bıkmış o da bu huyumdan. Biri yanımda ağlasa ben de ağlıyorum hemen. Eşim beni üzse kendimi ifade edemiyorum ağlamaktan o kadar duygusalım
Bende oyleydim şimdi sen anlatnca ilk evlendiği muz yillar geldi aklıma kavga bile edemezdim çekilip ağlardım smdi tık yok esip gurleme var ama buda kötü
0 oy
önce (10,335 puan) tarafından
Ayy bu içten gelen bişey sanırım bende çok duygusalim herşeye ağlarım istemsiz 
0 oy
önce (1,366 puan) tarafından
Kullandığınız bir ilaç var mi?
Hayr cnm ilaç yok yaşadıklarmdandir 4 çocuk üst üste eşimin ailesi ile sıkıntılar oldu ailemle ilgili oldu çok büyük üzüntüler yasdk ama niye herkesde değilde bende oldu anlamadm
önce (1,366 puan) tarafından
Herkesin vücudu farklı tepki verir bazıları da kanser falan oluyor arkadaşımın vücudunda yaralar çıkıyor mesela sizinki de boyl3 tepki vermiş. Psikolojik bir destek alabilirsiniz
Bende yaralar attı hep stres dediler kaşıntı yara sarılık RABBİM iyi etsin ama işte insan ağlasa içindeki pisliği akıtır gbi
0 oy
önce (19,548 puan) tarafından
Yalnız başına acıklı ya da duygusal bı film izlesen 
Yok cnm önce bana dokunsalar ağlardım yani önce böyle değildim eşimle küçük tartışmada bile ağlamaktan kavga edemezdk smdi ne etsem boş geçen taziyedeydim hani çok üzüldüm anne evladı trafik kazasında orda ağlayanlari görüp ağlamamak mümkün değil gbydi ama gram yaş akmadi gbi
önce (19,548 puan) tarafından
Kafana takma bu durumu bence zamanla çözülecek bişey gibi
0 oy
önce (14,759 puan) tarafından
Valla gel ben seni döveyim hem stresim gider benim de sende ağlamış olursun :D şaka şaka garip Bi durum bende hemen ağlıyorum 
0 oy
önce (1,656 puan) tarafından
Sinirden de mi ağlayamıyorsun ben üzüntüden önce sinirden ağlıyorum ya üzüldüğüm zaman senin gibiyim tıkanıyorum boğazıma koca bir yumruk oturuyor sanki 
Sinirden ağlardım önce doğru hani üzülüp hiç aglamazdim hele bir sınır haksızlık olunca ağlardım ama büyük üzüntüler yaşadım hepsini içe ata ata aglayamiyorum smdi
önce (1,656 puan) tarafından
İçine atmaktak alışıyor insan maalesef ama ağlamak bazen rahatlatıyor da Allah ağlatmasın da
0 oy
önce (28 puan) tarafından
Bir rahatsızlığın olabilirmi acaba bnm eltimde kaldı yıllar agliyamadi megersem beyincik sarkmasındn dolayı agliyamiyodu ameliyat oldu boynuna pilatin takıldı öyle düzeldi 
Olabilir bilmiyorum hiç gitmedim bunun için ama gidecem göz doktoruna da iki yıl böyle durum eltin hangi doktora gtmis
önce (28 puan) tarafından
Beyin ve sinir hastalıkları doktoruna gitti ama onda sürekli bayılmada vardı kendinden geçiyor du baş dönüyordu
0 oy
önce (5,784 puan) tarafından
Ben on yıl önce kurumsal bir magazada çalışıyordum o zmn çok çok üzüldüğüm bişey yaşadım. Kalbim çok kırıldı çok çok hatta . 3 ay boyunca tepkisizdim  elimde değildi ne guluyordum ne ağlıyordum. İşimi yapıp çıkardım bı gün kendi reyomumu temizlerken gelen müşteriye baktım sonra bı döndüm reyonum dağılmışti bir anda oturdum çocuklar gibi ağladım aralıksız tam 3 saat 3 4 ayın birikimi o an çıktı gitti bende . Sebep reyonum bozulmuş ama bahane yani neler atlattım ağlamadım bı  daginiklikta patlak verdi aklıma o gün geldi okurken
Ya inşallah bana da nasip olur o ağlama patlaması insn agzima kadar doluyum hani yasadigimiz şeyler hiç kolay şeyler degl ama herkes acını yaşıyor ama ben barut gibiyim sinir yapıyor tahammülsüzlük yapıyor baş ağrısı ama tık yok bende
önce (5,784 puan) tarafından
Doktora falan görünsen cnm olmaz mı. İçten içe gerçekten bu his insanı yaşlandırıyor
0 oy
önce (758 puan) tarafından

Hamile kal canım hormonlar seni şekilden şekle sokar zaten :D

Kız boşver ağlayıp üzülüp ne yapacaksın , ben herşeye ağlarım hiç iyi birşey değil ya

4 tane getirdim cnm zaten öyle içine akitacgina dışına akitiyorsun bırak sulu göz ol valla bak smdi ağzıma kadar doluyum ama tk yok icimde akıtmak istiyorm ama yapamiyorum
0 oy
önce (9,949 puan) tarafından
Bende 4 sene boyunca ağlamadım hatta psikologa gitmeyi düşündüm. Sonra geçen bahar babam beyin kanaması geçirdi o an dünya durdu babamı o halde görünce çok ağladım sonra refakatçisi oldum annemle 2 si ağlardı ben teselli eder hiç aglamazdim taki onu bırakıp eve gelene kadar cocukkarimda annesiz kalmıştı il'den ilçeye gelene kadar ağladım eve geldim çok ağladım gene. Şuan bunları yazarken bile ağladım. Babam benim herseyim kolum kanadim
O 4 ağlamamak birseyden mi kaldı zaten bende babamı düşündüğüm an son hali gözümün önüne geldiği an sesi kulaklarıma geldiği an rahmetlinin ağlardım şimdi tık yok şuan bile çok zor süreçler geçirdik yaşlısı çocuğu genci ağlıyor ben içime içime atiyorm
önce (9,949 puan) tarafından
Bastırılmış duygular bir zamandan sonra insanı robotlaştiriyo. Şuan bile mesela kolay kolay gülmem çok nadirdir kahkaha atmam yanimdakilere komik gelen kendilerini yerlere atıp gulen şeylere sadece gulumserim
0 oy
önce (3,050 puan) tarafından
Benimde gozumun yasi kurumuyo Allah dusmanimin basina vermesin ciger acisi olunca cigerlerin kaniyo orgqnlarin agliyo zaten cok yasayacagimi sanmiyorum ha.hevesin var mi oda yok 

Inan saglik olsn sevdijlerin yninda olsn geri kalan icin zaten aglamaya degmez.
0 oy
önce (3,307 puan) tarafından
Goz altlarina soğan sür 

Yada gözlerine su sık en fazla sulanir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 20 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (242 puan) tarafından soruldu
+1 oy
50 cevap 1,740 göst.
17 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
18 Ocak 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Tekcocuk (1,209 puan) tarafından soruldu

408,611 soru

12,278,191 cevap

37,805 kullanıcı

Kategoriler

...