+1 oy
75 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (253 puan) tarafından
Son öğünü saat 7 de bittirdim kizlar aralıklı oruç yapcam acaba şimdi başlasam yoksa sabah mi başlasam.dogrusu ne acaba uygulama üzerinden takip edecem için 

2 Cevaplar

+1 oy
önce (773 puan) tarafından
Tamam işte canım 7de bitirdin yemeği hiç birşey yemeyeceksin sıvı harici taa sabah 10 11 e kadar hatta daha fazla dayanirsan o kadar iyi yanı ne kadar geç başlarsan o kadar iyi
önce (253 puan) tarafından
Anldim cnm ozman bismillah diyeyim ben
önce (773 puan) tarafından
Kaç kilosun canım bende aralıklı oruç tutmaya çalışıyorum
önce (253 puan) tarafından
63 cnm senn
-Reklam-
0 oy
önce (5,507 puan) tarafından
Tamam canim baska bisey yeme.

Sabah 11 de kahvalti et. En son 5 te aksam yemegini yemis ol. 5 ten sonra bisey yeme. Bi de kahvalti ettikten sonra 4 saat bisey yeme. 

Ayrica bisey yemeden once yedikten hemen sonra su icme. Yani su ictikten en az 1 saat sonra biseyyler ye ya da biseyler yedikten en az 1 saat sonra su ic.

Bi de bisey yemeden once mutlaka yesillik ye ot olur salata olur. Ogunlerde ilk yedigin sey yesillik olsun. 
önce (1,295 puan) tarafından
Canan Karatay' ın şu sözü aklıma geldi yeşillik yemeyin sizi zayıflatmaz aksine kilo aldırır. Bakın inekler ot yiyor nasıl kilolular demişti sjjsjs.
önce (5,507 puan) tarafından
İneklere ot kilo aldirmaz.
İnek beslensin veya sutu yagli olsun diye, arpa,cavdar,misir ,kuruyemis falan veriyolar. Sadece o ile beslenen inek besili olmaz.
Bisey yemeden once yesillik ye dememin sebebi de simdirim acisindandi. Besinler daha kolay sindirilir ve bagirsaklar daha hizli calisir.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 66 göst.
0 oy
7 cevap 191 göst.
30 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde .SU. (5,401 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
26 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Allizzwell11 (509 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 660 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde 3434istnbl (140 puan) tarafından soruldu

408,602 soru

12,277,638 cevap

37,795 kullanıcı

Kategoriler

...