+1 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde (2,647 puan) tarafından
Cok uykusuz yorgun bitkinim 4 yasinda 2 yasinda ve 23 gunluk bebeyle 

15 Cevaplar

+2 oy
(1,546 puan) tarafından
Araları çok azmis Allah yardımcın olsun benimki de bende aynı durumdayım şuan sıfır uyku dolanıyorum oğlum bıraksa azcik uyusam 
(2,647 puan) tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-
+2 oy
(7,909 puan) tarafından

Bende 287 gündür uykusuzum :)

(875 puan) tarafından
kacinci ayda ve nasil kesmek gerekiyor
(12,741 puan) tarafından
Valla doktordan doktora değişiyor. Hatta geçen bi arkadaş 2.5 aylıkken kilo alımıda iyi olduğu için kes demiş doktoru. Yabancı bi ülkedeydi. Ama bence en azından 5ay falan emmeli bebeğin durumuna kilo alımınada bağlı tabide ama büyüme hormonu gece salgılanıyor uyuması daha iyi. Hem ne kadar küçük kesilirse o kadar rahat oluyor. Biraz ağlanıyolar ama en fazla 3 4 güne alışıyolar
(875 puan) tarafından
4 gun sonra 8 aylik olacak dr kontrolunde sorayim bakalim ne diyecek emzirmek yerine pispisliyor musunuz ?
(12,741 puan) tarafından
Ben kesmedim canım denemedim yani ablam kesti kızını banada çok söyledi ama benim işime gelmedi :) ama ablam çok rahat etti. Evet pişpişledi gezdirdi yatağına bıraktı falan. Ağladı tabiki ama alıştı hemen sonra hep akşam yattı sabah kalktı
(875 puan) tarafından
anladim canim bakalim bi deniyim ben de
+2 oy
(347 puan) tarafından
Benimde 7 yaşında da 4 yaşında ve 21 aylık bebeğim var uykusuzluğa alisiyo biyerden sonra insan 
(2,647 puan) tarafından
Hadi inşallah
+2 oy
(817 puan) tarafından
Benmde 9 yaş 4 yaş 2 yaş 3 çocuk zor gerçekten küçükler iyi anlaşıyor ama büyük okuldan gelince hep bir olay oluyor .
(2,647 puan) tarafından
Allah herkesin yardimcisi olsun
+1 oy
(966 puan) tarafından
Benimde 4 yaşında 2 yaşında ve 15 günlük bebem var allah yardımcımız olsun bacım çok iyi anlıyorum seni
+1 oy
(6,565 puan) tarafından
Benimde öyle cnm 4-2 ve 9 aylık oldu zamanla alıştım sende alışırsın 3-4 aylık olunca daha rahat olacaksın uyku konusunda 
(2,647 puan) tarafından
Insallah canim
+1 oy
(11,490 puan) tarafından
Allahım yazmasın 4 yaş ve 2 yaşa girmek üzere iki kızım var. Birde yenidoğan olsa kafayı yerdim Allah kolaylık versin
(2,647 puan) tarafından
Amin inşallah canım
+1 oy
(3,299 puan) tarafından
Benim de 37 aylık ve 19 aylık çocuklarım var uykusuzluk bizde de aynı artık emerek uyumayı bıraktırdm babası uyutuyo ben de uyuyup biraz dinleniyorum sonra 2 3 saat sonra emmek icin ağlıyo sabaha kadar emiyo bu huyu cok kötü Allah tüm annelerin yardımcısı olsun 
+1 oy
(10,065 puan) tarafından
Anam yorumlara şok oldum masaAllah bacilarim ne cesurlar vala :)

Araları çok az uykusuzluk çekmen zorlanman çok normal Allah yardımcın olsun ne desek boş şimdi 
(18,181 puan) tarafından
Ben altı ay oldu spirali çıkarttırdım cesaret edip korunmayı tamamen birakamıyorum
(10,065 puan) tarafından
Ben yedim bir haltlar. Büyüğü marta 9 olacak küçüğüde 5 buçuk olacak 3 aylık hamileyim. Tabi bebek doğana kdr daha büyürler çocuklar inşaAllah zorlanmam çünkü benimkikerin araları yaş farkı baya var bu arkadaşlara göre
(18,181 puan) tarafından
Benimde oğlum geçen ay 3 yaşına girdi bu yıl içinde ikinciyi yapıp o defteri kapatmak istiyorum
(10,065 puan) tarafından
Bence baya yaş farkı koydum araya bence bir yandan art arda olması iyidir de. Gerçi ben yapamazdım Rabbim dağına göre kar veriyo
+1 oy
(1,308 puan) tarafından
Allahmm benim kız 4 yaşında diğeri 4 aylık çok zorlanıyorum yaa Allh yardım etsin 
(2,647 puan) tarafından
Amin cumlemize
+1 oy
(4,342 puan) tarafından
Amanin yandım ben bndede 7 yas 3 yas var bebek bekliyorum birde sanirim bugunleri mumla ariycam 
(2,647 puan) tarafından
Hemde nasil
+1 oy
(1,166 puan) tarafından
Yorumlarda ki arkadaşlara ve size başarılar dileyip çıkayım posttan :) Tek çocukla bittim diye geziniyorum ortalıkta 
(2,647 puan) tarafından
Deme oyle deme
+1 oy
(3,387 puan) tarafından
Bacım kazaylaysa bir şey diyemem de isteyerekse keşke az daha ara vereydin. Eltimin çocukları 4, 3, 1.5 yaşında çocukları. Şimdi 4. Cuyu yapicam biraz daha geçince dedi tabii ben şok maşallah dedim
(2,647 puan) tarafından
Gulum spralle kaldim ama simdi baglattim
+1 oy
(238 puan) tarafından
Deme öyle korkutma benı ya 3 ..2 ve yenı dogacak var 10 gun sonra:( 
(2,647 puan) tarafından
Valla kork gulum zombi gibiyim evde
(238 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun cnm buyuttukmu rahatız
+1 oy
(347 puan) tarafından
benimde 3 yaş 1bucuk yaş ve 50 günlük bebişim var Allah yardımcımız olsun Rabbim yardım ediyor ve insan alışıyor gerçekten onlar uyusa bazen ben uyuyamiyorum ağrıdan illa bişi oluyor ama gececek bu gunler
(2,647 puan) tarafından
Saglikli olsunlar da napalim yapcak bisey yok

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 56 göst.
0 oy
5 cevap 160 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Fatma1112 (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
0 oy
6 cevap 65 göst.