0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (375 puan) tarafından
Merhaba hanımlar aşırı tembellik yorgunluk var.2 oğlum var ve çalışıyorum. Eve geldiğimde hiç enerjim olmuyor. Nasil toparlamaliyim

5 Cevaplar

0 oy
(1,610 puan) tarafından
Valla yorgun olmak icin gayet yeterli sebebin var. 

Ama takviye alabilrisin

Gece yatarken magnezyum glisinat var onu ic sabah daha dinlenmis bi kafayla kalkiyosun.
-Reklam-
0 oy
(8,270 puan) tarafından
Ben evdeyken bile böyleyim + tek çocuk :D senin normal geldi bana
0 oy
tarafından

Hz. Ali'den (ra) rivayet edildiğine göre Resûlullah (sav) ona ve Fâtıma (ra)ya: “Yatağınıza girdiğiniz zaman (veya istirahate çekildiğiniz zaman) 33 defa Allahü ekber, 33 defa sübhânallah, 33 defa da elhamdülillâh deyiniz.” buyurdu.(Buhârî, Farzu’l–humüs 6, Fezâilü ashâbi’n-nebî 9, Nefekât 6, 7, Daavât 11; Müslim, Zikr 80. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Edeb 100.)

Bu hadisi şerif, ev işlerinden yorulduğu için babasından yardımcı isteyen Hz. Fatıma (ra) durumu üzerine söylenmiştir. Dinçlik verir.
0 oy
(269 puan) tarafından
Önce kan değerlerine baktır canım. Sonra vitamin al. Sonra beslenmenden basit karbonhidratları çıkart. 
0 oy
(243 puan) tarafından
Vitamin ve kolajen takviyesine başladım bende bu yüzden pek bi işe yaramıyor gibi ama hiç kalkasım gelmiyor yerimden zar zor mecbur yapıyorum ama enerji yok bir de hergun aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 68 göst.
0 oy
7 cevap 108 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ozlem.23 (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 166 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (304 puan) tarafından soruldu

403,618 soru

12,092,516 cevap

36,385 kullanıcı