+1 oy
127 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (11,936 puan) tarafından
Kızlar bilemedim bana akıl veriri misiniz? 

Oğlum bu gün karnım ağrıyor dedi .gaz diye masaj yaptım çünkü gösterdiği yer tam olarak bağırsakları .bu arada yeni 4 yaşına giriyor.ogurme vs yok.miden bulanıyor mu dedim hayır dedi.bulaninca da söylüyor zaten. Bir saat sonra yeşil kaka yaptı.bay baya yesildi.ispanak yemedik yada yeşil içeren birşey yemedik.sadece dün D ,a ve c vitamini olan bir damla başladım. Arkasından bir saat sonra da saçları islanircasina terledi.kosmadi eminim ama sürekli hareket halinde bir çocuk. İnternetten baktım yesil kakaya kötü birşey yazmıyordu.annemde usutmustur kızım filan dedi.atesi yok başka hiç bir durum yok.basina gelen oldu mu ? Yarın Dr mi götürsem ? Şu an maşallah çok ta iyi .en ufak birşey yok .kaka tekrarlamadi.bir daha o şekilde terlemedi.bilemedim ya ben mi efhamliyim acaba size de danışayım dedim

2 Cevaplar

+1 oy
(1,545 puan) tarafından
Basladigin damladandir belki kakası . Usutmuste olabilir belki ondan olabilir annenin dediği gibi
(11,936 puan) tarafından
Terleyince sanırım panik oldum.su an maşallah gayet iyi .ha zaten çok terleyen bir çocuk.
(1,545 puan) tarafından
Benimkide öle sürekli terliyo iyiyse çok düşme üstüne kendini korktma bidaha yaşarsaniz öle bişey götürursun inşallah olmaz geçmiş olsun
(11,936 puan) tarafından
Sağol canım bu çocuk beni böyle yaptı ya.
-Reklam-
+1 oy
(7,768 puan) tarafından
ŞÜşütmüş canım ya tavuk çorbası yap yada booolll sarımsaklı bi çorba iy gelir
(7,768 puan) tarafından
Ne demek canım
Ozaman sorarsın olmadı
(11,936 puan) tarafından
Evet acaba öne mi çeksem dedim kontrolü.annelik çok zor birşey .ödüm kopuyor onlara birşey olur diye
(7,768 puan) tarafından
Gerek yok bence cnm
Çok zor çok canından bir parça
(11,936 puan) tarafından
Sağol canım bakalım bekleyeyim herhangi bir durumda hemen gotururum
(7,768 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️ rica ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 360 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy