+2 oy
269 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (110 puan) tarafından
Kızlar ne kadar sıklıkla dışarı çıkarsınız ev hanımları. Eşim çalışıyor her gün bende haftada bir veya iki defa çıkarım bir arkadaşa falan öyle yani gezme mezme yok zaten bugün aşırı bunaldım bu durumdan abartıyor muyum sizce iki çocuk var bir buçuk ve yaşında onlarla yalnız çıkmakta zor 

19 Cevaplar

+2 oy
önce (6,018 puan) tarafından

ben valla beceremiyorum . zora gelemiyorum . elim kolum boz gezmek istiyorum. markete gdeceksem bile cckla cikarim anneme brakirim sanra vururm kendimi yollara:) market isini bile ccgu anneme brakio halkediyorum yani. buyugu zaten okulda

önce (51,382 puan) tarafından
bide şöyle anlasilir okunakli yazsan tadindan yenmicen canosum☺️
önce (2,458 puan) tarafından
Ben okuya okuya alıştım :D burda yorumlarını okumayı en sevdiğim kişi casperiye :)
aynen ben kendisinide seviyorum alistim bende bir satasayim dedim☺️
önce (6,018 puan) tarafından
hahah bende sizi kizlar:) beyin cimnadtigi yaptiriyorum iste biraz okuyup biraz dusunerek anlamli cumle olusturuyoruz :)
-Reklam-
+2 oy
önce (33 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Zor canm bende sıkılıyorum bunaliyorum gecen gün dsari çıkayım braz dedim kızım okuldan almaya gttim 3 çocuğum var biri bebek 2 numaralı kizama motor çarptı çok kötü Allah'tan kırılmadi bacağı vücudunda morluklar var çok şükür bunada o psikolojiyi atlatamadim hâlâ korkuyorum 
önce (323 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canm nasıl kızın iyimi smd
önce (33 puan) tarafından
Çok saol canm evet çok şükür iyi bsey olsaydı kendimi asla affetedemezdim
önce (323 puan) tarafından
Çok şükür canm
+2 oy
önce (706 puan) tarafından
benim 8 aylik oglum var hava gunesliyse her gun cikiyoruz bizim burda irmak var hicbir sey yapamazsak irmak kenarinda yuruyus yapiyoruz geliyoruz 
+2 oy
önce (3,988 puan) tarafından
Oğlumla her gün dişardayiz, evde bunaliyoruz. Bu hafta hava çok güzeldi her gün parka gittik ben oturdum o oynadi arkadaşlarıyla 
+2 oy
önce (7,744 puan) tarafından
İki oğlum var ve hamileyim her hafta çıkardık ama bir aydır pek çıkmıyorum evimiz bahçeli orda oynuyorlar
+2 oy
önce tarafından
Sadece bugünden bahsedeyim oğlumla markete gittik ihtiyaçlarımızı aldık sonra dışarıda yarım saat bisiklet bindi eve geldik havalar soğuk olduğu için böyle yazın sabahtan akşama kadar dışarıdayız diyebilirim
önce tarafından
Ev gezmelerini hiç sevmem zaten sürekli evde vakit geçiriyoruz o yüzden dışarıda açık havada vakit geçirmeyi tercih ederim.
0 oy
tek cocuk olduğu icin rahatim bebekken ilk yedi sekiz ay doktor harici cikmadim cok asiri kusuyordu cok nadir cikiyorduk daha sonra hemen hemen hergun çıkardım kışın tabi daha az annemlere halamlara gidiyoduk ama oyle park falan goturmuyodum
0 oy
önce (702 puan) tarafından
Haftada iki yada üc kere çıkarım parka, market e falan gideriz toplam en fazla 2 saat sonra eve gelirim, yani dışarı cıkmak zor ama sürekli evdede durmak zor, çocuklar evdede hiç durmuyor, dısarı çıkınca en azından değişiklik oluyor.
0 oy
önce (10,339 puan) tarafından
Ben iki çocukla dışarı çıkmaya alıştım artık :D benimkilerde büyüdü az da olsa küçük 3 büyük 5 yaş olacak. Dun bugün hava çok güzeldi park a gittik AVM ye gittik çocuk atölyesine gittik yarında çocukları kaynanama bırakıp çikicam işlerim var hastane epilasyon falan 
0 oy
önce (12,573 puan) tarafından
Biri 4.5 yaş olacak diğeri 2 yaşında. Hiç niyete gidemezsek ikisini alır iki üç sokak gider dönerim hem onlar hava alır hem ben. Hergün çıktık nerdeyse doğduklarından beri hep dışardalar valla
0 oy
önce (13,731 puan) tarafından
Sağlıcakla büyüsünLer

Benimkiler de 2:30 ve bir yaşında ortalama üç kere çıkarım

Kız zaten seviyordu gezmeyi her gün çıkmaya alışıktı oğlan oldu oldukça bozmamaya çalıştım en kötü her gün markete parka çıkarız Bir şey yağmadiği sürece
0 oy
önce (13,603 puan) tarafından
Ben bir tek anneme gidiyorum çarşıya da onunla çıkar gezeriz hep bende tek çocuk var tabi. Bide komşum var arada gider geliriz o kadar
0 oy
önce (1,878 puan) tarafından

1 tane oğlum var on tane çocuğa bedel dışarıda yapmadığını bırakmaz bana gene ben hep dışarıdayım:)

0 oy
önce (2,606 puan) tarafından
Ben tek çocukla daha hiç çıkmadım tek başıma korkudan. Her hafta eşimle çıkıyoruz, o zaman bile canımdan beziyorum
0 oy
önce (307 puan) tarafından
Biz arkadaş ortamları olarak takılırız eşlerle bazende biriyle daha samimiyiz onu çağırırım çok sıkılırsam yâda çay koy sana geliyorum derim öyle oğlum 4 yaşında kızım 8 aylık
0 oy
önce (55 puan) tarafından
Oğlumla hemen hemen her gün çıkarım 

Çocuğu bir engel olarak görmüyorum dışarda da beni çıldırtıyor ama aklım onda kalır o yüzden her yere onunla gidiyorum 

Çarşı pazar market 

Zaten okula götürüp geliyorum 3 saat bosum 
0 oy
önce (9,687 puan) tarafından
Biri beş yasında biri 3.5 aylık. Büyük olan dehbli kucuk 12 günlükten beri dışarı çıkıyoruz. Gezmeden cekmedim hç elimi ayağımı. Cok bunalıyorum. Bi ara çok bunalıyodum eşim gec geliyodu ablama gidiyodum sagolsun kabul edıyodu istediğin zaman gel diyodu. Sonra o sıkıntı geçti gezilir ama gittiğin yere de bağlı.
0 oy
önce (22 puan) tarafından
Ayni Ben sikildim kadinlarimizin hakki
0 oy
önce (2,458 puan) tarafından
Hava güzelse gündüz çıkıyorum kızımla arada bir. Hafta sonu eşimle çıkarız. Bunun dışında haftada bir sohbetimiz olur. Her gün dışarı çıkmam ama günlerce cikmazsam bunaliyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 93 göst.
1 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 204 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ayseglll (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
0 oy
8 cevap 180 göst.

408,630 soru