+1 oy
150 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (756 puan) tarafından
Kızlar bebeğiniz varken evde muhabbet kuşu beslemek sizce sakıncalı mı evinizde varmı bebeği olup ta

15 Cevaplar

+1 oy
(12,746 puan) tarafından
Ay bizde var ama olmamasını tercih ederim
(756 puan) tarafından
Neden peki olmamasını tercih edersin
(12,746 puan) tarafından
Oda bi bebek yani yemi suyu altını temizle falan. Çok toz oluyo tüyleri uçuyo. Bi bakıyorum arada havada minik minik beyaz tüyler uçuyo çocukların agzınada giriyordur yani.
-Reklam-
+1 oy
(2,668 puan) tarafından
Düzenli bakım ve temizlik yapılıyorsa sakıncası olmaz. Ama kafes farklı bir odada olmalı
(756 puan) tarafından
Anladım cnm çok sagol
+1 oy
(13,080 puan) tarafından
alerji yoksa sorun olmaz
(756 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum henüz alerjisi varmı bebegimin
+1 oy
(7,921 puan) tarafından

Bizde 2 kus tane var . 9.5 aylik bebekte var . Suanlik bi sakıncası olmadı 

(756 puan) tarafından
Bebeklikten belli var mıydı kuşunuz evde
(7,921 puan) tarafından
Yok 3 ay önce aldık
0 oy
(5,010 puan) tarafından
Cocuklarimin hepsi kedi kuş ve balıkla büyüdüler keza torunm da oyle hiç bir sorun yaşamadım 
(756 puan) tarafından
Tam ablacım teşekür ederim
(5,010 puan) tarafından
Bakımlarını duznli yap canm tülunude taktın mi güzelce ohh mis
(756 puan) tarafından
Aslında hamile iken vardı teyzem istedi diye verdim benim duman kuşu da abime vermiştim 2 senedir arkadaşına vermiş oğlum görünce videosunu dayisana yalvara yakara kuşunu geri istedi şimdide bebeğim var diye korktum 5 aylık bebeğim ama yinede tedirgin oldum ablam ya
(5,010 puan) tarafından
Kuzum inan bana klasik gibi olacak ama hay.vanla büyüyen bebekler çocuklar aşırı vicdanlı duyarlı oluyor benim büyük oğlan 22 yaşında bak hala karıncaları ezmekten çok korkar
(756 puan) tarafından
Abla bende çok seviyorum kızımda oğlum da dedim ya sadece bebeğim den dolayı tırstım ama inşallah ayrı odadakarda kızımı 6 aylık yapana kadar ayrı yerde büyütürum
0 oy
(6,081 puan) tarafından
3.5  yaşında  oğlum  kuşum  vardi oglumdan önce  hiç bir problem yaşamadık oglumda  zarar vermiyo sorun yok yani
(756 puan) tarafından
İnşallah bizde yaşamayız
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Benim evde sultan papağanı var kızım karnımda 20 haftalıkken almıştık şakirimi hiç sorun yaşamadık daha kızım 15 aylık şuan 
(756 puan) tarafından
Teşekür ederim canim içim rahatlıyor okudukça
(1,618 puan) tarafından
Rahat ol merak etme düzenli temizliğin yaptın mı spreyleri var tüy dökmesi diye onları sıktın mı hiçbişey olmuyor benim şakirin benden çok bakımı var
(756 puan) tarafından
Tm cnm teşekür ederim cok
0 oy
(1,817 puan) tarafından
Bunu kimse bilmez ama evde kuş beslemek fakirlik alametidir derler cnm. Besleyen çok ama ben hiç o taraftar değilim 
(756 puan) tarafından
Evet bende duydum ama zaten fakiriz ☺️
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Muhabbet kuşu biraz pis bir ****** canım. Pisliği çok oluyor hemen kirleniyor kafesi ve kokuyor. Ben alerjık astımlı oldugum için besleyemiyorum maalesef. Cok sevıyorum ama temizliği zor bi hayvan 
(756 puan) tarafından
Ben yıllardır besledim alerjik astımim olduğu halde tek tedirginligim yeni doğmuş bebeğim
0 oy
(8,761 puan) tarafından
Benim çocuklardan  önce bir kuşum vardı  hamileydim eşimde askerdeydi bayada bağlanmıştım kuşa eşim kuşu kacırmıştı sonra bida almadım artık kuş
0 oy
(1,746 puan) tarafından
Ben besledim. Hiçbir şey olmadı. 
0 oy
(3,532 puan) tarafından
Köpek besleniyor da kuş neden beslenmesin ki
0 oy
(2,858 puan) tarafından
Benim var hiç bir şey olmuyor iyi bile oluyor. Ha7van sevgisini onların da bir canı bir kıymeti olduğunu öğrenmesi açısından küçüklükten yetistirmek önemli bence
0 oy
(3,407 puan) tarafından
Bugün kızıma muhabbet kuşu hediye geldi 2 buçuk yaşında. Bende bir tereddüt ettim şimdi 
0 oy
tarafından

Benimde vardı bebek olduktan sonra cok zorlanmistim bakiminda bir de hastaydı yaşlanmıştı 6 yaşındaydı bi kaç ay sonra ölmüştü tekrar almayı düşünmüyorum bana çok zor geldi onu ilk aldiğimda kendime verdiğim sözden dolayı beslemiştim ölene kadar bakacam diye söz vermiştim kendime tuttum da sözümü:)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 205 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 205 göst.
11 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Sinem48300 (683 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 806 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.