+1 oy
1,898 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Merhaba kızlar ben 5 aylık hamileyim evimde bir muhabbet kuşum var çok tatlı ama bebekli evde muhabbet kuşu beslenmez diye bir şey duydum ben galiba bebeğe zarar verebilir miş benim doğumum olacak yakında şimdi ben bu kuşumu ne yapayım Çok üzülüyorum beslenmez mi gerçekten de kedi bile beslemeyi düşünüyorum aslında hayvanları çok seviyorum kısacası muhabbet kuşunun bebeğime bir zararı olur mu

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne gibi bir zararı olacak. Sağlık açısından mı yoksa hurafelerden mı bahsediyorlar anlamadim
tarafından
Fotoğraf attım canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nasıl bir zarar verebilir ki anlamadim ve daha önce hiç böyle birşey duymadım kedi de aslında zararlı değil sadece hamile kadın tuvaletini kendi değiştirmesin başkası değiştirsin derler bir bakteri oluyormuş galiba diskisinda ama ev kedileri dışarı çıkıp gelmiyorsa o bile düşük tehlikeymis yani bilemedim :) muhabbet kusunu
tarafından
Doktorunuza sorun öyleyse :) sonuçta kedisi olanlara bu bilgiyi doktorlar veriyor dikkat et tuvaletini sen değiştirme diye onlar muhabbet kusunuda bilir zararı varsa ben hiç duymadım :-)
tarafından
Bak canım gönderimin altına fotoğraf attım beni bu yazı korkuttu yoksa gerçekten de kuşun hiçbir zararı yok tüyü bile uçmuyor ve minnacık çok tatlı
tarafından
Okudum öyleyse vazgecmeyin bakın ne diyor fazla temas etmesin diyor çok seviyorsanız bebeğinizin olduğu odada çok tutmazsiniz yeni doğanlar için demiş zaten büyüyünce bebeğiniz aynı odaya alirsiniz önemli olan fazla temas etmemesiymis :)
tarafından
Öyle yapayım bari kuşumuza çok seviyorum minik bebeğimi de çok seviyorum korktum öyle bir yazı görünce teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim bende olsam vazgecemem ki :) belirli bir zamandan sonra evin bir bireyi oluyorlar onlarda
0 oy
(1,148 puan) tarafından
Evimde 6 tane muhabbet kuşu 7 tanede yumurta oldu yumurtadan çıkarlara 13 tane olacak.

13 aylık da kızım var. Şuan için herhangi bi zararını görmedim. Ama tabi ileride ne olur bilemem. Tüy yutmamasına özen gösterirseniz bişey olmaz
tarafından
Aslında bunu şu yüzden sordum ben mesela bir desin yesem ne besin olduğunu bilmiyorum vücudumda su çiçeği gibi alerjiler çıkıyor Çok alerjik bir bunyem var aynı keza eşim de öyle acaba böyle bir şey yaşar mı bebeğimiz o yüzden korktum
(1,148 puan) tarafından
Denemeden anlayamazsınız. Açıkcası bu kadar kuş var bizim evde ama 6 aylık olduktan sonra yanında uçurttuk. Fazla aynı odaya getirmezseniz ben bişey olacağını sanmıyorum
0 oy
(2,684 puan) tarafından
Bi zararı yok ki bende bi kedi bi papağan var zararı bi ihtimal alerjik olur yoksa evdeki hayvan bebek için son derece faydalı 
tarafından
Paylaşımın altına fotoğrafta attm beni bu yazı korkuttu
(2,684 puan) tarafından
Uçarken tüy döküyo genelde belki onu kastetmişlerdir dayım kronik astım hastası evde canlı bitki bile bulunmuyo bi kuş beslediler öksürük krizi oldu bi daha alamadılar eve onun gibi bişey olursa diyedir belkide daha hassaslar ya bize göre ondandır
0 oy
tarafından
Bebegini kedi kopegin yaninda yatiran var napacakmis bi muhabbet kusu temizligine dikkat ettikten sonra sacmalamislar baci
tarafından
Paylaşımın altına fotoğraf sattım beni bu yazı korkuttu
0 oy
(504 puan) tarafından
Bence besliceksen bile bebeğin girmediği Bi odada olmalı hiçbir zararı olmasa bile kılı tüyü bebeğin burnuna ağzına kaçıp sıkıntı yaratabilir 
0 oy
(5,123 puan) tarafından
En iyisi çocuk doktoruna sor
tarafından
Haklısınız sorayım bari

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 1,231 göst.
7 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Asyaagg (82 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 1,043 göst.
0 oy