+2 oy
51 göst.
önce Diğer kategorisinde (255 puan) tarafından
Sizce öyle degilmi heceleyerk soyluyorum.ona ama daha çok küçük nezman anne baba demeye başlar sizce 6 gün oldu 9 aylık olduğu 

2 Cevaplar

+1 oy
önce (12,638 puan) tarafından
Belli olmaz canım çocuktan çocuğa değişiyor benimkiler çok erken konuştu mesela. Kızım 6 aylıkken anne anneanne diyordu
önce (255 puan) tarafından
Oy maşallah peki bnm.oglum.mesela bu sevimli.dostlar fln.var interntte bilirsin cnm onları bakıyor acaba ondan dolayı geç soylermiki
önce (12,638 puan) tarafından
Valla herkes tv ye karşı ben hiç izletmedim diyemem. Çok değil ama ikiside izliyorlar. Ben sıkıntı yaşamadım ama yaşayanda çok
Haklan cnm bnmde dikkt etmem lazm
önce (2,428 puan) tarafından
Ekran için çok küçük çok. 38 aylık ekran bilmez. Çatır çatır da konuşur. Ben sadece konuşması için ekran sakınmadım. A.ptallaşmasın diye de izletmedim. Bence derhal kes ekranı. Küçücük daha
-Reklam-
+1 oy
önce (1,869 puan) tarafından
Valla benimki 1.5 yaşında baba diyor ama anne demiyor ısrarla çocuktan çocuğa değişir.
Haklan cnm.bnm.oglumda mesla ben ona mama sandalyesi aldım.oturmasi için ayrı bsy vardı ondan aldım oturmadı iksindede sonra bir anda kendi kendine oturdu galipa kendi istedgi zamanda konusucak
Her bebek aynı şeyi sevmez,mesela benimki erkenden mama sandalyesini bıraktı,durmuyordu orda oturmak istemiyordu çıkıyordu içinden.o yüzden şuan heryer batıyor:/halıları yıkamaya verdim gerçi boş anında kirletiyor gezerek heryeri kirleterek yiyor.acele etme her çocuk farklı.
Haklan cnm yok kendi oturuyor smdi.istedgi zamanda bu çizgi filimler gerçekten zararlımı
Valla canım bilmiyorum ya arada açıyorum yemek yemediginde mesela izliyor öyle yiyor bazen çok mecbur kaldığımda açıyorum oylansin ama çaresiz kalıyorum onun için açmak zorunda kalıyorum.Ama açmak istemiyorum ya.
Bide senin daha küçük:/ çok izletme bence

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 661 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde __Deniz__ (2,191 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 74 göst.
+1 oy
14 cevap 198 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anneeeeeeeeeeeeeeeee (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 64 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (281 puan) tarafından soruldu

408,970 soru

12,291,962 cevap

38,232 kullanıcı

Kategoriler

...