+3 oy
457 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (30 puan) tarafından
Hanımlar ben trend yoldan ikili  bardak almıştım yanlış ürün göndermişlerdi bende yazdım yanlış ürün göndermiş siniz diye  onlarda hemen ücreti iade edip bardakkarı hediye ettiler üstüne 50 lira kupon verdiler   300 tl idi fiyatları   biraz mutlu oldum aslında sonrada onları zarara sokarım diyede baya icerlendim  

11 Cevaplar

+4 oy
(13,062 puan) tarafından
bazıları yeni ürün gönderiyor, bazıları sendekini alıp ürün gönderiyor kimi de bu şekilde davranıyor. ha bazıları da uğraştırıyor da uğraştırıyor.

zarara uğrayacak olsalar yapmazlardı. iyi esnafmış, oradan başka ürünler de alabilirsin bence. bu şekilde destek olabilirsin 
(30 puan) tarafından
Teşekkür  ederim  öyle yapancam
-Reklam-
+1 oy
(1,936 puan) tarafından

Kız söyle hangi satıcı bizde alalım:D

(30 puan) tarafından
Söylemem  hkşhh  iyiliği suistimal olmadın
(1,936 puan) tarafından
Şaka tabi hahaha:) keşke herkes böyle olsa ya bazıları pişman ediyor paranla rezil oluyorsun
(30 puan) tarafından
Evet keşke
(324 puan) tarafından
Niye iyiliği suistimal olsun ki napabiliriz onlara:D
(51,567 puan) tarafından
bende onu merak ettim ☺️ne yapilabilir
+1 oy
(1,891 puan) tarafından
Genelde ben geri iade ediyorum onlarda para iadesi yapiyor 
(1,891 puan) tarafından
Ama onlar böyle yaparak ne kadar güvenli satıcı olduklarını kanıtlamış oldular
+1 oy
(4,181 puan) tarafından
Senin iade etmen onları daha fazla zararı sokardı canim. Üstelik iki kere kargo parası ödüyorlar o yüzden için rahat etsin zarar etselerdi sana hediye etmezlerdi 
(30 puan) tarafından
Genelde satıcı  karşılar iade  kargosunu
(1,199 puan) tarafından
Seceneklerde evden teslim yoktu kargo personeline teslim edin diyor mesajda galiba şubeye götüreceğim şube yazmıyor yakın şubeye teslim edeyim demi
(1,340 puan) tarafından
hangi firma yaziyorsa en yakin şubesine iade koduyla teslim edebilirsin ücretsiz
(4,181 puan) tarafından
Melek 0666 rica ederim canim
(1,199 puan) tarafından
Kızlar çok teşekkür ederim inşallah becere bilirim yarın götüreyim inşallah iyade ederim
0 oy
(1,617 puan) tarafından
Valla satıcıya helal olsun bize yanlış ürün gönderen satıcıya değişim için yolladık direkt iade yaptı paramızı sonra da mesajlara dönmedi biz iade değil değişim istemiştik halbuki 
(30 puan) tarafından
Evet ya allah razı olsun inşallah zarar değildir onun için
(1,617 puan) tarafından
Zarar olacak olsa değişim alırdı yada ürünü komple iade etmeni isterdi hediye ettiğine göre zararda değil müşterisine de önem veriyor
0 oy
(4,485 puan) tarafından

Kargo olayı onları daha çok zarara uğratacağı için böyle yapıyorlar. Kargo ucuz olsa sendekini geri alırlardı ama kargo bardaktan daha pahalı :D

0 oy
(10,392 puan) tarafından
Sen çalmadın cirpmadin onların hatası kendi hatalarını bu şekilde telafi etmisler. Güle güle kullan 
0 oy
(793 puan) tarafından
İade işlemleriyle uğraşmak da onlara para ve vakit kaybettirir. 

Bu davranışları sayesinde 1 müşterileri daha onlarla kaldı ve tekrar onlardan alışveriş yapmaya devam devam etti(edecek). Bu onlar için en büyük kazanç. Bu da satış pazarlama stratejilerinden biri.

Kendim hep amazondan alışveriş yapıyorum. Bir çok kez sıkıntı çıkıyor. Ama her seferinde sorunumu çözdükleri için ben oradan alışveriş yapamaya devam ediyorum. Aksi olsa, zaten sorunlular deyip başka satıcıya bakarım. 
0 oy
(1,920 puan) tarafından
İade etseniz tekrar kargo falan uğraşacaklar. Müşteri memnuniyeti bir urunden daha önemli tabi. 
0 oy
(4,344 puan) tarafından
Geri gonderirsen hem kargodan zarar ediyo hemde iade oldugu icin puani dusup sistemden para kesintisi oluyo. Yani boyle yapmasi onun icin daha karli. Bende trendyol saticisiiydim 2 sene once ordan biliyorum.
0 oy
(2,023 puan) tarafından
Banada yaptı bı satuci ürün 120 TL civarıydı kaç ay oldu hala vicdan yapıyorum kaç kere yazdım ücreti gönderecem size diye kabul etmediler dedim hakkınızı helal edin bari 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 85 göst.
25 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Salamlar (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 161 göst.
0 oy
21 cevap 1,095 göst.
21 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Salamlar (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 317 göst.
21 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensimibekliyorummm (196 puan) tarafından soruldu

409,790 soru

12,319,920 cevap

38,931 kullanıcı

Kategoriler

...