+1 oy
185 göst.
önce Diğer kategorisinde (942 puan) tarafından
Kızlar iyi akşamlar, temizlik yapınca bezleri makinede yıkar mısınız? Makinede yikayanlar, sadece temizlikte kullandığınız bezleri mı atarsınız yoksa diğer çamaşırlarla beraber mı atarsınız makineye?

Yada elde mi yikarsiniz iş bitince 

14 Cevaplar

+2 oy
önce (4,230 puan) tarafından
Ben mob kullanıyorum mobun bezi tekse camasir suyuyla yikar asarım temizlik bezleride varsa onlarla atarım asla camasirlarla atmam
-Reklam-
+2 oy
önce (1,162 puan) tarafından
Ben beyaz sabun ile elde yıkıyorum. Diğer temizlik bezlerini bazen çamaşır suyuna basıyorum bazende sadece onları makineye atıyorum. 
+2 oy
önce (4,081 puan) tarafından
Camasirlarla o bezler yıkanmaz herhalde atan yoktur. Viledamin başlığını cam silme bezi ve kapı silme beziyle makineye atarım kısa devrede calistiririm
+2 oy
önce (16,481 puan) tarafından
Hayır çamaşırlar ile atmıyorum 
+2 oy
önce (734 puan) tarafından
Eğer çok kirliyse önce sabunla elde biraz fırçalıyorum, sonra diğer temizlik havlularıyla 15dk çamaşır makinesine atıyorum. 
+2 oy
önce (935 puan) tarafından
Elde yıkarım canım makinelik bir durum yok cam bezi pis oldu mu tursile basar daha sonra elde yıkarım makinelik bir durum yok 
Ben öyleyim kendimle barışık biriyim ☺️:)))))
önce (896 puan) tarafından
Shshshs harikasın ya :)
❤️❤️❤️
önce (10,259 puan) tarafından
Makinelik bir durum yok diyorum anlamıyor musunuz :Djshs
Evet yahuuuuuu yok işte ☺️:))))))
+2 oy
önce (10,360 puan) tarafından
Sadece temizlik bezlerini atar makinaya yıkarim ben 
+1 oy
önce (7,773 puan) tarafından
Çamaşırlarla atan yoktur diye düşünüyorum. Temizlik bezleri ama onun öncesinde ben çamaşır suyunca bekletip iyice duruluyrum 
+1 oy
önce (3,401 puan) tarafından
3 tane var 3ude kirlenince makineye atarım 60 dereceye ama asla bembeyaz olmuyor ya ona çözümü olan varmı arada çamaşır suyuna basıyorum bi tık beyazlıyor ama tamamen değil
+1 oy
önce (3,352 puan) tarafından
Ben haftada bir falan önce çamaşır suyuna basarım durularım sonra diğer bezler varsa halı  onlarla birlikte makinaya atarım 

Günlük sildikten sonra elde yıkar asarım asla da kıyafetle atılmaz zaten yapan var mı
+1 oy
önce (2,483 puan) tarafından
Önce elde sudan geçiririm sonra makineye yer bezleriyle beraber atarım 
+1 oy
önce (512 puan) tarafından
Önce çamaşır sulu suyun içinde bekletiyorum sonra makineye atıyorum, çamaşırlarla birlikte atmıyorum
+1 oy
önce (6,055 puan) tarafından

camasirla atilirmi yav:) tek baslarina tiz bezlerini atarim makinaya

+1 oy
önce (18,099 puan) tarafından
Ara ara topluca makineye atarım ama asla çamaşırla değil genelde elimde yıkarım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 153 göst.
1 Mart 2023 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,708 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 332 göst.
+1 oy
1 cevap 101 göst.
22 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Didemm (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 121 göst.
18 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,291 puan) tarafından soruldu

409,029 soru

12,293,956 cevap

38,282 kullanıcı

Kategoriler

...