+1 oy
203 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3,051 puan) tarafından
Burasi benim gunlugum gibi anam.bbami kaybettikten sonra hicbir yere aidiyet duygum kalmadi zaten akrabalarimzla dugun bayram cenaze disinda gorusmuyoduk annemden sonra ozel gunlerde ben ariyordum valla kandillde kimseyi arayasim gelmedi

Hepsi mi kotu kizim diyorm kendime inanin ben kuzenlerimle aram iyi olsn diye o kadar cok kendimden annemler hayattayken odun verdim ki suc bemde onlarin yok bir sucu seven hersekilde sever sevmeyen ne yapsan sevmez

Simdi hayalim memleketimden uzak bi sehre tasinmak biurada da kimsem yok olsem naasim haftalar sonra bulunur baska sehirde de bu sehir beni boguyor 

Hep hayal etmekten alikoyamiyorm kendimi uzak sehirde sosyql medyami kapatip numarami degisip kabugumdan soyunup yeni hayata baslamak 

Ama gucum yok imkanim yok ama olene kadar bu sehorde sayili nefesimi tuketmek istemiyorm en ufak taniyan olmaain bambaska ben olmak istiyorm kimseyi sevmiyorum.

Ne yapacam bu duygularla.nasil basa cikicam bilmiyorm

4 Cevaplar

+1 oy
önce (19,555 puan) tarafından
Eğer bunu istiyorsan yap elbette. Etrafında kuru kalabalık olmasindansa yeni bir çevre edinebilirsin. Ama bunu hiç rahatını bozmadan bulunduğun yerde de yapabilirsin. Çözümü seni arayanı ara sorani sor. Akrabamız diye yıllarda ana baba hatirina insanlari çekiyoruz. Biraz kendini geri çekip onların tepkisine göre devam ettirmek lazım ilişkiyi. 
önce (3,051 puan) tarafından
Inam yorumunuz burnumun diregini sizlatti artik saf ***** yurduna konmaktan usandim herseyjn fakinda idrakinda insanim ama zorbalanmaktan ezilsem de sustum yuttum
Dilerim Allah tan eger baska yer benim akibetim icin iyiyse evladim icinde ayni zamanda hayrlu bir sebepten nasip olsn nasipsz kus ucmazmis Rabbim hakkmda hayrlisini nasip etsin
Bı çok insanın yaşadığı bişey demek ki bu akrabalar tarafından zorbalanmak . Baba tarafım komple ezdiler yıllarca bizi. Annemi sevmedikleri için bizi de ezdiler hor gördüler. Bizi de güya sever gibi yaparak yaptılar üstelik bunu. Ama yaptıkları bariz kotuluktu. Annem babam yıllarca ses etmediler. Babam müsaade etti ezilmemize. Annem ses çıkaramadı. Çıkarsa da karşısında dinleyen bir eş bulamadı. Ne zamana kadar devam etti biliyo musun. Biz buyuyene kadar. Anneme bir laf ettiler. Birbirimize girdik. O günden sonra küstük konuşmadık. Ohhh sen sağ ben selamet. Ama küslük Allah'ın hoşuna gitmez diye biz barıştık. Şimdi merhaba merhaba. Bitti. Bu şekilde sınırlar çok net belli oldu. Şuan onlar hala bizim yuzumuzden kavga ediyorlar biliyo musunuz. Biz yıllarca hep durdugumuz yerde durduk. Bizim uzerimizden kendi kendilerini doldurup kavgalar ettiler. Biz uzak duruyoruz. Hala aynilar. Kafayı bize takmış durumdalar. Çok garip bu akraba işi. Gördüğünde merhab de geç seni bu kadar uzuyosa bu durum. Boşver  Çocukken ezilmisiz bı de büyüyünce ezilmeyelim. .
Gorusmuyorum inan canim ama bir yerde karsolasmak bile canimi skmaya yetiyo
Gormek bile istemiyorm su saatten sonra anamin acisina ragmen nasilsin deyip alo dememisler bir cocukla kapi arkasinda yapayalniz kalmisim bundan sonra kapimi calsalar da onlara acabilir miyim gonul kapilarimi
Sadece oglum kimsesiz gibi buyuyo ona uzuliyorm elini opecek ana babamiz kalmadi
Valla annemin arkadaslariylq dahi gorusmek istemiyorm en ufak sorgu sual sacma yorum kaldiramiyorm annemin arkadasi aradi acayim dedim defalarca aradi kocanla aran nasol eve kapatip kendini kafayi yeme psikiyayriye git sana mi kaldi benim kocqmlq aramin nasil oldugj o soylemese benim sanki kafam ermiyordu psikiyatroue gitmeye bu tarz konusmqlar bile beni irrite ediyo
Herseyi temize cekip sifirdan baslmak istiyorm zamaninda cizmedigm siniri simdi koyamam gibi geliyo yine bi yerde karsilassak istediklerini soyleme rahatligini ve haddini kendilerinde bulacaklar
Bulunduğun yeri sevmiyorsan gidebilirsin tabii ki. Başka şehirde yaşam kurmak sana zor gelmeyecekse hatta iyi gelecekse öyle yap. Değmeyecek insanlar için yorma.kendink
InsAllah cnm Rabbim ins bir sebep nasip eder hayrli bi sebep giderim insAllah
Sizin adiniza sevindim sinir koyabilmenize en basta da anneniz adina analarin sessizlgi yumusakligindam kendile4ine had buluyolar oh olsn
-Reklam-
+1 oy
önce (23 puan) tarafından
Herkes Kurt kabalik inan
Aynen oyle bir cani gonulden nasilsn diyenle karsilsmadik henuz
+1 oy
önce (683 puan) tarafından
Aile ve sülale olarak çok kalabalığız. Çok şükür ailem yetiyor. Kuzenlerimin  hiç biri ile arkadaş değilim. Tercih etmiyorum. Sadece bayramlarda falan denk geliyoruz. En yakın arkadaşlarım var onları hiç bir akrabama değişmem. Bu arada iyi akrabalarım var ama bir sorun çıksa yine yüzyüze gelme ihtimali var diye istemiyorum. Şuan olduğunuz yerde bolca dışarı çıkın. Cafe, Sinemaya mesela. Kitaba ilginiz varsa okuma gruplarına katılın. Çocuğunuz varsa çocuklu etkinlik ortamlarına gidin. Mutlaka size eşlik edebilecek bir arkadaş bulursunuz, hiç olmadı hoş vakit geçirirsiniz. İllede kan bağına gerek yok ki, gönül bağı kurabileceğiniz insanlar olsun hayatınızda. 
Inan yapiyorum oglmla eskiden daha aktif sosyal hayatim vardi yine var burada onu bile cok gorup bi sefer komsular yada arkadaslarimdan da duydum gexmeye erinmiyonda aracim yok bu arada arqbasiz her yere otobhsle yuruyerek gidiyosn calisan arkadasm benden daha sosyalsin o bile cok geloyo.inan bu laflar.mi etkiledi nazar denen olgu bana isledi mi blmiyorm o.kutuphane park kendi capinda etkinlik kovalayan kadin gitti evladini bile okula goturup getirirkwn can cekisen kadin geldi son 15 gundur okulq gotur getir yapiyorum dermanim yok
Nazara inanırım ama biraz da bizim elimizde(sizin durumunuzda). Asıl yapınız bu şekilde değilse geçici bir durumdur. Belki de haraketli dönem sizi yormuş, biraz sakinlik iyi gelecektir. İllede her zaman dolu dolu yaşamaya gerek yok, bazen daha durgun da olabilir. Şu sıra dışarı çıkmak zor geliyorsa, evde çocuğunuzla harika etkinlikler yapabilirsiniz. Şuanki duygu durumunun sizi ele geçirmesine izin vermeyin.
Haklsiniz dua ediyorm hayal kurayim diyorm aklima baska bisey gelmiyo hep kendimi baska sehirde hayal ediyorm
Duam hakkmda hayrli olacak yer bana gelecek yere goc etmeyi nasip etsin akibetim nerede iyi olacaksa ruhum artik hzur bulacaksa Rabbim bi sebep cikarip nasip etsn
Amin inşallah, hakkınızda en iyisi en güzeli olur. Değişiklik iyi gelebilir.
Amin insAlah cnm
0 oy
önce (702 puan) tarafından
Eşin ve çocukların yokmu peki, benimde annem babam yok bir tek ablam var, başkada ne teyze ne dayı ne kuzen hepsi ayda alemde bjr görüşürüz . 
Bir kucuk oglum var esimde sorma hic o daha buyuk sorun benim icin asker uzakta oyle iste.
Evlad8m da akraba aidiyet duygusi nedir tatmadan buyuyecek bayram syran idrak edemicek bide bunlqea ragmen tukurdugumn sehrinde yasamak zorundaym
önce (702 puan) tarafından
Hangi şehirdesin nasıl zorlayan bir şehir ki seni boğuyor bu denli ama başka bir şehirde sana iyi gelicekmi yani oradada akraban olmayacak yanj orasını bilmiyorum ama bazen böyle oluyor.
Sanki burada var mi hahahab olsem naasim aylarca curur 6 ayda bi kez bile aramayan insanlar mi bana burada maneviyatlik katacak ha yabanci sehir ha burasi hic soylemiyim cunku bu sehrin kuru ski fanboylari var surekli edeboyqt yapiyolar ama bos yani

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 252 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 34. (387 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 52 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mryem0625 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
22 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Syvldc (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 177 göst.
17 Ağustos 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Elif&hanim (5,489 puan) tarafından soruldu

408,634 soru

12,279,422 cevap

37,843 kullanıcı

Kategoriler

...