+1 oy
133 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Mrb yeniyim sizinle birseyler danismak istiyorum. Benim bir tek cocugum var oglum ne zaman hasta olsa eşim benimle tartismaya bagrismaya giriyor 'bu cocuk senin yuzunden hastalaniyor sen boyle yaptigin icin hstalandi sen şöyle ettin diye hastalandı' gibi söylentiler de bulunuyor ve canımı o kadar cok yakiyor ki yakmasini gectim! Anneligime laf etmis oluyor ya ben dogurdum ben buyutuyorum ben ilgileniyorum ben yediriyorum iciriyorum giydiriyorum yemiyor yediriyorum icmiyor iciriyorum herseyden once evladim diyorum ben. Sizde annesiniz siz beni daha iyi anlarsiniz. Eşimden cok cok fazla psikolojik siddet goruyorum ona katlanamiyorum cook yoruldum herseyimden şikayetci ne yapacagim ben nasil sabredeyim nasıl daha susmaya devam edeyim nereye kadar nereye. Dayanacak gucum kalmadi 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (347 puan) tarafından

Bi bebegi annesinden daha fazla hiç kimse düşünemez! 

Babalar çoğu zaman agucuk gugucuk yapıp aglayinca annesi seni istiyor diyince görevlerini tamamladıklarını zannediyor. 
Duymamak görmemek aldırış etmemek lazim
önce (3 puan) tarafından
Sadece kulaklarimla duymamak gozlerimle gormemek degil Onu artik hic gormemek istiyorum hic duymamak istiyorum! Hani bir de cocugumuza karsı oyle bi ilgisi var ki cok sacma Hasta olunca kendi bakmiyor hastanelere goturmuyor ilgisi kötü kisacasi. Beni delirten şey oglum hasta olunca sanki o bakacakmış gibi deliriyor yine hasta yine şöyle böyle demesi bitiriyor beni
Kac yasinda cocugunuz
önce (3 puan) tarafından
5 yasinda canm
Bence cocugunuzun bakimiyla biraz daha ilgilenmesini saglayin. Ne kadar zor oldugunu görsün uzaktan laf etmek kolay
önce (3 puan) tarafından
İnanin o kadar cok cabaladim çabalıyorum ki baba gibi baba olsun istiyorum. Fakat bana psikolojik ve fiziksel siddet uygulayamaya devam ettikce geri adım atiyorum
Of uzuldum gercekten. İlerde çocuğunuza da donecek muhtemelen bu siddet ozaman asla tahammul edemeyeceksiniz. Umarim o noktalara gelmez
-Reklam-
0 oy
önce (5,012 puan) tarafından
Onu onun silahıyla vuracaksın anladığı dilden konuşacaksın 

Mesela birşey mi oldu o seni suçlamadan sen onu suçlayacaksın herseyden şikayet edeceksin Telefon mu bozuldu senin yüzünden oldu çok paran olsaydı en iyisini alabilirdim  diyeceksin 

O seni anneliğinden en hassas yerinden vuruyorsa erkeklerinde en hassas noktaları maddiyatır sende ordan yürü 
önce (3 puan) tarafından
Maddiyat cok dogru ben 7 yildir evliyim Maddi durumumuz berbat Eve 3-4 ay boyunca birsey almaz buzdolap dolu olmaz kaynanamdan alır yapr ederim. Sizd tesekkur ederim bunu dusunememistim
önce (5,012 puan) tarafından
Kesinlikle tasvip ettiğim bir durum değil ama eşiniz bundan anlayacak gibi duruyot
önce (3 puan) tarafından
Ne dediginizi anliyorum emin olun ki deneyecegim. Zaten 7 yildir cabalayan benim o degil. Kendin baska hickimseye deger verdigini kıymet verdigini asla dusunmuyorum acikcasi
0 oy
önce (702 puan) tarafından
Canım kocana deki kolaysa evde otursun çocuguna 7/24 bakım versin bakalım kendisi hiç hasta etmicekmiymiş, tamamen seni suçlamakla , bastırmakla doğru yaptığını zannediyor, çocuk bu tabiki hasta olacak, burada baba olarak sana destek verip tedaviyi kolaylaştıracak zaten anne olarak bizler cocuğumuz hasta olduğunda yeterince üzülüyoruz, ne olur kendine şunu söyle sen çocugunun annesinin ona senden başka hiç kimse iyi bakamaz ve sevemez . 
önce (3 puan) tarafından
Bende aynı sekilde kendimi öyle teselli ediyorum moral veriyorum güclü duruyorum. Eşim ölse dirilse yine degismeyecek olan tek insandır. Ziyniyetsiz ve cahil.
0 oy
önce (17,985 puan) tarafından
Anneliğimi sorgulama ve eleştirme hakkının sadece oğlumda olduğunu düşünüyorum o sadece iyi annesin kötü annesin diyebilir. Muhtemelen bu baskıdan etkileniyorsun eşinde bunu kullanıyor beğenmiyorsa anneligini buyursun yapsin veya sadece babalık yapsın sonuçta çocuk doğurmak ve emzirmek dışında çocuk bakımını anneye yükleyen herhangi bir fizyolojik durum yok 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 103 göst.
+1 oy
9 cevap 151 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semras (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 459 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Guuness (758 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 437 göst.

408,647 soru