0 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından

İyi geceler kızlarr :))

Daha önce burada post açmıştım protein kacağım var diye doktor bazen anlıkta çıkıp 24 aatli kidrarda cıkmayabilir dedi benim anlık idrarda +2 olarak çıktı daha sonra 24 saatlik idrar verdim onun sonuçlarıda bugün çıktı ama randevum haftaya merak ediyorum değerler normal görünüyor ama bu protein kaçağı olmadığı anlamına mı geliyor daha az olduğu anlamına bilmiyorum anlayan varsa söyleyebilir mi ?.

image

3 Cevaplar

0 oy
(4,223 puan) tarafından
24 saatlik idrar normal gibi görünüyor canım ama diğer değer aralığının referans değeri yazmadığı için bilmiyorum 
(4,223 puan) tarafından
Gebeliğim normal geçti tansiyonum yoktu 40+1 de normal muayeneye gittim tansiyonum yüksek çıktı haftası da dolduğu için yatış yapıldı sürekli kontrol edildi 14-9 14-10 şeklinde ilerledi gece kendi sancım geldi sabaha kadar sancı çektim sabah suni sancı takıldı 3 saatte suni sancı çektim sonra bebeğimin kalp atışları durdu acil sezaryene alındım. Elhamdülillah ne bebeğim de ne bende kalıcı bişey olmadı 2930 gr doğdu ama solunum sıkıntısı olmadı kuvöze de alınmadı ilk günden 50 gr aldı kilo artışı olduğu emmesi de olduğu için normal iki gün yattım çıktım canım
(15 puan) tarafından
Ya çok şükür çok sevindim senin adına bebeğini sağlıkla almıssın kucağına ❤️ benim tansiyonum şimdilik iyi insaAllah yukselmes doktor 14-9 üstü olursa gel dedi bana da insaAllah bende sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi
(4,223 puan) tarafından
Ama şöyle bi durum var halam da aynı şekilde gebeliğin son haftalarına doğru tansiyon yüksekliği yaşadı protein kaçağı oldu böbrekler iflas etti doğumdan sonra 19 gün yoğun bakımda kaldı elhamdülillah geçti kurtuldu şu an 50 yaşına yakın oğlu 16 yaşında ikisi de sağlıklı elhamdülillah yani hiç korkma ama boş da verme tüm takiplerini zamanında yaptır tansiyon ve şekere mutlaka dikkat et gün içinde ölçüm yap herhangi bi aksiliği hafife alma ama gebeliğini de kendine zehir etme canım herşey olacağına varır tedbir bizden taktir Allah'tan
(4,223 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim inşallah sağ salim kavuşursun yavruna stres sıkıntı da çok büyük etken bol bol dinlen bol su tüket
(15 puan) tarafından
Amin amin cok haklısın çok teşekkür ederim evet suyu az tüketiyorum bu aralar dikkat ediyorum 2 litre kadar içemiyorum ama 1500 l için zorluyorum yavaş yavaş artıracağım içmeyi kendimi de yormuyorum açıkçası genelde hep dinleniyorum ilk protein kaçağını 6 haftallıken öğrendim doktor başında olduğun için korkutmak istemiyorum sonunda olsaydın çok daha iyi olurdu dedi herhalde sında olunca direk sezeryan alıyorlar diye dedi . Ben şuan 19 haftalık gebeyim önümde uzun bir zaman var o yzuden bir korkuyorum ve gerçekten haklısın tedbir bizden takdir Allah'tan bol bol dua ediyorum . Bazen kendimi sucluyorum çünkü benim bir kızım var 7 yaşında ve doğumum cik zor gecmisti ve asla ikinci gebeliği istemiyordum korkudan dolayı buda planlı değildi korunuyordum ilk duyduğumda ağladım nasıl yaoacagm diye ilk kontrolde testler yapılınca bunu öğrendim ve direk kendimi suçlamaya başladım ben istemiyordum o yüzden mi böyle oldu diyorum ama o an istemiyordum ögrendim çok sevindim her gün ona dua ediyorum sağlıklı olsun sağlıklı doğsun diye Rabbim bu canı sen verdin sağlıkla doğurup büyütmeyide nasip et diyorum . İnsaAllah saglikla kucağımıza alırız bana da dua eder misin lütfen yorumların için çok teşekkür ederim Allah razı olsun içimi çok rahatlattın  ❤️
-Reklam-
0 oy
(428 puan) tarafından
Çok az zaten 150ye kadar normal diye biliyorum benim 8 bindi
(428 puan) tarafından
Maşallah canım evet detaylı ultrasona 19+5te girdim hersey yolundaydı benim rahimde darlık varmış bebek aspirini kullan demişti doktorum
(15 puan) tarafından
Bende haftaya gidiceğim gün almak için yani detaylıya gireceğim hastane mhrsden felan randevusu yok hastaneye gidip alıyorsun o yüzden  sali günü gidicem umarım bana da gün verirler
(428 puan) tarafından
Umarım canım ben devlette bulamadım özelde yapmıştım doktorda çok iyiydi şansıma
(15 puan) tarafından
Ne güzel canım benim gittiğim devlet Hastanesi'nde yok zaten araştırmaya gidiceğim bu uygulamada bir anne 21 haftallıken gittiğini bir hafta sonraya randevu verdiklerini söyledi umarım benimde şansım olur verirler çünkü özele gidip yaptıramam şuan malesef
(428 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(992 puan) tarafından
Gülüm referans vermemişler ki , protein kaçağı 24 saat içinde olmadı görünüyor 
(15 puan) tarafından
Amin çok çok sağol canım çok teşekkür ederim ❤️ e arkadaşın erken doğum yaptı ya bebeği iyi mi iyi de ya ne olur
(992 puan) tarafından
1 yaşına girdi bile elhamdülillah ☺️❤️ 900 gram doğdu
(15 puan) tarafından
Yaaa masaAllah çok şükür çok sevindim iyi şeyler duymaya ihtiyacmz var o zaman tahmini 28-29 haftalarda doğum olmuş değil mi yani genekde o haftalarda bebekelr o kiloda oluyor :)
(992 puan) tarafından
Evet canım o haftalardaydı tam hatırlamıyorum bende ☺️❤️
(15 puan) tarafından
Çok şükür ama sağlıkla almış kucağına bende hep ne olur ne olmaz hastane çantamı erken hazırlayayım diyorum belli olmuyor protein kaçağından olmasa bile başka sebeplerden erken doğum olabiliyor ben hala cinsiyeti ögrenemedim ki alisveris yapayım :)) Bir kızım var kız çocuk çok başka asla erkek beklemiyorum ve ya işte cinsiyeti şu bu olsun demiyorum tek dediğim sağlıklı olsun ama cinsiyeti de alışveriş için merak ediyorum yavaştan bir kereden alamıyoruz herşey çok pahalı yavaş yavaş halletmm lazım ama cinsiyeti ögrenedik :((

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 261 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nuraydnn (118 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 69 göst.
0 oy
5 cevap 129 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mira.1 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havvamm (143 puan) tarafından soruldu

410,668 soru

12,355,405 cevap

40,898 kullanıcı

Kategoriler

...