0 oy
44 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,015 puan) tarafından
16 aylık oldu sürekli emmek istiyor sizce 2 yaşına kadar sabredip emzirmeli miyim? Heryerde emmek istiyor hastahane park misafirlik dışarıda artık emzirmek işkence gibi geliyor. Gece en az 6-7 kere uyanıyoruz emmeye 

4 Cevaplar

0 oy
önce (3,156 puan) tarafından
19 aylik kızım da surekli emmek istiyo gece dediğin gibi sabaha kadar emmek icin uyanıyo bende nasıl kesecem bilmediğim icin direniyorum bide ramazan geliyo temelli halsiz kalacam 
önce (2,015 puan) tarafından
Sabır taşı duydum aslında anne sütü mucizevi bişey çok seviyorum emzirmeyi ama aynı aşırı decerece çok bağlı
önce (3,156 puan) tarafından
İşe yarar bişey bulursan banada söyle olur mu
Olur olur bakalım Ramazan'a kadar kesmeyi planlıyorum bende
-Reklam-
0 oy
önce (102 puan) tarafından
Dün kızım 2 yaşına girdi hala emiyor ama benimki yumurta ve kuruyemiş alerjisi olduğu için bu kadar sabrettim en azından anne sütü alsın diye bugünden itibaren basliycm daha öncede başladım ama vicdanım el vermedi oğlumuda 2 yaşına kadar emzirdim hakki geçmesin diye oda 2 olsun en azından dedim. Benim kızım sabaha kadar elli defa emmek istiyor sırtımı dönemiyorum az öncede emzirdim ama öncekine gire gündüz beni daha çok bunaltıyordu şimdi oyalıyorm 
Evi süpürge bile yapsam meme diye ağlıyor oturduğum an kendi açıp emiyor zaten asla oyalanmıyor emzirmek çok güzel bişey istiyorum da emsin diye ama işte bende yorgun düşüyorum
0 oy
önce (7,742 puan) tarafından
1 buçuk yaşa kadar emzirmek yeterli sonrası zaten bir verimi olmuyor sadece anneye işkence çocuğa alışkanlık yapıyor. Şimdi senin yapman gereken önce baya bir azaltmak. Çok fazla emiyor. Zamanla azalt en son sadece uyku önceleri emiyor olsun sonra da kes. Şimdi kış ayı hastalıklar çok var bağışıklığı düşmesin Mart nisan gibi kes derim. 
Hersey de yiyor bu çocuk bir iş yapsam meme diye ağlıyor oturdugumu görmesin zaten direk açıp emiyor
önce (7,742 puan) tarafından
Benim kızımda öyleydi bir an da bırakıp pskolojisini bozmak istemedim azalttım bir kaç ay sadece uyurken öğlen ve gece uykusu verdim. İstediği zamanlarda şimdi puf olmuş acıyor dedim öyle azalttim. Sonra bırakmasi çok kolay oldu
0 oy
önce (854 puan) tarafından
Benim kızımda öyleydi aşırı aşırı bağlıydı gece sürekli uyanirdi süt süt diye ama ben 22 aylıkken kestim çünkü vicdanım sızlıyordu
Emzirmek çok güzel bişey bende çok mutluyum evet ama bir iş yaparken meme diye ağlıyor oturdugumu görmesin zaten direk açıp emiyor
önce (854 puan) tarafından
Valla benimki de öyleydi hatta belki daha fazla bağlıydı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 34 göst.
18 saat önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde honki ponki toninok (12,683 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 108 göst.
1 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Defnemsnz (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
23 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Onlygirl (324 puan) tarafından soruldu

408,619 soru

12,279,583 cevap

37,851 kullanıcı

Kategoriler

...