+1 oy
84 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (875 puan) tarafından
çok zoruma gidiyo artık 7 24 aklimda bu konu kiz kardesim yok kendimi çok yanliz hissediyorum gurbetteyim hamileyim bide kızım var ya arkadaşlarımın anneleri 3 4 ayda bir geliyo eşim her aralıklarında gelin beraber vakit geçirelim diyo babam ve abim yengem gelir yengem arada diyip duruyomuş sen gitsene 1 kızın var ne işim var diyomuş teyzem var istanbulda gitti orda 1 ay kaldı ve her zaman dile getirir bundan sonra bacıma sık sık gidecem ve yemin ederim baslarini öne eğdirmedim onların dediği kişiyle evlendim 2 üniverisite bitirdim namazımi geçirmem yaa hani beni kötü hayirsiz bi evlat olarka gösterecek bi durumları yok çok zoruma gidiyo bu tavrı doğum yapıcam abim demis ne zaman gideceksin demis 1 hafta kala giderim 10 gün durur gelirim abimde 1 ay falan kal evde çocuğun yok yok ne kalacam demiş en son benim evime 2 yıl önce geldi 5 gün kaldı ve her dakka abimlere sitem etti ben bacıma gidecektim neye geldik buraya dedi 

bunu ağlayarak yazıyorum şuan çok kırgınım çok üzülüyorum artık hayattan bile zevk almıyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(297 puan) tarafından
Ne kadar zoruna gidiyorsa iki katı haklısın . Madem bide söylenmesi var ben olsam çağırmam . O kadar zaman yanına gelmeyip bide o bir haftanin lafını edecekse hiç gelmesin. En azından millete senin için atamaz ben gittim baktım bilmem ne ettim diye . 
(875 puan) tarafından
yani insanin evladindan yakin kim olabilir ki isterse bacım kardesim olsun nelerini görüyo ki
-Reklam-
0 oy
(854 puan) tarafından
Belki damat evinde olmaktan hoşlanmıyor annenin düşüncesi öyledir namahrem görür rahat edemez 
(854 puan) tarafından
Bilmiyorum eşini mi sevmiyor acaba sebebini annene sorsana niye yabancı gibi duruyorsun gerekirse yüzleş altında yatan nedeni öğren onu demişler bunu demişler dene anne neden böyle yapıyorsun niye annem olarak yanımda değilsin diye sor
(875 puan) tarafından
sordum kardeşim bacım bi yana herkes bi yana dedi babam öldü elimden ne geldi ki siz küsseniz elimden ne gelsin falan demişti
(854 puan) tarafından
Allah Allah senin annende akıl yok bacı ile evladın aynı olur mu hiç kadın daha anne olduğunun farkında değil babasına elinden bir şey gelmediyse sağlığında adama bakıp duasını alacakmış sizde aynı şekilde pişman olmamak için görevini anneliğin yapacak
(875 puan) tarafından
mesela ölümden konu açılsa yine aynı der babam öldü ne yapabildim ki siz ölsez napayim
(854 puan) tarafından
Vallahi Allah yardımcın olsun bizde anneyiz tamam ölüm haktır herkese elden bir şey gelmez ama son anına kadar da yanında olursun evladininda aileninde annenin kafası farklı çalışıyor
0 oy
(4,369 puan) tarafından
Guzelim sen neden uzuluyosun ki? Bunun yarin bigun hastaligi var sende 1 hafta ugrar evine donersin. Evet gaddarca gelebilir ama bu isler boyle ne yazik ki. Ben senin yerinde olsam hic gelsin istemezdim. Daha cok sinirini bozucak gelince belli ki. Abinle de yengene helal olsun iyi insanlarmis.
(875 puan) tarafından
gecen sene ameliyat oldu eşim zor bi gorevi var asker ama birliği zor adam 1 hafta izin aldı gittik 1 hafta durduk geldik güya herkes laf etmis kocası gitseydi kendi durdaydi
(875 puan) tarafından
5 yıl aynı evde yaşadık abimle yengemle abi yenge diyorum ama abim 28 eşiyle bende 26 yaşındayız
(4,369 puan) tarafından
Sana laf edenler annene laf neden etmiyor acaba?
(875 puan) tarafından
diyomuşlar gitsene falan ne işim var diyomuş hatta abimin eviyle annemin evi yan yana gitmiyormus yengem cay yaptm gel yemeğe gel falan deyince qman yok deyip geçiştiriyomus yani onlara karşıda öyle

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 41 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Meleknur33 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 125 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 624 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Celeb (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 416 göst.