çok zoruma gidiyo artık 7 24 aklimda bu konu kiz kardesim yok kendimi çok yanliz hissediyorum gurbetteyim hamileyim bide kızım var ya arkadaşlarımın anneleri 3 4 ayda bir geliyo eşim her aralıklarında gelin beraber vakit geçirelim diyo babam ve abim yengem gelir yengem arada diyip duruyomuş sen gitsene 1 kızın var ne işim var diyomuş teyzem var istanbulda gitti orda 1 ay kaldı ve her zaman dile getirir bundan sonra bacıma sık sık gidecem ve yemin ederim baslarini öne eğdirmedim onların dediği kişiyle evlendim 2 üniverisite bitirdim namazımi geçirmem yaa hani beni kötü hayirsiz bi evlat olarka gösterecek bi durumları yok çok zoruma gidiyo bu tavrı doğum yapıcam abim demis ne zaman gideceksin demis 1 hafta kala giderim 10 gün durur gelirim abimde 1 ay falan kal evde çocuğun yok yok ne kalacam demiş en son benim evime 2 yıl önce geldi 5 gün kaldı ve her dakka abimlere sitem etti ben bacıma gidecektim neye geldik buraya dedi
bunu ağlayarak yazıyorum şuan çok kırgınım çok üzülüyorum artık hayattan bile zevk almıyorum