+2 oy
653 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar ben yatıyordum sabaha karşı saat 6 gibi bebeğim 4 aylık azıcık ağladı durdu karnı toktu eşim kalktı sustur çocuğu dedi bebek zaten uyuyordu kalk mama fln yap dedi bende verdiğim halde ,ona kalkmiyorum dedi beni sinir etti o saate gözüm uykulu bide onunla uğraşıyorum o saate zatən uykusuzum kulak tarafına yumruk attı beynim sarsıldı resmen ağrı girdi ,ve ayaklarıyla sırtıma vurdu zatən sırt ağrım var . buralar çok tuhaf sanki herşeyi bahane edip sinirini benden çıkarıyor gibi bana karşı biraz öfkeli gibi bilmiyorum sizce neden öyle dış göz olarak siz söyleyin bu sabahta defolup gitti kahvaltı bile hazırlamak istemedim sen uyu uyu dedi hakaretlerini etti ve çıktı bende muhatap olmak istemedim onunla 

23 Cevaplar

+13 oy
(3,265 puan) tarafından
Bebek ağlıyormuş sonra zaten bebek uyuyomuş hikayende tutarsızlik var nedense hiç inandırıcı değil ya. Biraz öfkeli mi diye soruda sormuş Şiddet gören cok kadın var ama hic biri böyle bi anlatımla anlatmaz kusura bakma ama bana duygun geçmedi 
(6 puan) tarafından
Kız dedim ki bebek uyandı biraz ağladı emzigini ağzına koydum yattı hmn duygumun geçip geçmemesi önemli değil yaşadıklarımı söyledim
-Reklam-
+5 oy
(3,028 puan) tarafından
Gidişi olsun da dönüşü olmasın denir öyle kocaya. Başka yorumum yok 
(6 puan) tarafından
Aynen bende öyle dedim zaten Allah'ından bulsun inşallah,bide diyor Allah'ım hakkımı sana bırakmasın tekme Tokat döven hakaret eden o bide
(3,028 puan) tarafından
Ne hakkı varmış acaba dağ ayısının
(6,099 puan) tarafından
malmi ne sanki bebek makinami kapatacan dugmeden fisini cekecen de susacak.  allah yardimcin olsun gercekden boyle bir adamla nasil evli kalimir nasil cocuk yapilir aksam ayni eve grilir cok zordur eminim.
(6 puan) tarafından
Günü gününü tutmuyor ki
+4 oy
(3,117 puan) tarafından
14 dk önce üyelik alıp kocanın dövdüğünü yazmak da ne bilim sanki bazı kişilerin hoşuna gidiyor böyle hikaye uydurmak
(2,239 puan) tarafından
Kullanıcıdır bazıları kendi adıyla yazmıyor yeni hesaptan yazıyorlar
(6 puan) tarafından
Diğer hesabıma giremedim yeni üye oldum bende
+3 oy
(915 puan) tarafından
Nasıl vicdansız insanlar var ya kocam hayatta bana öyle birşey yapamaz
+3 oy
(824 puan) tarafından
Sen ne yaşadığının farkında mısın ? Çocuğu bahane edip sana şiddet uyguluyor kahvaltı hazırlamak zorunda da degilsin küçük bebeğin var o sana koysun b.k yiyesice
(6 puan) tarafından
Aynen çocuğu bahane ederek vurdu bana adı p...iş.lik
+2 oy
(7,882 puan) tarafından

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Küçük bebegin de varmış 

(6 puan) tarafından
Aynen:(((
+2 oy
(2,239 puan) tarafından
Biraz öfkeli öyle mi ? Olur dışarda araba sürerken de sinir olsun gelsin beni dövsün olacak iş değil. Senin sabrına da hayran kaldım hâlâ kahvaltı hazırlamadım diyorsun 
(6 puan) tarafından
Hazirrlamıyorum artık zaten ne hâli varsa görsün zaten evde çocuklarla uğraşıyorum ev işi temizlik bide üstüne onun derdini çekiyorum işi gereği gece saat 12 de geliyor beyefendi benden ilgi istiyor
+2 oy
(803 puan) tarafından
Eli ayağı kırılsın pislik herif. Git darp raporu al şikayetçi olyatsin nezarethanede aklı başına gelsin. Kulağın için de mutlaka kontrole git. Allah hidayet versin inşallah 
(6 puan) tarafından
Morarma yok ki belli olur mu
(803 puan) tarafından
Belli olup olmaması sorun değil ki onlar röntgen falan çekiyor orda gözükür
+2 oy
(18,043 puan) tarafından
Ne desem şaşırdım valla tepkini koysaydın keşke seni dovmesine müsaade etme hakkı yok cunku
(6 puan) tarafından
Tepki verdikçe vurdu bana bende o na vurmaya çalıştım vuramadm pi...s.lk
+2 oy
(585 puan) tarafından
Elleri , ayakları kırılsın dilerim öyle kocaya ...
(6 puan) tarafından
Aminnnnnnnn
+2 oy
(917 puan) tarafından
Ya ne istiyolar şu kadınlar dan artık yter ya
(6 puan) tarafından
Güçleri bize yetiyor
+2 oy
(2,533 puan) tarafından
Canım gerek ailen gerek de koca sandığın yaratık yüzünden sen normal olan bu sanıyorsun galiba. Evlilik bu değil. Koca da böyle bir şey değil. Çok kötü bir yere vurmuş. Git darp raporu al. Polise intikal etsin olay. Bugün sana vuran yarın kızına vuracak. Kızın da bugün babasından yediği dayağı normal sanıp yarın eşi vurduğu zaman normal sayacak. Kızın sen gibi olsun istemiyorsan kurtul bu adamdan. 
(6 puan) tarafından
Hala başım ağrıyor bebeğim büyüsün ondan kopardigim kadar para koparayim o görecek zaten
+2 oy
(71 puan) tarafından
Abla sen mi ayrilirsin ben mi ayrılayım
(6 puan) tarafından
Anlamadım dedigini
(71 puan) tarafından
Ayrıl diyorum bebeğin buyuyene kadar çekmek zorunda değilsin bebeğini tek büyüten bir sürü insan car
+2 oy
(4,471 puan) tarafından
Eşime bir kez daha şükrettim gece iki evladım da ateşliydi hakkından gelemedim birini eşime verdim sabah işe gitmesine rağmen baktı uyuttu. Seninki gibi eş çok maalesef çocuk diye ölüp elini sürmeyen
(6 puan) tarafından
Bence eşine şükret Allah ondan razı olsun.bnm gibi bı eş eş bile demek istemiyorum bacak arasındaki ne guvenipte kendini adam sanıyorlar
0 oy
(7,735 puan) tarafından
Boşa ! Lütfen boşa 
(6 puan) tarafından
Bebeğim büyüsün Birikim yapayım arkama bakmadan kaçacam bu pi...slktn
0 oy
(281 puan) tarafından
Hep mi böyleydi yoksa değişti mi
(6 puan) tarafından
Hiç öyle değildi buralar öyle bilmiyorum niye öyle
0 oy
(4,337 puan) tarafından
Sana bunlari yapmis ve el kadar bebesine bile tahammul edemeyen bir mahlugun hareketlerinin nedenini mi sorguluyosun cidden?
(6 puan) tarafından
Sende haklısın
0 oy
(8,369 puan) tarafından
Üzüldüm kendine bu hayatı reva görme sakın şuan duyguların belliki posta geçmemiştir yada soğukkanlısındır vs burdaki yazan arkadaşlara diyorum inandırıcı değil felan diyolar ya arkadaş belki başka hesap açmıştır kendine bilinmesin diye. Sen bebeğini büyüt eşinlede çok yüz göz olma sonra biraz birikim de yap cocuğun büyüyünce düşünürsün bişeyler. 
(6 puan) tarafından
Kimseyi inandırmak zorunda değilim belki duygusuzlastim bilmiyorum ben niye böyle biseyde yalan soyliyeyim ki bende bebeğim büyüsün Birikim yapıp boşanacam bu pis...lktn
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Gidişi olsun dönüşü olmasın elleri ayakları kırılsın inşallah pislik herif geberesice
(6 puan) tarafından
Aminnn. Ağzına sağlık bacım
0 oy
(16,484 puan) tarafından
Yani bişey yapmayacaksınız burda eşinizin sizi dövdüğünu yazmayin okurken hem sinir oluyorum ben hemde üzülüyorum. Elden bişey gelmiyor bazen evet ama yanına da kalmamalı ne demek dövmek ya pislik herif 
(6 puan) tarafından
Konuşacak kimse yok dertleşmek istedim :/

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 410 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,085 göst.
6 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 274 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,271 puan) tarafından soruldu