+2 oy
207 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8,364 puan) tarafından

Doktor bunu yazmış ama mg si çok düşük image

12 Cevaplar

+1 oy
(582 puan) tarafından
Demekki enfeksiyon çok yoktur herhalde
(8,364 puan) tarafından
Yok var canım +3 diyo yüksek bundan 5-6 ay önce yine idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim üroloji bana 750 mg vermişti. Sonuç yine +3 diye cıkmjstı ordan hatırlıyorum.
(582 puan) tarafından
Bilgim yok canım inşallah bilen birisi çıkar
(8,364 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
(13,162 puan) tarafından
Canım zaten başrol ilaç bu. Bir de ürispas ya da manurol verir
(8,364 puan) tarafından
Ama canım ben bundan önce 5-6 ay yine idrar yolu enfeksiyonu olmustum. Üroloji bana 750 mg ciprasid vermişti ve sonuç yine aynı cıkmıs +3 yüksek yani neden bu kadar düşük vermiş bana. Bu sefer üroloji gitmedim aile hekimi verdi bana bunu.
(13,162 puan) tarafından
Aile hekimi direkt müdahale ilaç yazmıyor canım temkinli yaklaşıyor. Kızıma mesela ben alerji ilacını yazdıramam aile hekiminde rapor olsa da çocuk Dr una diyor. Sen buna başla yine üroloji randevusu bak istersen
+1 oy
(1,146 puan) tarafından
İse bayağı yarıyor ama mide bulantısı yapiyo bu ilaç 
(8,364 puan) tarafından
Size iyi geldimi
(1,146 puan) tarafından
Evet canım
(8,364 puan) tarafından
Günde kaç tane kullandınız bidr bitene kadar içtiniz mi
+1 oy
(865 puan) tarafından
ben tedavisi ni gördüm canım en sonunda sürekli oluyodum sonra nioli yağı ve kekik çayı içince kslmsdı geçmiş olsun 
(8,364 puan) tarafından
Ay çok teşekkür ederim benimde tekrarlayıp duruyor, en son 6 ay önce ilk defa idrar yolu enfeksiyonu olmustum . Yine tekrarladı. Niloyağı hangi marka kullandınız.
(865 puan) tarafından
arifoğlu canım birde iç çamaşırlarımı ütüledim çok çektim bu enfeksiyondan bir yıldır olmuyorum canım inşallah sana da yararı olucak
+1 oy
(8,364 puan) tarafından
Postım çıksın bilgisi olan varmı? 
+1 oy
(5,502 puan) tarafından
Bu ilaç mucizevi bir şey. En sevdiğim ilaçtır mis gibi tertemiz yapar. Ağrı sızıyı 2 içme ile geçirir.
(8,364 puan) tarafından
Günde 3 kez yazmıs içiyorum bugün basladım ama daha etki göremedim inşallah ilerleyen zamanlarda görürüm :( Siz günde kaç kere içtiniz 4 tane alsam nasıl olur
+1 oy
(1,689 puan) tarafından
Sana bişi diyimmi idrar yolu enfeksiyonuna birebir dut kurusu söküp atıyor dut kurusunu kaynat suyunu iç mükemmel bişey enfeksiyondan eser kalmıyo valla 
(8,364 puan) tarafından
Dut kurusu nerde satılıyor aktardamı canım
(1,689 puan) tarafından
Zincir marketlerde bile var canım
+1 oy
(48 puan) tarafından
Banada aynısını yazmıştı doktor günde 2 tane içiyordum.cok kötü yan etki yaptı midem delinecek gibi ağrıdı bacağım uyuştu çok halsizlik yaptı ancak 2gun kullandım 
(8,364 puan) tarafından
Hadi ya ben bugün 3 tane içtim inşallah bişey olmaz biraz mide bulantısı yaptı okadar banada canım. Peki nasıl geçti sonra
(48 puan) tarafından
Suya katılan bı toz vermişti tek kullanımlık o da iyi geliyor idrar yolu enfeksiyonuna.senede 2 kez felan oluyorum ben.gecenngun urolojiye gittim böbrekten ultrason istedi baktı birşey yok bol su iç dedi.idrar tahlili bile yapmadı
(8,364 puan) tarafından
Ben 6 ay önce olmuştum yine oldum bu iki oldu ondan önce idrar yolu enfeksiyonu hiç geçirmemistim inşallah bende kolay atlatırım yaaa off çok zor amao yanma hissi
(48 puan) tarafından
Bol bol su iç geçer insallah
+1 oy
(986 puan) tarafından
Bu antibiyotik değil antiseptik. İdrar yolunu tabiri caizse yıkayarak bakterileri uzaklaştırıyor. Bol su içerek düzenli kullanırsanız faydasını görürsünüz. benim tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum bu ilaçla geçmişti.
(8,364 puan) tarafından
Teşekkür ederim 6 ay önce idrar yolu enfeksiyonu olmustum hayatımda ilk defa diyebilirim. İkinci kez tekrar yaşıyorum şuan. Günde 3 kez yazmıs ama ben 4 tane içtim bişey olurmu.
(986 puan) tarafından
Bişey olacağını sanmıyorum ama sonraki günlerde 3 tane alın. Bana çok iyi gelmişti. Ben denize girdikten sonra kaptığım enfeksiyon 3 defa tekrarladı. En son bu ilacı istikrarlı kullanınca geçmişti
(8,364 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim. Sizde mi 3 tane içtiniz
(986 puan) tarafından
Evet günde 3 içmiştim
0 oy
(8,364 puan) tarafından
Post çıksın ❤
0 oy
(601 puan) tarafından
Bana yazdı kullandım ama 6. Aylık hamileydim işe yaramadı bitirdim ilacı
(8,364 puan) tarafından
Peki sonra ne oldu? Nasıl gecti
(601 puan) tarafından
Fitilllerde kullandım yine işe yaramadı çünkü spiralli hamileyim spiral sebep oluyor, hala devam ediyor hamilelik 7 aydayım,sana tavsiyem hatmi çiçeği kaynat iç normal zamanda kullanmıştım çok fayda gördüm ,bide geçen bi kadın bu şikayet geldi doktor dedi AVM,çarşı gibi yerlerdeki tuvaletleri kullanma ve bol bol su iç dedi kıza
0 oy
(4,116 puan) tarafından
Bende kullandım bundan etkili 3 günde kesmişti 
(4,116 puan) tarafından
Çok berbat oluyor tekrar tekrar yaşadım bide en son mantarla bir yaşadım hem krem hem fitil hemde 2 tane antibiyotik ictim öyle temizlendim ağlıyordum böyle tuvalete gitcem diye aklım çıkıyordu
(8,364 puan) tarafından
Kadın doğum mu yazdı fitili
(4,116 puan) tarafından
Evet canım ameliyat oldum ben miyomdan o doktoruma gittim o yazdı 3 günlük gece yatarken kullanıyordum ama belki mantarla bir oldu diye yazmış olabilir fitil ama w3 gün bitirdi şikayetleri
(8,364 puan) tarafından
Fitilin adı ne yaa benimde kaşıntım ve acıma var büyük ihtimalle mantar var bendede beraber olmuş olabilirim :(
(4,116 puan) tarafından
Doktor yazmadan vermezler canım geçen ay kullandim inan aklımda değil adı :(

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 95 göst.
0 oy
8 cevap 201 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,001 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 90 göst.
3 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma&furkan (1,021 puan) tarafından soruldu

409,565 soru

12,312,233 cevap

38,731 kullanıcı

Kategoriler

...