+1 oy
203 göst.
önce Diğer kategorisinde (131 puan) tarafından
En çok ne yediğinizde sutunuzun arttığını dolu dolu süt olduğunu hissediyorsunuz  kzlar cevap yazarsanız sevinirim bide kzlar şimdi ayva ve kuru dut karışık komposto yaptım icinede az şeker çubuk tarcinli belki iyi gelir dedim

25 Cevaplar

0 oy
önce (313 puan) tarafından
Balik bulgur pilavi kuru sogan maden suyu kestane ben bitek bunlari yiyebiliyorum 

Bebeğimin alerjisi olduğu için ama keşkek çok güzel süt yapıyor aşure çok güzel süt yapıyor dut kurusu haşlaması boza içebilirsin emziren annelere çok faydalı sütü çoğaltıyor
önce (131 puan) tarafından
Kuru soğan gaz yapıyor deniyor bide sütun tadını değiştiriyor diyorlar denesem mı ya  keşkek hiç bilmiyorum aşure alıp yaparım hazirini dut hasladin simdi ayvayla senin bebeğin kaç aylık canm
Ben yiyorum canım ya çok güzel süt yapıyorum kuru soğan benim bebeğim 3,5 aylık Hatta daha doğrusu bir hafta sonra 4 aylık olacak bizim çoklu besin alerjimiz olduğu için ben her gün Balık yiyorum balık yemediğim zaman sütüm azalıyor Ona rağmen kilosu Fazla değil az kilo alıyor
Balığı yapicak kadar vaktin oluyor mu canm bide hangi hangi balıkları ayrıca yumurta vs hiç bisye mi yemiyorsun
Baligi hep tuzlayip firina atiyom  yagda kizartamiyom kucaktan hic inmiyor evet hicbirsey yemiyom bitek zeytin patates yiyim kahvaltida patatesi firina atiyom henen
-Reklam-
0 oy
önce (328 puan) tarafından
Şekerli çay çok artiyordu
Çok sağol canm bende deniyim çayı çok nadir içerim cunku
0 oy
önce (621 puan) tarafından

image

Ben denemedim ama böyle bi karışım var kullanmak isteyenlere. Doğumdan sonra denemeyi düşünüyorum 
Bunu biliyorum ama tüm malzemem yok bennden sana tavsiye alabilsen mutlaka humana stil tea ve humana rezene kimyon al ben şuan pahalı diye alamıyorum ama ilk bebeğimde coknfayda etmisti şimdi ikincide sütüm az alabilsem keşke bide kuru incir hurma ceviz fındık bademi de unutma
Ben humana çaylarını kullandım ilk kızımda ama maalesef bende fayda etmemişti :/ şimdi denemediklerimi deneyeceğim bol sütümüz olur inşallah
İnşallah canm ya bebeğim 2 aylık çok uğraşıyorum ama cogalmiyor
Su içiyor musun ben temmuzda doğurdum bütün içtiğim suyu terle atıyordum maalesef belki de ondan azdı sütüm bir de hastalıklarım vardı stresten de azaldı galiba
0 oy
önce (2,210 puan) tarafından
Salçalı bulgur 1 kaşık yediğim an gogsum şiserdi direk kaynar bi şekilde sıcacık olurdu başka ne yediysem bulgur kadar fayda vermedi 
Yaa çok sağol canm benmde bazen sütüm hiç olmuyor sanki bazende ne yediysem bakuyorum aşırı bol okuyordu ama o gün ne hikmetse. Bir önceki gün neler yediğimi hatrlamiyorum hatrlasam mutlaka yazar bir kenara koyarım ya
önce (2,210 puan) tarafından
Buzdolabına kağıt yapıştır ne yediysen hemen süt oluyor yani beklemiyor hemen süt geliyor hissediyorsun ona göre not al aklında kalsın ben 2 3 denemede anladım sonra devam ettim öylece ve şekerli çay oda süt yapıyor deneme yaparak not al anlarsın ne iyi geldigini
0 oy
önce (10,341 puan) tarafından
Dereotu ve tahin pekmez. Dut kurusuni tek başına bile komposto yapsan çok güzel süt artırıcı. Kuru incir de öyle 
0 oy
önce (1,327 puan) tarafından
Tahinli helva tahin dut da yapıyor ama benim oğluma alerji yapmıştı ve rezene çayı şuan bende emziriyorum bunları tüketince doluyo gogsum papatya çayı da icbilirsin 
0 oy
önce (2,526 puan) tarafından
Kesinlikle dereotu bulgur pilavi.  Birde su:)
0 oy
önce (13,075 puan) tarafından
Canım bende sütlü irmik helvası işe yarıyordu
0 oy
önce (975 puan) tarafından
Uyku canım uyursam güzel sütüm oluyor 2 3 gündür azaldı bugün dut kurusu aldırdım onu içicem inşallah tekrar çoğalır sağarak veriyorum
0 oy
önce (8,672 puan) tarafından
Çay çok artırıyo sütümü benim sabahları  icerim 
0 oy
önce (668 puan) tarafından
Hoşaf çok arttırıyor herşeyi kaynatıyoruz biz 
0 oy
önce (4,356 puan) tarafından
Anason icerdim gunde bir kez sütüm tasardi etkisi de uc bes gün giderdi. Bi kupaya bi tatlı kasigi demle iç 
0 oy
önce (9,954 puan) tarafından
Tahin kesinlikle çok iyi ben çok yerdim masaAllah göğüslerim süt dolardı 
0 oy
önce (697 puan) tarafından
Pirasaaa  yediğim de sütüm oluyo
0 oy
önce (1,196 puan) tarafından
Bende lokum Adana'da şeker sucuğu derler yaz helvası hep yerdim çok svermde:)
0 oy
önce (3,196 puan) tarafından
Yaş hurma boza ayva kompostosu bana çok süt yaptı hurmayı bim marketen alıyorum fiyatı orada uygun
0 oy
önce (2,402 puan) tarafından
VAlla ben dün Bulgur pilavı yedim ve yanına Turp ve havuç salatası yapmıştım gece taş gibi olmuştu Bulgur pilavı da çok süt yapıyor 
0 oy
önce (110 puan) tarafından
Yemekte değilde çok iyi dinlediğim uyuduğum zaman birde çok mutlu neşeli olduğum zamn atardı 
0 oy
önce (398 puan) tarafından
Herkes bişiler yazmış ama ben duş dıcem. Duşta hep göğüslerime süt geldiğini hissederdim şuan pek o kadar değil bebişim 16 aylık Maşallah benım sütüm çok çok vardı. Göğüslerim hep ağrırdı. Zamanla azaldı. Su içmek de arttırır dıcem çünkü emzirirken hep susardım. Çocugu göğsüme tutturdugum gibi ciğerim yanar gibi susardım. Zamanla azaldı tabi 
0 oy
önce (6 puan) tarafından
Petibor bisküvi de süt yapıyor 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 203 göst.
13 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Asilomm (722 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
20 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pembevisnee (2,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 125 göst.
0 oy
4 cevap 156 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,635 soru

12,279,330 cevap

37,839 kullanıcı

Kategoriler

...