+2 oy
199 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (3 puan) tarafından
Kizlar selam şöyleki kayinvalidemle iyiyimdir kendisinin iğneleyici lafları dışında neyse 65 yaşında bu sene çok hasta gidip geliyor bana evi yakın ayakları çok ağrıyordu doktor artık çürümüş dedi ayaklarına tansiyonu çok yüksek doktor tedaviye çağırıyor ama kimse onu götürmüyor benimde küçük bebeğim  var 2 yaşında hastane hastane dolasamiyorum kızları uzakta yakın da oluncada ilgilenmiyorlar kayinpederim ona diyor inanmiyorum sana ama iki gündür kusuyor midesi yanıyor ne yapacağımı şaşırdım eşim uzakta çalışıyor bende goturemuyorum üzülüyorum ne yapayım sizce bana akil verin 

9 Cevaplar

0 oy
(10,468 puan) tarafından
İki üç kere okudum pek anlamdim ayakları çürümüş nasıl oluyo? Kayınpederin kime niye inanmıyor?  İkisi birlikte el ele verip gitsinler hastaneye 
(3 puan) tarafından
Yani kireçlenme olmuş canm doktor öyle dedi işte kız kayinpederim götürmüyor onu işte
(10,468 puan) tarafından
Üzüldüm kadına Rabb'im yardımcısi olsun şifa versin inşallah
-Reklam-
0 oy
(841 puan) tarafından
Bebek arabası varsa koy gotur üzüldüm valla. Benim kayinpederim de böyle asla inanmaz bi tekme o koyar öyle diyim. Allah şifa versin inşallah 
(3 puan) tarafından
Kız tek bir gün olsa olur da 1 hafta 10 gün sürüyor servis bin git gel bin türlü iş çocuğum arabada durmuyor
0 oy
(311 puan) tarafından
Cocugu bebek arabasına koy öyle götür hastahane ye gorurebiliyosan başka türlü de esin işten izin alsın o ilgilensin annesiyle kayın peder ilgilenmiyosa
(3 puan) tarafından
Eşim işi bırakıp gelemiyor eve ayda 1 gün geliyor gece kalıp gidiuor arabada duran cocuk değil
0 oy
(4,882 puan) tarafından
Allah eşin de çocukların da hayırlısını versin çok geçmiş olsun yapacak bir şey yok ya eşi yada çocukları bir şekilde yardım etmek zorundalar 
0 oy
(1,582 puan) tarafından
Acil şifa versin inşallah kimsesiz kalmak zor  eskiden olsa çocukla götür nolcak derdim de benimde oğlum 2 yaşında gerçkten hiç birşey yapılmıyor hastanede durmuyor gitmek istiyor kendini yerlere atıyor zor eğer çocuğu emanet edeceğin güvenilir tanıdık biri varsa yardım isteyebilirsin yada direk hastaneye götürebilecek bir akraba tanıdık felan varsa yardım isteyebilirsin
(3 puan) tarafından
Canm gurbetteyim kimsem yok olmadan güvenmek zor bir günlük iş değil ki olsa yine bırakırdım qma oglum bile evde sürekli yaralıyor kendini kaldığı nasil güveneyim baska yere
(1,582 puan) tarafından
Doğru canım ben belki arabalara yakın oturuyorsan diye dedim
0 oy
(134 puan) tarafından
Belediyeyi arayın ambulansla götürüyorlar çıkınca arıyorsun alıp eve götürüyorlar
0 oy
(613 puan) tarafından
Evde sağlık hizmetlerini ara söyle durumumuz bu gelip evde ilaç,iğne tansiyon bakıp gidiyorlar düzenli kontrolda ediyorlar fizik içinde hastaneden rapor verince gelip evden servisle alıyor devlet hastanesi götürüyor fizik tedavi yaptırıp tekrar eve bırakıyorlar dua et moral ver ona kaynanam hasta olunca evde sağlık ekipleri sabah akşam gelip iğnelerini vurdular çok güzel ilgilendiler moral ver bide kadına bırakma kayınpederin üzsün
0 oy
(51,805 puan) tarafından
cocugun durmuyor mu onunla birlikte goturmyi denesen yazik kadina yada cocugunu annene birakip gotursen
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Doktor tanısı olmasina rağmen kayinpederin inanmayıp goturmuyorsa ölsün de yeni karı alayım kafasindadir. 112 acili arayip durumunu söyle onlar ambulans gönderir zaten.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 44 göst.
0 oy
3 cevap 145 göst.
0 oy
2 cevap 184 göst.
+1 oy
7 cevap 152 göst.
4 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Papatya3535 (60 puan) tarafından soruldu

410,989 soru

12,368,348 cevap