+2 oy
376 göst.
önce Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Ben buna dedim deger veriyorum sana mesajda oyle konusurken. Buda Bana dedi Ben Hersey farkindayim bana kizim ve annem deger veriyor. Sonra ablasini saydi. Bende sinirlendim ulan belarken yaptigum Iyilikler geldi. Dusun cayinin sekerini bile atarim. Degerim yokmus bozuldum. Bugunde Kayseri yaglamasi yaptim bu yemek mi diyor. Sonra yedi guzelmis vs dedi. Bu saattem sonra kimseye guvencim yok

10 Cevaplar

+2 oy
önce (11,875 puan) tarafından
Bu bana o kadar tanıdık geldi ki
önce (23 puan) tarafından
Ne gibi?
önce (11,875 puan) tarafından
Ben bunları birebir yaşadım da o yüzden.birebir diyorum.yemege kadar aynı biliyor musun.yaptigin yemeğe kadar aynı.iki cocuk biri bebek.kayseri yağlaması yaptım hamurunu bile kendim mayaladim açtım da yaptım .kendi annemden aldığım para ile kıyma aldım da yaptım.ertes gün sen yemek mi yapıyorsun dedi benim yüzüme karsi
Bu kucuk bir ornek sinir oldum oyle kolay degil yapmak tum sikintilari kadinlarimizin cekiyo
önce (2,008 puan) tarafından
Ah canım benim okuyunca çok üzüldüm bu erkekler niye değer kıymet bilmez ya. Ya ne bileyim bende çoğu arkadaşımım yaşantısı böyle ya yemekleri yer yer sen yemek mi yapıyorsun akşama kadar çocukla temizlikle uğraşır akşama kadar ne iş yapıyorsun derler. Bu kadınların çektiği ne böyle ya. Rabbim tüm kadınların yardımcısı olsun. Herkesin eşine de merhamet sevgi versin
-Reklam-
+1 oy
önce (4,106 puan) tarafından
Bir arkadaşım bana eşime de belirli bir mesafede dururum hep demişti bana garip gelmişti.  Ama bir şey biliyormuş da söylüyormuş kız.  Eş dahi olsa belirli bir mesafede olup , kendimizden çok taviz vermemeliyiz ...
Aynen oyle deger verdict noldu
önce (4,106 puan) tarafından
Mesafe iyidir ;)
+1 oy
önce (17,790 puan) tarafından
Çok değer vermemek lazm haketmiyor bazı insanlar
Kesinlikle oyle
0 oy
önce (3,240 puan) tarafından
Kim değer veriyorsa bırak o yapsın yemeklerini. Ay hep sakin yaklaşmaya çalışıyorum aile meselelerinde ama bazen erkekleri bi sarsmak lazım. 
Bundan sonra Boyle yaptikta noldi
0 oy
önce (1,327 puan) tarafından
İşte fazla değer vermiceksin ne geliuosa başımıza zaten bu yüzden geliyor 
Artik umrunda degil Surat astim suan
0 oy
önce (6,018 puan) tarafından
öyle bi kocaya yarim yamaklak pismis cig kalmis makarna cok bile
Bende dedim senin gibilere makarna bile cook
önce (6,018 puan) tarafından
valla ben kafam bozuksa makarna yaparim dumduz tamda pisirmem ya cok hamurumsu yaparim inadina yada diri ya cok tuzlu yada tuzsuz. giciklik icin
0 oy
önce (501 puan) tarafından
Fazla değer verince böyle oluyor maalesef cçayının şekerine kadar atınca degerinde azalıyor 
Valla suyunu bile verirdim
0 oy
önce (2,210 puan) tarafından
Valla agzina eden evde kraliçe olarak yaşıyor bu evliliğin 1.kurali acaba beyefendi beklentilerini karşılıyormu ki beklenti bekliyor ?
Once Adam gibi davransin oyle
0 oy
önce tarafından
Çok güzel kadınsın değerin bilinmiyor be Meryem Uzerli
önce (10,246 puan) tarafından
:Dsjshsh
0 oy
önce (17,979 puan) tarafından
Gereksiz fazla kıymet verilmiş tabiri caizse de g.tü kalkmış 

İlgili sorular

0 oy