+1 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (86 puan) tarafından
Kızlar daha önce bilmiyodum son zamanlarda duydum isimde RA hecesi varsa ra enerjisi denen bir karmaya sahip olunurmuş. Tam anlayamıyorum da anlatmak istediklerini. Bir kızım daha olursa Mihra ismini koymak istiyorum ama bu ra hecesi burdada var. 

Sizlerde çocuklarınıza Ra hecesi olan isim koydunuz mu karakterleri nasıl, okul başarıları, sosyal iletişimleri vs. Paylaşırsanız sevinirim ❤️

6 Cevaplar

+1 oy
(1,009 puan) tarafından
Adım Büşra. İlk defa duydum bu dediğinizi. Biraz daha açar mısınız RA enerjisi karmasını?
(86 puan) tarafından
Mizacı soğuk ve sıcak olan kişilerde farklılık oluyormus. Dediğim gibi bnde çok anlamıyorum. Anlayan bilen varsa diye sormak istedim.
-Reklam-
+1 oy
(1,160 puan) tarafından
Kızımın ismi de Mira ra hecesi olunca ne oluyormuş canim anlamadım 
(86 puan) tarafından
Bende cok anlamıyorum canım kişinin mizacına gore Ra hecesi taşıyorsa etkılerı farklı oluyormus. Karakter olarak nasıl bir çocuk Mira?
(1,160 puan) tarafından
Yani çok yaramaz huysuz laf anlamayan bir çocuk değil tam tersi hatta uysal bir çocuk ❤️
(86 puan) tarafından
Adıyla yaşasın ❤️
+1 oy
(11,936 puan) tarafından
Neymiş kız bu ?
+1 oy
(10,080 puan) tarafından
Oğlumun isminde Ra var ama ne demek istedini anlamadım 
(86 puan) tarafından
Altta video paylaşmış arkadas izleyebılırsın bende çok anlamıyorum sadece çocuklarda nasıl etkısı var onu merak ediyorum
0 oy
(1,695 puan) tarafından
https://www.instagram.com/reel/DDFNu2io4k2/?igsh=MWtob2Rsb3g3enRqMg== 

Bu videoyu izleyebilirsin benim de adım da ra hecesi var
(86 puan) tarafından
Tesekkur ederim video için. Karakter olarak nasıl tanımlarsın kendını peki videoya gore?
(1,695 puan) tarafından
Adım rabia ra hecesi başta yani, bu videoyu bir arkadaşım dinleyip gerçekten de seni anlatıyor dediği için izlemiştim, eşim de yanımdaydı o da bu tespitlerin doğru olduğunu düşündü. Yani dışarıdan bakan iki göz olarak onlar doğru olduğu konusunda hemfikir, insan kendini dışarıdan biri olarak gözlemleyemediği için kesin böyledir diyemem ben ama özellikle bilgiyi aktarma kısmına katılıyorum kendimi bildim bileli hep öğretmen olup öğretme işini yapmak istedim. Öğretmen oldum. Sadece okulda değil hayatımın her alanında her yerde herkese sürekli birseyler anlatıp öğretmek ile ilgili bir duygu hissediyorum ve bunu asla bastıramıyorum. Bu bazen sorun yaşamama sebep olabiliyor eşim ben senin öğrencin değilim diyebiliyor mesela. Ama arkadaşlarım ailem öğrenmesi basit şeylerde bile ilk bana danışırlar fikrime ve bilgime güvenirler, e bende de durdurulamaz bir bildiklerini herkese öğretmeye çalışma aşkı olunca ben hiç rahatsız olmam ☺️☺️ yani diğer heceleri bilmiyorum ama ra hecesinin başta olduğu durumla alakalı söyledikleri haklı gibi. Zaten videoda da söylüyor kendini gerçekleştirmeden o döngüden çıkılmaz diye, inanıp inanmamakla alakalı artık. İnşallah güzel kızın kendini bilen biri olur ve harika bir ömre sahip olur❤️
(86 puan) tarafından
Değerli yorumun için çok tesekkur ederim ❤️
(1,695 puan) tarafından
Rica ederim canım benim ❤️❤️❤️
0 oy
(2,074 puan) tarafından

30 yıldır KübRA  olan ben şok. :) isim enerjisine inanırım ama demek istediğini anlayamadım. Hayatım boyunca da hep çok şanslı sevilen kısmeti bol biri oldum enerjisel bi durum mu bilemedim. Tek kötü yanı hep en olmak isteme cabam bu huyumu sevmiyorum en güzel en başarılı ben olmalıyım evde en iyi dışarda en iyi bu beni biraz yoruyor fakat gün sonu herşeyi mükemmel yapmış olmanın huzuru bambaşka 

(86 puan) tarafından
Her sene farklı sey duyuyoruz zaten. Belkide mizacına uygun oldugu için olumlu yansıması olmuştur. Ben genel anlamda etkısını merak edıyorum gercekten çocukları etkılıyor mu? Begendıgım bir isim cunku onu koymak istiyorum eger 3. Kız ise. Henuz belli değil cinsiyeti.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 435 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Susambebek (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 198 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde Maviş annesi (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 307 göst.
30 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asra (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 45 göst.
15 saat önce Cinsel Yaşam kategorisinde Zumra1438 (1 puan) tarafından soruldu

410,058 soru

12,329,287 cevap

39,179 kullanıcı

Kategoriler

...