Adım rabia ra hecesi başta yani, bu videoyu bir arkadaşım dinleyip gerçekten de seni anlatıyor dediği için izlemiştim, eşim de yanımdaydı o da bu tespitlerin doğru olduğunu düşündü. Yani dışarıdan bakan iki göz olarak onlar doğru olduğu konusunda hemfikir, insan kendini dışarıdan biri olarak gözlemleyemediği için kesin böyledir diyemem ben ama özellikle bilgiyi aktarma kısmına katılıyorum kendimi bildim bileli hep öğretmen olup öğretme işini yapmak istedim. Öğretmen oldum. Sadece okulda değil hayatımın her alanında her yerde herkese sürekli birseyler anlatıp öğretmek ile ilgili bir duygu hissediyorum ve bunu asla bastıramıyorum. Bu bazen sorun yaşamama sebep olabiliyor eşim ben senin öğrencin değilim diyebiliyor mesela. Ama arkadaşlarım ailem öğrenmesi basit şeylerde bile ilk bana danışırlar fikrime ve bilgime güvenirler, e bende de durdurulamaz bir bildiklerini herkese öğretmeye çalışma aşkı olunca ben hiç rahatsız olmam ☺️☺️ yani diğer heceleri bilmiyorum ama ra hecesinin başta olduğu durumla alakalı söyledikleri haklı gibi. Zaten videoda da söylüyor kendini gerçekleştirmeden o döngüden çıkılmaz diye, inanıp inanmamakla alakalı artık. İnşallah güzel kızın kendini bilen biri olur ve harika bir ömre sahip olur❤️