+1 oy
247 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4,311 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız hayırlı geceler uyudumu bebeler icildimi caylar kahveler neler yapıyorsunuz ♥️ ☺️ 

Benim ikiside uyudu pazar günü rabbimin izniyle cümbüş var Sakarya'dan ailem geliyor çocuklarım da gelecek (yeğenler) onlara bol bol hazırlık yapıcam inşallah ♥️☺️ 

Memleketten yag peynir filan getirttik kahvemi içip onları buzluğa yerleştiricem inşallah ♥️ ☺️ 

Büyük ihtimalle kahvaltı yapıp gelirler ablam öyle dedi ♥️☺️

hazırlık yapmami istemiyorlar ama ben yapıcam ☺️♥️

✨Sizce eklemem veya çıkarmam gereken varmı ✨

Patates salatası 

Peynirli veya patates li börek 

Islak kek 

Poğaça 

Sarma 

Aklımda bunlar var 

image

13 Cevaplar

+1 oy
önce (329 puan) tarafından
İyi akşamlar canım bunlar zaten fazla fazla doyurur şimdiden eline sağlık özlendin aşkım bu arada post açmıyorsun yada ben görmedim 
önce (4,311 puan) tarafından
Açmıyorum canim böyle daha iyi benim buraya girmem dert olmuş millete cocuklarima kocama yazıkmis onlara zaman Ayırmiyormusum
önce (329 puan) tarafından
Ya canım bosver onları biz seni seviyoruz postların çok hoşuma gidiyor benim
önce (2,024 puan) tarafından
Eee o zaman burdaki kadınların çocukları aç ilgisiz kocalara yazık tühh. Valla senin eşin sana destekçi diye kendileri tek başına diye kıskanıyorlarr keşke her kadının kocası yardımcı olsa ama onlar tek diye herkes öyle olsun istiyorlar
Fesatlık başka bir şey yok evet eşim destekcim Allah razı olsun ondan
-Reklam-
0 oy
önce (130,390 puan) tarafından
kısırsız olmaz büşü
Annem ve bizimkiler pek sevmiyor diye onu yapmayi düşünmedim canim ♥️♥️♥️
0 oy
önce (3,995 puan) tarafından
Menü güzel canım yeterince doyurucu, bebiş nasıl. Artık anlikta acmiyorsun özlettin kendini büşra ❤️
Teşekkür ederim cnm Allah razı

Benim paylaşım yapmam millete dert oluyor canim çocuklarıma eşime acimaya kadar götürdüler olayı o yüzden uzak duruyorum inan hesabimi sildirmeyi de düşündüm ama burda özelden filan görüştüğüm benim için çok değerli kişiler var o yüzden hesap duruyor ama pek girmiyorum benim ailemi kimse diline sakız yapamaz
önce (3,995 puan) tarafından
Burada bazı insanlara çok şey demek geliyor içimden ama neyse. Acaba sana bunu diyenler eşlerine çocuklarına kimbilir nasıllardir. Haklısın tabi kimsenin haddine değil
Eminim ilgilenmiyor lar
0 oy
önce (24 puan) tarafından
Lahmacun yaptir bence kiyman varsa
Var canim ama ben kendim emek vererek yapmak istiyorum teşekkür ederim
önce (24 puan) tarafından
Ben ugrasma diye dedim
0 oy
önce (149 puan) tarafından

A.s canım :) bende oğlanın azıcık ateşi çıkar gibi oldu surup verdim. Şimdi uyudu şükür iyi. 

Ben bana çocuklu misafir geldiğinde görüntü olarak da tat olarak da hoşlarına gittiğinden elmalı veya havuçlu toplar yapıyorum :) menun gayet yeterli ben sadece fikir sunmak istedim :) şimdiden kolay gelsin :)
Tariflerin varsa alabilirim fırsatım olursa yaparım
0 oy
önce (510 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım afiyet olsun. Ben fırsat buldukça giriyorum ve gözüm ilk senin postunu arıyor. Seni çok samimi görüyorim sohbetin hoşuma m gidiyor canm..

Gözün aydın bu arada 
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun bende girmiyorum pek artık
0 oy
önce (541 puan) tarafından
Bence yeterli ama eksik gibi hissedersen mercimek köftesi olabilir börek bence peynirli olmalı 
Teşekkür ederim cnm mercimek köftesi yemezler
0 oy
önce (2,024 puan) tarafından
Gayet yeterli canım. Bizde uyandık saat 5 den beri oyun oynuyoruz deliler gibi uyusa da kahve içebilsem
1 de oğlum uyandı ve hayla ayaktayız küçük ara ara uyuyor ama büyük uyumuyor asla
0 oy
önce (3,203 puan) tarafından
Kolay gelsin güzel menü olmuş sarma ve ıslak kek zaten en sevilen ikramlık Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah küçük paşa 15 günlük oldumu 
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️

Oldu çok şükür
0 oy
önce (2,700 puan) tarafından
Mercimek köftesi yada çiğ köfte gibi bişey aradi gözüm onun dışında diğerleri güzel. Iki cocukla cok bile menü
Yemezler canim teşekkür ederim
0 oy
önce (13,079 puan) tarafından
Kız Büşra bir dur ya lohusasın sen:) az naz niyaz et. Şaka bir yana fazla fazla yeter daha yorma kendini bence göz aydınlığı ile kavuşun
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️

Naz yapmama gerek duydurmuyorki eşim canim fazlasıyla ilgileniyor o yüzden gerek kalmıyor
önce (13,079 puan) tarafından
Elhamdülillah canım eş olabilen yük olmayan eşe Rabbim mükafatını hep versin. Takılıyorum zaten çabuk toparlamana çok sevindim ❤️
0 oy
önce (3,349 puan) tarafından
Maşallah menü harika. Pazartesi de kız arkadaşlarım ve çocukları gelecek

Karışık kuru dolma 

Patates salatasi

Çiğ köfte 

Ve Gelin pastası yapacağım. Çocuklar icin de az salcali makarna düşünüyorum canım fikir olsun ❤️
0 oy
önce (4,100 puan) tarafından
Elmalı turta yapabilirsin canım ıslak kek tek tatlı olarak kalmış. Yanina şekerpare de olabilir. Makarna salatası sever genelde çocuklar onu da düşün derim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 33 göst.
0 oy
3 cevap 174 göst.
0 oy
3 cevap 41 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Serapse (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 99 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Turkuaz damla (1,881 puan) tarafından soruldu

408,642 soru