+1 oy
147 göst.
önce Para & Ekonomi kategorisinde (1,440 puan) tarafından
Ziraat bankamatikte kredi kartı ödemesi yaparken işlem tamamlanmadan ve daha tam tutarı yatırmadan yuttu parayı.  Banka ile iletişime geçebilirsiniz dedi. Eşim gitti 2.3 gün beklemeniz gerekmektedir demişler başvurusunu almışlar sadece. Daha önce başına gelen var mı parayı alırız dimi geri . Altınları satmıştım bide ya onların parasıydı.

6 Cevaplar

+1 oy
önce (951 puan) tarafından
Hiç başıma gelmedi canım ama verilir 
-Reklam-
0 oy
önce (320 puan) tarafından
İçerden vermeleri lazım eğer vermezlerse Hesaba yatıyor diye biliyorum. Üzerine düşün bizede 1 2 gün dediler 1 haftada aldık müşteri hizmetlerini aradık hep
önce (1,440 puan) tarafından
1 hafta mı çüş ya. Banka şubesi ile görüştüğünüz halde mi müşterini aradınız ilaveten
önce (320 puan) tarafından
Biz direk müşteri hizmetlerini aradık subenin adresini verdik öyle olmuştu
0 oy
önce (12,982 puan) tarafından
kamerayı incelerler bir de bankamatikte sayım yapılır doğru mu diye sonra verirler ya da hesaba aktarırlar
İnşallah uzun sürmez
önce (6,080 puan) tarafından
sube  atm si hergun sayilir da subesiz yerdeki atmler birkac ginde hir yuklenir. bisey olmaz atm cöpündedir . mutabakat yapinca zaten fazla cikar anlasilir atm cok basit bi makina degil her zikkim raporlaniyir allahin cezasi beynim o atmnin kodlarini ezberlemekle dolu
Ayyyçok sağol canım
0 oy
önce (6,080 puan) tarafından

hasaba yatmadimi. bisey olmaz sube ise hemen halledderlerdi sube atm si degilse bikac gunde bir sayim yukleme yapacaklari zaman zaten atm cöp kutusu kasetine gtmistir oaran . hersey raporlaniyor atm de :) vikar yani sana ait oldugu çöptedir

Tamamdır çok Teşekkür ederim
0 oy
önce (5,120 puan) tarafından
Kameralar incelenip geri hesaba yatıyor bizzat başıma geldi
Ortalama kaç gün sürüyor acaba
önce (5,120 puan) tarafından
Halk bank bana 7 gün içinde yatırdı
0 oy
önce (11,930 puan) tarafından
Evet .annemin başına geldi.bankamatigi sayıyorlar ve kamera inceliyorlar.anneminkini hesabına yatirdilar

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 54 göst.
0 oy
1 cevap 95 göst.
4 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 751 göst.
0 oy
2 cevap 36 göst.

409,457 soru

12,306,359 cevap