+1 oy
181 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (754 puan) tarafından
Bebeği kış ayında doğan anneler kaç kat giydiriyorsunuz ben bir zıbın bir uzun kollu zıbın birde üst giydiriyordum fazla geliyordu ama üşür yeni doğmuş falan denildiği için öyle giydirdim iki gündür çok terlemeye başladı artık bir zıbın bir penye bir yelek giydirmeye başladım ilk çocuğumda da böyle giydiriyordum normal olan bu değil mi sizce ?

17 Cevaplar

+1 oy
(2,486 puan) tarafından
Üst üstüne zıbın mı giydiriyorsun?? 
(754 puan) tarafından
Bir tane sıfır kol bir tane kollu
(2,486 puan) tarafından
Canım onu anladım zaten sonuçta çıtçıtlı olduğu için iki tane üst üstüne çıtçıtlı olmuş oluyor o bebeği rahatsız eder en azından kısa kollu üstüne uzun bady giydirip üstüne de yelek giydirebilirisn
(754 puan) tarafından
Benim için doğru olan bu zaten canım yeni doğmuş çok üşür kalın giydir falan dedi herkes bende öyle giydirdim ama yanlış geliyo bana o yüzden burdakilere de bı sormak istedim
-Reklam-
+1 oy
(118 puan) tarafından
Zıbıni ve takımını giydiriyorum sadece kalın giydrmiyorm evim sobalı zaten ayarını yapıyorum sıcaklık acisndan çok şükür bı sknti yaşamadım hiç 
(118 puan) tarafından
Zıbın dediğim de atletli çıt cıtlı giydiriyorum onun üstüne takımını terlemiyorda eğer evim sıcaksa yarm kolla duruyor adana sıcak yer akşama dgru soğuyor
(754 puan) tarafından
Bencede doğru olan bu çocuklar fazla sıcaktan hasta oluyolar zaten
(118 puan) tarafından
Aynn canim üşüyor sanıyoruz aslında terletiyoruz daha cok
+1 oy
(1,919 puan) tarafından
Evinize derece ölçer alın. 24 derece şuan oda hatta sıcak diye cam açtım. Oğlum 2.5 aylık ve kısa kollu zıbınla yatıyor. Uzun giydirince terliyor çocuk. İlk çocuğumu da öyle büyüttüm. Hatta 2 yaşında olan sadece bezle yatıyor şuan :D sıcaktan nefret ediyor. İstanbul'dayiz biz 
(754 puan) tarafından
Trendyolda varmı canım nerden bulabilirim benim ilk çocuğumda öyle hiç sevmez sıcağı hemen terler kalın bişey giyince
(1,919 puan) tarafından
Xiaomi sıcaklık ve nem ölçer yazın. 270 civarıydı fiyati
(754 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ♥️
+1 oy
(961 puan) tarafından
Bir tane zıbın üstüne ya alt üst yada tulum giydirin siz bakmayın öyle diyenlere çok sıcak hasta eder bebeği burun kanalları daha küçücük sıcakta şişer rahat nefes alamaz hırıltısı olur üşür bu diyenlere he deyip geçin evde bile üstüne en fazla ince müslin örtün yada hiç örtmeyin evde gündüz 24 ü gece yattığı oda 22 yi geçmesin 
(754 puan) tarafından
Bende ilk çocuğumda böyle yapiyodum zaten mantıklı olanda bu bence ince yorgan ortuyorum üzerine yarın ilk isim su ısı ölçerdenden almak olacak
(961 puan) tarafından
Aynen ısı ölçer bi nimet evde alın koyun nemi ısıyı sabit tutun bebişi de çok sıcaklatmayın kafanız rahat olsun insanlar herşeye karışmaya çok meraklılar sıcak hasta olmasına daha büyük sebep
(754 puan) tarafından
Kesinlikle öyle ben bu ısı ölçeri nerden bulabilirim canım baktım trenyola bulamadım siz nerden aldınız
(961 puan) tarafından
https://ty.gl/wz66lzwighgd8        ben bu linktekini almıştım bütçenize göre modelleri var trednyolda bu en ucuzlarından şu an ama 2 senedir benim baya işimi görüyor tavsiye ederim:)
(754 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım çok sağol ♥️
+1 oy
(4,181 puan) tarafından
Evin kaç derece ? Üste üste iki zıbın fazla canim bir tane uzun kolu zıbın ve alt üst takım yeterli altına ekstra bir tane ince pijama giydirirdim çünkü bacaklari soğuk oluyordu. Ve çocuğu terletme canim terletmek hastalığa sebep olur 
(754 puan) tarafından
Kombi 47'de 2 satte bir havalandiriyorum evi banada fazla geldi içime sinmiyordu birde buradaki annelerden tavsiye almak istedim
(4,181 puan) tarafından
İyi yapmışsın canim bizde derece vardı ona göre bakıp giydiriyordum.
0 oy
(14,834 puan) tarafından
Evin sıcaklığına göre değişir de zıbkn zıbın üstüne olmaz uzun kollu zıbın üstüne takım yelek kundak yaparsan yeleksiz
(754 puan) tarafından
Evim ne çok sıcak ne soğuk ben tişörtle geziyorum bana göre de mantıklı olan bu canım
0 oy
(13,778 puan) tarafından
21 Aralık doğdu oğlum 

Ev doğalgazli zibin üstüne ayaklı takım giydirdim hep 

Erkek çocuğu sıcağa gelemez
(754 puan) tarafından
Allah bağışlasın kızlar sıcağı sevmez diyolar genelde kundak yaptınmi peki
(13,778 puan) tarafından
Hiç yapmadım
0 oy
(6,007 puan) tarafından
İki tane zıbın mi gydyorsun ben bir kolu tek gydryorim üzerine kazak bide yelek pantolonda bitane ayaklı ustunede bitane çorapsız pijama gydryorim
(754 puan) tarafından
Öyle giydiriyordum ama yanlış geliyordu bana fikir almak istedim senin bebek kaç aylık kazak fazla degilmi
(6,007 puan) tarafından
Cnm 53 günlük valla altımda a 101var üstümdede ev var sıcak ama yenidoğan kıyafetleri gydrdim oda çok ince geliyor eşim dedi kazak giydir valaha kazak zaten çok kalın degl
0 oy
(4,485 puan) tarafından
Şubat'ta doğum yaptım kat kat giydirmedim hiç. İnce giydirmek gibi kat kat giydirmekte bebeği hasta eder haberin olsun
(754 puan) tarafından
Kesinlikle öyle herkes bişey diyo işte ne kadar tecrüben olsayda kafan karışıyor kendi bildiğini yapmak en iyisi
0 oy
(4,229 puan) tarafından
Evin sıcaklığına bağlı evin 23-24 derece ise bir zibin bir pijama takımı penye yelek yeterli birde ayağına büyük gelecek ama sıkmayacak çorap 
0 oy
(10,392 puan) tarafından
Kendi giydiğinden 1 kat fazla giydir. Evin sıcaktır zaten e yeni doğan  kendi vücut ısısını koruyamadigi için üşür. 
(754 puan) tarafından
Evim ne sıcak ne soğuk ben tişörtle geziyorum bebeğe de tek kat giydiriyorum artık birde yarım kundak
(10,392 puan) tarafından
Yeterli bence bir zıbın bir takım. Bebek terlese ve sogusa daha çok hasta olur
0 oy
(1,617 puan) tarafından
Doktorlar çocuk 7 kilo olana kadar sizin giydiğinizden bir kat fazla giysin 7 kiloyu geçince sizin giydiğiniz gibi giydirebilirsiniz evin sıcaklığı da bebekler için 22 24 dereceleri arasında iyidir 
0 oy
(164 puan) tarafından
Canım bebeğin erkekse erkekler çok terler benimkide erkek çok terliyor ve ben doğumdan bu yanadi zıbın takımını bide kundak yapiyoz ustunede battaniye ortuyom sıcak tutuyor  şuradan anliyabilirsin yüzü soğuksa usuyordur ama sıcaksa iyidir usumuyordur oylelikle
0 oy
(168 puan) tarafından
Eviniz kaç derece birde şöyle ben asla bebekliginden beri çok giydirmedim kayınvalidem o kadar zorlardiki ay yelek giydir şöyle böyle ama hasta çok az olmuştur bence çocuklar asıl terlemek ten hasta olur sıcağa çok alisirsa da en ufak soğuğu görünce direk hasta oluyorlar biraz direnç kazanması lazim
0 oy
(922 puan) tarafından
İki çıtçıtlı olmaz canım uzun kollu çıtçıtlı giydir şapkasını eldivenini tak bir kat üst giydir bir kat alt tamam 

Dışarı çıkarken zaten sararsin
0 oy
(133,756 puan) tarafından
şubatta dogum yapmistim 1 zibin 1de ince hirka giydirmistim sen bayagi abartmissin
0 oy
(18,047 puan) tarafından
Zıbın, alt üst takım giydiriyorjm yeni doğduğu için battaniye ile yarım kundak yapıyorum birde kalın battaniyeye sariyorum simdilik

İlgili sorular

+5 oy
8 cevap 119 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde &S!DeLyA-Huzurum& (5,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 68 göst.
12 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (144 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 212 göst.
0 oy
28 cevap 669 göst.
28 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda.46glr (14 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,907 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...