+4 oy
463 göst.
Diğer kategorisinde (848 puan) tarafından
Kızlar bugün diziyi kaçırdım Instagramda gördüm öldü diye ama gerçek mi bi meraklandım saat geç oldu izleyemiyorum da 

15 Cevaplar

+4 oy
(10,468 puan) tarafından
Ben ölmez diye düşünüyorum ama yeni bölümün fragmanı yayınlandı yeni karakter geliyor diziye. Ölmüş de olabilir o yüzden 
-Reklam-
+3 oy
(3,122 puan) tarafından
Son dakika annesi gitti kızım diye ağladi herkes hasteneye toplandı öyle bitti ama fragmanda bişey göstermediler öldüğüne dair. Bence bişey olmaz
+3 oy
(5,476 puan) tarafından
Fragmanda ipucu verirlerdi doga tatile cikti olse cikmazdi bence
+3 oy
tarafından
Ma.l gibi finali fragmanda veriyorlar sonunu bile bile izliyoruz.
+1 oy
(279 puan) tarafından
Belli olmaz ama ölecek insanında dizilerde yoğun bakıma alıp drama yaptırmiyolar zaten ölürse filmde çok eksiklik olur
+1 oy
(4,618 puan) tarafından
Bir kaç hafta olmayacakmış dizide 
+1 oy
(465 puan) tarafından
Dizi bitmeye yakın Nilay fenalaştı diye annesi aradı gelin son kez görün diye gittiler kızım öldü diye ağlıyordu,  fragmanda cenaze felan yoktu nilayida göstermediler ama cenaze olsa fatihle doğa tatile çıktı Nilay ölseydi bence gitmezlerdi bakalım yeni bolumlerde neler olcak çok duygusaldi Abdullah hastanede anne dedi çocuk dudağını büküp oda ağladı rabbim kimseyi annesinden veya evladından ayırmasın dizi bile olsa kötü oldum 
+1 oy
(296 puan) tarafından
Yok ya zaten en başta belliydi Nilayi anası öldürür mü hiç bos bir bölüm idi. ben az önce sardira sardira izledim inan yarım saatte bitti bölüm. Zaten fragmanda çok açık belliydi ölmediği... 
+1 oy
(20,047 puan) tarafından
Ölmez o . Daha annesiyle hikayesi işlenecek. Ayrıca fragmanda fatih ve doğa tatile çıkmışlardı. Nilay ölse cikamazlardi
(20,047 puan) tarafından
Kaynanan karakter abidesiymis gerçekten pes
(848 puan) tarafından
Ah anlatsam roman olur derler ya aynı öyle işte o zaman cahildim bilmiyordum hala bazı şeylerde cahilim ama gözüm açıldı en azından annem ameliyat oldu hastaneye ziyarete gidecektik bir kere de ben hamileydim kovit zamanı aman gitmeseydin keşke eve giderdin 15.20 gün sonra kovit olursan çocukta var karnında sana bulaşırsa çocuk ölür dedi kendi kocası 15 gün hastanede yattı eşim sırf iki gün gitmediği için sen çok ayıp yaptın dedi
(3,086 puan) tarafından
Karaktersiz Nirvana kaynananda canım benim annemde 53 yaşında öldü kalp krizi oda bu arada Allah rahmet eylesin babana mekanı cennet olsun başınız sağ olsun ağlama gelseydi ağlamakla bizim ölüler gelirdi dedi şizofren
(848 puan) tarafından
İşte canım helva kendi evlerinde kavrulmadığı için tatlı geliyor onlara ama kendileri o duruma düşünce hop düşünceleri değişiveriyor hemen Allah senin anneciğine de rahmet eylesin inşallah makamı cennet olsun inşallah vanım
(3,086 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun kuzum ♥️
+1 oy
(1,638 puan) tarafından
Ysni fragmanda fatih doğa falan mutlululardı Nilay ölse hemen tatile gidebilirlermiydi bilmiyorum mustafayı falan da göstermediler ama o hastane sahnesinde fragmanda nilayın annesinin gözü parlamaya başladı gibi gördüm belki de ölmeyecek 
+1 oy
(944 puan) tarafından
Bence tekrar kalbi çalışacak ve hastanede komada kalacak 

Ölmüş olsaydı instagram hesabında paylaşım yapardı diye düşünüyorum çünkü ayrılan oyuncular öyle yapıyor
+1 oy
(3,086 puan) tarafından
Onun öldüğü açıklandığı sahnede annem aklıma geldi ağladım annesinin beklediği gibi kapıda bekledim ve bende ölüsünü aldım bu gün tam 364 gün oldu annem gideli 
+1 oy
(2,846 puan) tarafından
2 3 bolum olmayacak so ra devam olen yok yani
+1 oy
(3,609 puan) tarafından
Amaaaan sevmiyorum artık 

Yangın sahnesinin çekimlerini gösterdiler 

Kahkahalar içinde çekiyorlar resmen 

Heyecanlı olacaksa izletmeyin gostermeyin kamera arkasını demi sacmalik 

Ayrıca Nilay röportaj da çok sasirtici farklı bi final olacak herkes şok olacak dedi 

Zaten eski tadı da yok
(848 puan) tarafından
Hep gösteriyorlardı ama kamera arkasını canım :) ben çok eğlenceli buluyorum eski tadı yok ama bakamadan da edemiyorum bende :)
(3,609 puan) tarafından
Biliyorum gösterdiğini ama acıklı bi sahneyi sürekli gostermeleri
Gülerek bakmalari duygu olarak geçmedi bana

Diziler iyice saçmaladı siyah kalp
Sandik kokusu
Bilmiyorum geçen sezon daha iyileri bence bu sezon sevmedim hiç birini
(3,609 puan) tarafından
Gonul dağına bakiyorduk
Oyuncakları yakından gördüm resim cekindiklerim oldu bazılarının o soguklugunu gördüm mesela
Diziye bakarken ister istemez etkileniyorum
(848 puan) tarafından
Evet canım saçmaladılar senaryo zayıfladı mesela yangından sonra çok daha güzel senaryo çıkabilirdi kurtarıldıkları sahneyi bekliyordum direk hastaneden başladı ben geçen sezon kirli sepetini çok sevmiştim tc de ki en değişik akıcı olan diziydi ama Reyting yüzünden final yaptılar güzel olan hemen bitiriyor sandık kokusunu 5.6 bölüm izledim sonra bozdu diye izlemedim bi daha
0 oy
(14,714 puan) tarafından
Annesi bırakmış senaristliği bu yüzden nilayı sa çıkarmışlar 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 296 göst.
0 oy
4 cevap 776 göst.
2 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Oznur158 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
0 oy