+2 oy
53 göst.
önce Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
Yakın zamanda ehliyet teorik sınavına giren ve  başarıli puan alıp geçen arkadaşlar nerelere çalıştınız bir yazarmisiniz yakında bende gireceğim inşallah fakat gogkede bir sürü çalışma bölümü var sizler hangilerini cozdunuz

5 Cevaplar

+2 oy
önce tarafından
Telefona uygulama indirmiştim ehliyet sınavı uygulamanın adı orda günlük çıkmış sorular diye yükleniyor her gün birebir aynıları çıkmadı sınavımda ama bazıları aynıydı geçtim şükür bir de youtube da hülya hoca ehliyet derslerini dinleyebilirsiniz akılda kalıcı anlatımı var 
-Reklam-
+1 oy
önce (131,867 puan) tarafından
kurs kitap veriyo ona calis bjde onceki sinavlarda cikan sorulari coz
+1 oy
önce (1,878 puan) tarafından
Kurşun verdiği kitaba baglı kalma. Googleye ben 2024 ehliyet sınav cıkmış sorular yazıyordum ilk çıkan link varya ordan çözüyordum hepsini. Bide uygulama var ehliyet diye sarı geyikli olan onu indirdim ordaki sorularıda hergün cözdüm. Son  olarak bi de youtube den ebru hoca var onu dinledim ders notu çıkardım. Önemli olan sürekli cıkmış soru cözmek. 90 ile geçtim çok şükür. Sorunların yarısından çoğu çözdügum soruların aynısı çıktı. 

Bugünde direksiyon sınavım var 1.45 de Rabbim ondan da geçmemi nasip etsin. 
önce (35 puan) tarafından
Ay inşallah bende şu teorigi geçerim canım darısı basimaTm canım işte bende gogleye yazıyorum bı sürü link çıkıyor siz hangisini cozdunuz faydasını gördünüz canım
önce (1,878 puan) tarafından
Cıkmış soruların faydasını çok gördüm. Yarısından coğu cözdüklerimşn aynısı. Google link ilk çıkanı cözüyoruö
0 oy
önce (1,713 puan) tarafından
Derslere gitmedim. Sadece uygulamadan önceki soruları çözdüm ama sağlık konusunu biliyordum zaten. Çalıştığım yerde eğitimini vermişlerdi. 
0 oy
önce (7,065 puan) tarafından
Uygulama var çıkmış soruların onu indirdim 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 172 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asiyim (35 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 94 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Merve alpar (51 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 86 göst.