+4 oy
333 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (997 puan) tarafından
Kızlar ben 4 yıldır evliyim ilk eşim beni istemeye geldiğinde ailem işte benim kzım büyük baş hayvvan işi bilmez dedi yani beslemez dedi şuan biz alt ust oturuyoruz birtame arazi aldık altınlarımla bundan 6_7 ay önce dünde oyle hayvvan konusu acıldı  hani dedi ev yaparsanız ben dedim vallah ben bakmam hayvvan vilan bir baktım kaynanam dedi kim bakacak  baban mı ben kendim bakmam dedim kayınbabam da dedi şimdikiler coklukta anca tuvalete gidip gelirler kendi kızlarıda bakmıyor ve kaynanam diyo benim kızlarım hayvvan işinden anlamaz sonra bende evine geldim eşim benim yuzume tokat attı boş konuşuyorsun dedi daha evimiz yok ben dedim senin ailen evini ben karışıyor muyum onlarda benim hayatıma mudahale etmicekler sen olsende ben beslemicem bu arada 37 haftalıkta hamileyim dun sinirden kasıklar karnıma sancı girdi refakatçi olarak ta kaynanam kalack bende eşim dedi. Annene soyle hastaneye gelmesin kimseyi istemiyorum yanımda ben kendim bakarım ihtiyacım yok sanada sende gidebilirsin işine ambulans gelip goturur beni  siz olsanız eşinize karşı kaynananız nasıl tavır koyardınız bu sabah eşime dedim git annen yanına benim yanımda gelme 

15 Cevaplar

+7 oy
önce (2,126 puan) tarafından
Ne çok şiddet gören kadınlar varmış bunları bilmek beni çok üzüyor.
önce (18,099 puan) tarafından
Ve o kadar sıradanlaşmış ki postun esas mevzusu değil arada küçük bir detay bu. Ah ah
önce (2,126 puan) tarafından
Malesef ki yakınlarım da var bugün eve gülerek geldi bugün beni terslemedi diye sevinen kadınlar var. Bugün benim yaptığım yemeği yedi diye seviniyor. Aldatıyor biliyoruz sürekli kadının evinde ama kızın da gidecek yeri yok katlanıyor dağ ayısına
önce (997 puan) tarafından
Bazılar cok yargılıyor ama insan yaşamadığını olmezmiş ailem arkamda dursa 5 dk durmam calışırım her iş elimden gelir
önce (18,099 puan) tarafından
* Yargılama yapmadım sadece bu durumun sıradanlaşmasına içerledim keşke bütün kadınların mutsuz olduğu yerde çekip gidecek durumları olsa. Kendi hayatımızda olmasa bile çevremizde illaki var ihanete şiddete rağmen sürdürülen evlilikler ben sadece o çaresizliğe üzüldüm
Senin İcin demedim canım mesela bazı kadınlar var cok yargılıyor keşke olsa herkez hayattı bir degil malesef
-Reklam-
+4 oy
önce (378 puan) tarafından
Ah canım çok üzüldüm. Rabbim merhamet versin bunların kalbine. 
Amin inşallah canım Allah razı olsun Allah goruyor Allah havale ediyorum
+4 oy
önce (11,894 puan) tarafından

37 haftalık gebesin ve hay.van kocan tokat atıyor ... Ailesi de seni amele gibi kullanma peşinde ne diyim bilemedim gerçekten Allah yardımcın olsun lütfen bebeğine dikkat et doğuma da çok az kalmış :'(

Allah havale ediyorum Allah goruyor herşeyi keske dunya gelmeseydim diyorum bazen hic bir yanda şansım yok Amin inşallah canım benim Allah razı olsun
+4 oy
önce (11,916 puan) tarafından
Burada sorun kaynanan değil ki kocan ! Vuran o karıştıran o arkamda durmayan o .
Kaynanm soyledı ****** beslemicemk misiniz bende yok dedim eşimde sinirden kalktı başka yere gitti sonra bende evine geldim  arkamdan geldi  oyle tokat attı
+3 oy
önce (6,057 puan) tarafından
Direk net aileme giderdim doguma onlar gelemezdi gerekirse eşini de alma yanina ders ver hamileyken tokat atıyorsa sonrası  gelir yazık üzüldüm sizin adınıza.. o tokat sadece sana atılmadı evladina da atıldı bir babadan  cocuk herseyi hissediyor anne karnında ne acı durum iyi bir ders ver o andaval  esine..
Ailemde aile degil o kadar anlayışlı degil 3 yasında da bir kzım var defalarca kavga ettik hep babam girdi gel dedi ama kızını getirme kızını getir deseydi hayatta durmazdım
önce (6,057 puan) tarafından
Ahh canım  rabbim yar ve yardımcın olsun evlat bırakılmaz rabbim icine ferahlik versin kocanada  merhamet versin inşallah  böyle adama 2 ci çocuk yapmasaydin  keske:(
+3 oy
önce (2,525 puan) tarafından
Esin annesine babasina hizmetcimo almis kendi kizlari bakamaz doye konusuyor seni neden mecbur kiliyorlarki.cok iyi yaomissn ama esinde tam serfszmis madem annesinin koynundan daha cikamamis ne diye evlenmis.yazik cok uzuldm senin adina.ama 1tokat diyip gecme kopar yaygarayi aileni ara kiyamet kopsun.kopsunkj bidaha boyle biseye cesaret edemsin.seni sahipsz sanmasin.
Kendi kızlar bilmiyormuş ilişkimi kestim ztn ailesiyle bidaha gitmem eşinde Allah havale ediyor bu sabah dedim git annem yanına benim yanımda gelme ihtiyaç yok sana. Babam hep araya girdi kavgalarda babam dedi kızını bırak gel kzımı nasıl bırakayım dedim
+3 oy
önce (131,867 puan) tarafından
hem hamikeligin son gunleri hem siddet goruyo yaa suan pamuklara sarilman lazimdu
Malesef canım keşke dunya gelmeseydim diyorum bazen  hic bir yanda şansım yok ne kendi ailemde ne evlendiğimde
+2 oy
önce (2,693 puan) tarafından
Hic geri adim atma. Hatasini anlasın. Kendi baksin cok biliosa hayvanlara, karisina gelinine mi guveniolarmis. 
Asla dedim kıyamet de kopsa ben bakmicam kendileri de bakıyor ben dedim ben bakmam
+2 oy
önce (1,139 puan) tarafından
Aslı isimli biri vardı o sen misin eğer oysan gerçekten esin sana her zaman böyle yapıyor ve sen hep susuyorsun :(
Evt ailem kzımı kabul etmiyor  ailem diyp gel ama kızımı kabul etmiyor hayır susmadım hicbir zmn emin ol darp raporu bile aldım mahkemelik oldu
+1 oy
önce (914 puan) tarafından
Kayınvalidenle muhaattab bile olma doğuma da konuş annen gelsin yanına, o eşini de Allah ıslah etsin gücü sana tokat atmaya mı yetiyor adam olsunda senin yanında dursun.
Yok ztn gitmicem bidahada annem millet annesi kadar anlayışlı degil  birde buyuk baş besliyorlar gıcu bana yetiyor dedim  dua et hamileyim yoksa seni hapislerde surundırırım  darp raporuda aldım daha once defalarca babam araya girdi kavgamız.
+1 oy
önce (3,963 puan) tarafından
Ailemin yanına gider orda doğururdum.. pislik herif ailesi için sana tokat mi atılır?? Bakmak zorunda değilsin benimkiler de yapıyor işini taa baştan söyledim istemem diye ben hamileyken kaynanam vizildadi yapalım diye asla dedim o zamandır mesafeliyis benim de görümcem bilmez ****** ama ben öğreneyim istediler dedim tövbe 
İşte bende dedim bilmiyorum ilk gün  niye kendisi besliyor benimde beslemem istiyor bende dedim kıyamet de kopsa bakmicam haydi ha oyle niyet varsa şimdiden bitir
önce (3,963 puan) tarafından
İş adam da bitiyor yani kocan da
0 oy
önce (818 puan) tarafından
burda tüm suç eşinizde o ailesine durması gerektiği yeri söylese onlar o çizgiden adın dahi atamaz biz ilk evlendiğimizde bu durumu yaşadık eşim bir kere dedi herkes kendi işi neyse onu görsün  şimdiye kadar kimse mi yaptı o gün bugündür sadece yemek yaparım ev toplarım ekmekdi bahçeydi hayvandi kimse teklof bile etmez.e
0 oy
önce (17,923 puan) tarafından
Seni ezmelerine müsade etme ilk vurduğunda ara polisi bak bakalım bir daha vurabiliyor mu korkut esini sana dokunamasin 
0 oy
önce (1,040 puan) tarafından
Allah böyle insanların kalbine ferahlık versin kaynana diye adlandırdığımız kişiye de Allah akıl fikir merhamet versin ya hamile bir insana el kaldırmak Hangi kitapta yazıyorYa 

Rabbim imtihanını kolaylaştırsın güç kuvvet versin ben senin yerinde olsam o tokadı var ya onun bir yerlerine afedersiniz
0 oy
önce (4,331 puan) tarafından
Allah hem eşine hemde kayınvalidene akıl fikir versin inşallah, kadına bak yaa sana güvenerek mi ****** alacaklar ben olsaydım hayatta ama hayatta kabul etmem o kadar istiyorlarsa gidip kendisi yapsın bide gebesin sen eşin olacak hanzonun da ancak gücü kadınlara yetsin 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 192 göst.
29 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 313 göst.
21 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde 3bebeklianne (18 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 88 göst.
1 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Mavi-beyaz (2,382 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 430 göst.
3 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (302 puan) tarafından soruldu

409,030 soru

12,293,898 cevap

38,283 kullanıcı

Kategoriler

...