+4 oy
753 göst.
Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde (89 puan) tarafından

image

Selam tatlım,
İlk regl deneyimi her zaman unutulmazdır! Peki, o gün korkmuş muydun, yoksa durumu hemen kabullenip sakin mi kaldın?

• Şaşırıp panikleyenlerden mi? :blink:
  • Yoksa “Bu da hayatın bir parçası” diyenlerden mi? :silly:

Hadi yorumlara yaz, ilk deneyimini bizimle paylaş! ✏️

43 Cevaplar

0 oy
(723 puan) tarafından
Etrafımda adet olan arkadaşlarım olduğu için garip gelmemişti. Kendimi kötü de hissetmemiştim. Ama garip hissettiren evdeyken olmuştum ve yengem bizdeydi ben adet oldum galiba diyince kadın bana pat tokat atmıştı. Onun gerekçesi şoka girmesin falan diyeymis heralde. Oysaki şoka girecek bir durumum da yoktu. Saçma sapan birşey ama onu hala unutamiyorum. Cahilce bir davranış.
-Reklam-
0 oy
(2,787 puan) tarafından

İlk regl olduğumda lise 1.sinifin veli toplantısında hasta olmuştum,anneme söylememiştim oda bana kızmıştı neden söylemedin diye.Basta korkmuştum ama anlamıştım regl olduğumu ve cokkkk mutlu olmuştum:D

0 oy
(33 puan) tarafından
İlk reglimi . Yatılı Kur'an kursunun il günü olmuştum faciaydı. Bı arkadaşım vardı Allah'tan yoksa kimseye de diyemezdim. Hazırlıksız yakalandım baya
0 oy
(365 puan) tarafından
Ben korkmadım ama cok utanmıstım. 2yıl annemden saklamıştım. Ramazanda bıle regl iken gizliden yerdım yada boşuna ac kalırdım. Neyse bnmle yasıt olan herkes olunca annem bende sorun var sandı. Bı gun komsulara anlatıyordu. Bunda var kesin bı sorun hala hasta olmadı bı doktora goturcem diyince ben artık söyledim.   Hıc unutmam ya salaklık işte
0 oy
(1,906 puan) tarafından
Tatildeydim ve bekliyordum çünkü tüm belirtiler vardı, annem bana her an hazır olmamı söylemişti. Tuhaftı.. hem korktum, hem de özel hissettim. Tatil yerindeki ablalar çok tatlıydılar yardımcı olmuşlardı yani sohbet falan etmiştik, beni rahatlamışlardı ❤️
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Orta sona başladığım  Eylül ayında olmuştum zaten bir önceki sene pek çok arkadaşım olmuştu okulda ders olarak da anlatılmışti.Sasirmadim çamaşırımda leke görünce ama o an  pek mutlu hissetmemiştim kendimi öyle anımsıyorum.
0 oy
(2 puan) tarafından
annem bana zaten küçük yaşlarda regl ne anlattığı için bilgim vardı, zaten evde üç kız yaşıyorduk ve ister istemez haberimiz oluyordu. o yüzden pek korkmadım sadece annemi çağırdım. 11 yaşındaydım o zaman:)
0 oy
(787 puan) tarafından
Ben 11 e girdim regl oldum . Hatta anneme dedim anne kan var diye ilk aklıma da bu geldi zaten . Evde benden öncede regl gören olunca böyle oluyor . Pek öyle korkmadım da ama çocuğuz ya yinede korkudan netleştirelim dedim hastalık vs . Olmasın diye  ablamla annem beni korkutmuştu hiç unutmuyorum adet değil bu başka bisey eyvah felan demişlerdi baktılar ki aglatamadilar  annem gülüp genç kız oluyorsun demişti.  Hiç ağrım yoktu sızım yoktu ama sonra çok fena olmuştu diğer regleler. Yani ben nedense çok doğal karsilamistim ama şu da var  kendimi kadın gibi hissetmiştim sanki herkes biliyor anlıyor farkında gibi utaniyordum her reglede sonra sonra 13,14 de normale döndüm tabi .  sevmediğim tek nokta ped almaya gitmekti çok utaniyordm zamanla da aşmaya başlamıştım zaten.  Liseden itibaren bunun doğal olduğunu farkettim 
0 oy
tarafından
ilk regl oldugum gün yatılı misafirlikteydim gece regl olmuştum gerisini siz düşünün
0 oy
(358 puan) tarafından

Ne annemiz hıc kimse anlatmadı eskiden annelik Neyms ya 

0 oy
(977 puan) tarafından

Çok korkmuştum kimseye anlatamamıştım bir hafta boyunca gizli gizli ağlıyordum artık öleceğim sanıyordum en son annem çamaşırım da fark etmiş o bana anlattı ne olduğunu kendimi kanser sanıyordum

0 oy
(1,767 puan) tarafından

Acık acık soyliyeyim orta okuldaydım tenefuste wc bi gittim regl olmusum qhanda sıc tık dedim direk rehber ögretmenin yanına gidip durumu anlatıp ped istemiştim sağolsun canım öğretmenim annemi arayıp kıyafette istemişti bana Allah'tan okul üniforması koyu renkti rezil olmamıştım 😅

0 oy
(544 puan) tarafından

Korkmadım ama utanıyordum kimseye söylemekten annem arada soruyordu regl oldun mu diye bende utancımdan yok diyordum o zaman çocuk aklı işte 😄😄😄

0 oy
(728 puan) tarafından

Şaşırmadım.   Zaten biliyordum böyle bir şeyin olacağını 

0 oy
(15 puan) tarafından
ilk regl olduğumda çok sevinmiştim çünkü geç oldugumu düşünüyordum bunun sebebi çevremdeki herkes olmuştu tek ben kalmıştım ve çok düzensiz olmaya başladım kötü oldu benim icin
0 oy
(1 puan) tarafından
ben 11yasinda maatamatik sınavında oldun 🤭 çok korktum ve kimseye bişey diyemedim atletimi çıkarıp koydum eve geldimde hemen sabunla yikamistim ama bı hafta kimseye demedim korkudan çocuk aklı işte şimdi soyluyorummm 😁
0 oy
(107 puan) tarafından

11 yaşında olmuştum ve bir suç işlemiş gibi korktum sadece anneme diyebildim oda güzelce anlatmıştı 

0 oy
(1,035 puan) tarafından

Korkmuştum valla 😂 hatta ağlayıp annemi cagirmistim 😂

0 oy
(1 puan) tarafından
merhaba öncelikle bu korkulucak bişey değil ama ilk defa olan kişilerde görülür ben 15 yaşımda regli oldum ve çığlık atmıştım bağırmıştım baya korktum ama sonra geçti 😂
0 oy
(8 puan) tarafından
Yooo

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 143 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,032 puan) tarafından soruldu
+23 oy
67 cevap 1,268 göst.
26 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Adet Takibim (89 puan) tarafından soruldu
+4 oy
27 cevap 524 göst.
+5 oy
25 cevap 951 göst.
11 Ocak 2025 Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde Adet Takibim (89 puan) tarafından soruldu

413,057 soru

12,435,898 cevap

45,808 kullanıcı

Kategoriler

...