0 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (6,228 puan) tarafından
Kızlar mesela üç dört ayda bir kompile siliyorum bulaşık tableti sıcak suda eritim sandalelerimi dün sildim çok temiz oldu rengi açıldı bide berjerlerim bordo iki cekytalarda kapalı yeşil renginde ama çok soluyor bugün bulaşık tableti sıcak suda eritim lifle bı güzel sildim rengi baya açıldı ama iki ucgune rengi soluyor sanki güneşte kalmista kurumuş gbi örtüde seryorum ama sizinde oule oluyormu bide daha 5 yıllık evlendigimde alındı 

2 Cevaplar

0 oy
(240 puan) tarafından
Kullandığın tabletten dolayi soluyor tavsiye etmem 

Ben beyaz sabunlar siliyorum mis gibi kokuyor tertemiz oluyor 
(6,228 puan) tarafından
Daha ilkez bugün sildim beyaz sabun geçen sene hep siliyordum o çok kurutuyor taş gbi yapyor ya
(240 puan) tarafından
Bi kova suya beyaz sabunu lif ile köpurt sil sonra sade temiz bu ile üstünden geç sertlik falan olmuyor siz çok sabun kullanmissiniz ondan sert olmustur
(6,228 puan) tarafından
Valah bugün öyle yaptım önce deterjanlı su ile snra kovaya soğuk su koydum bezle bdaha üstünden geçirdim yoksa hem koku hem sert oluyor bı ara gttim beyaz sabunu direk cekyata vurdum ayy taş oldu siliyordum siliyordim köpüğü gtmezmi ama bulaşık tableti gerçekten temizledi baya rengini açtı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde öyle aklıma kumaş boyası geldi acaba kullansam ful olarak boyasam olur mu daha 3 yıllık biryerinde bişey yok. Kullanan varsa boyayn varsa bana da marka da falan yardımcı olun yaa
(6,228 puan) tarafından
Valaha blmiyorum bazilari dyor koltuğa örtü kalıbı byle geciriryorlar ya yapabilirsiniz dye eşim dedi borcalari bitirip hepsini degistrcen gtsin yeşil bordo çokta boğucu rengi ya evi boğuyor resmen
tarafından
Ben çok severek almıştım bej ve antrasit gri çok seviyorum koltuklarımı. Chester model delikleri fakan nasıl boyanır boyansa bilmiyorum belki biri yapmıştır
(6,228 puan) tarafından
Renkleri çok güzelmiş cnm bej rengi benimde salonumda masa takımı sandalyerim rengi öyle bej rengi işte bende çekyat bej rengi istyorim bide kiremit rengi çok begeniyorim oda berjere istyorujm ama bakalım bunlar çok sağlam koltuklar ama rengi çabuk soliyor sertlesyor
tarafından
Kaplatma yapabilirsiniz bizde en son artık boya olmazsa kaplatacağız baktık olmadı bir yerlere koyar başka takım alırız balkona falan atarız artık her yerini kaplayan koltuk gibi örtü aldım tabiki canım evladım yüzünden düz de durmuyor

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 318 göst.
22 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ciciko (208 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 261 göst.
+1 oy
5 cevap 173 göst.

Kategoriler

1,447,541 soru

23,777,874 cevap

316,261 kullanıcı