0 oy
52 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,359 puan) tarafından

Babaannem vefat etmişti 2 hafta oldu ama kimseye dha veremedik annem başka yere kaldırdı. 

Ve ayakkabısı da kapının önünde duruyor 

5 Cevaplar

0 oy
önce (46 puan) tarafından
Yaşlıların verilse daha iyi ben kızımın birazcık verdim ama %90ı duruyo bende veremedim
-Reklam-
0 oy
önce (162 puan) tarafından
Hemen evden çıkarmak gerekiyor vakıflara veya ihtiyaç sahiplerine verebilirsiniz 
0 oy
önce (4,939 puan) tarafından
Torunum vefat etti bir kaç parça evimize ayırıp kalanları verecegiz yeni tulumlar ördüm yelekler hepsi giyilmeden kaldı öylece onları de gelinim anne vermeyelim dedi ama ben satıp sma li bir bebeğe yardım edelim dedim bakalm 
önce (7,549 puan) tarafından
Başka bebegi olursa giyer gelinin:((
önce (4,939 puan) tarafından
Ayyy yok giydiremeyiz canım yaaa gorunce bile kötü oluyor sürekli ağlıyor ben yenilerini alırım ona öldüğünde sarilidigi battaniyesi vardı 15 gün sonra dün dedim gel poşetten çıkarıp bakalm koklayalim dedim ama ikimizde yapamadık
Bnm bebegimde 1 hafta kuvezde yattı.  İlk giydiği kıyafeti elimize verdiler eve geldik 1 hafta elimi suremedim kiyafetine. Bebek eve gelince elime aldım.

Acınız çok büyük Allah sabır versin
0 oy
önce (544 puan) tarafından
Dinen verilmeliymiş ruhu huzur bulmaz derler 
0 oy

Bulaşıcı hastaligi falan varsa vermeyin 

Eşimin babaannesi vefat etti . Çoğunu çöpe attık. Yenilerini kızlarına verdik birkaç parça.  Yatalakti vücudunda yaralar vardı. 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 609 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.
2 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kabakk (125 puan) tarafından soruldu

408,649 soru

12,280,537 cevap

37,877 kullanıcı

Kategoriler

...