+1 oy
116 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,360 puan) tarafından

Babaannem vefat etmişti 2 hafta oldu ama kimseye dha veremedik annem başka yere kaldırdı. 

Ve ayakkabısı da kapının önünde duruyor 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (47 puan) tarafından
Yaşlıların verilse daha iyi ben kızımın birazcık verdim ama %90ı duruyo bende veremedim
önce (766 puan) tarafından
Bu yorum beni çok üzdü :( Rabbim sabır versin inşallah sizlere
-Reklam-
+1 oy
önce (164 puan) tarafından
Hemen evden çıkarmak gerekiyor vakıflara veya ihtiyaç sahiplerine verebilirsiniz 
+1 oy
önce (4,942 puan) tarafından
Torunum vefat etti bir kaç parça evimize ayırıp kalanları verecegiz yeni tulumlar ördüm yelekler hepsi giyilmeden kaldı öylece onları de gelinim anne vermeyelim dedi ama ben satıp sma li bir bebeğe yardım edelim dedim bakalm 
önce (10,254 puan) tarafından
Ne zaman senin yorumlarını postlarını görsem okuyamıyordum biliyor musun, yazamadım bile hiç birine. Şuan okudum ve rrsmen oturdum ağlıyorum. Allahım hiçbir anne babaya evlat acısı yaşatmasın düşmanıma dahi. Sizlere peygamber sabrı versin, annesine babasına şefaatçi eylesin :((
Amin amin amin rabbim kanlı kinli dusmanima bile yaşatmasın okadar zordu ki o hastane kapısında beklemek 1 buçuk saat bize yıllar yıllar gibi geldi ama eninde sonunda o acı haberi söyledi doktor hayır dedik söyleme dedik ama başınız sağ olsun diyip gitti sonrası yok zaten bizde
Yavrularim elinde battaniye kıyafetlerle kalakaldilar öylece
önce (10,254 puan) tarafından
:((( süt mü kaçmıştı :( ne denilir bilemiyorumm o kadar zor bir imtihan ki evlatla sınanmak
Memede boğulmuş canm yatarak emzirmis
0 oy
önce (546 puan) tarafından
Dinen verilmeliymiş ruhu huzur bulmaz derler 
0 oy
önce (7,550 puan) tarafından

Bulaşıcı hastaligi falan varsa vermeyin 

Eşimin babaannesi vefat etti . Çoğunu çöpe attık. Yenilerini kızlarına verdik birkaç parça.  Yatalakti vücudunda yaralar vardı. 

0 oy
önce (5,791 puan) tarafından
Yaaaa ah abimin elbiselerini sabahında toparladık Allah önüne getirsin abimin sevabına olsin inşallah çok çok elbisesi vardı giyemedikleri etiketli takımları..

Valizlerle çıkarıldı ;(( 

Hemen cikarilmali

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 609 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.
2 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kabakk (125 puan) tarafından soruldu

408,658 soru

12,280,906 cevap

37,879 kullanıcı

Kategoriler

...