+2 oy
100 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,096 puan) tarafından
Beebğğm 2 ay 6 günlük. Doğduğundan beri bere takıyoruz. Ne zamana kadar takmalı ne zaman çıkarmalıyız

9 Cevaplar

+3 oy
(1,705 puan) tarafından
Evin ısısı iyiyse artık takmaya gerek yok dışarı çıkardığın zamanlar dışında artık beresiz eldivensiz kalabilir
(1,096 puan) tarafından
Elektrik sobası kullanıyoruz odanın ısısı değişiyor hep
(1,705 puan) tarafından
2 aylık olduğu için artık kan dolaşımı oturmuştur takmana gerek yok ama bebeğinin hasta olmaması için oda sıcaklığını mümkün oldukça sabit tutmaya çalış bebekler soğuktan hasta olmuyor sıcaklık degisimlerinden hasta oluyor, yani bir sıcak bir soğuk çocuk terler teri soğur o şekilde hastalanır Allah muhafaza tabii. İstersen bir oda içi termometre al odanın sıcaklığını takip etmen kolaylaşır. Ama artık bere vs takmana gerek yok mesela banyosunu yaptırdıktan sonra kafası üşümesin diye kalsın biraz sonra çıkar yine terlemesin. Bebekleri çok sıcağa alıştırmak iyi değil zaten
-Reklam-
+2 oy
(3,557 puan) tarafından
Evin ısısına bağlı ama uyurken takıyordum ben evin sıcaksa saçıda çoksa gündüz takmana gerek yok
(1,096 puan) tarafından
Saçı çok. Ama elektrik soba kullandığımız için belli bir ısısı yok maalesef
(3,557 puan) tarafından
Şapka tak o zaman canım küçük daha
+1 oy
(7,090 puan) tarafından
Temmuz bebesiydi hiç takmadım 
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Benimde 2 buçuk aylık bebeğim var Doğduğunda. Beri hiç takmadım sadce dışarı çıkarken takıyorum oğlumda yaz çocuğuydu imdada takmadım 
0 oy
(1,372 puan) tarafından
terliyorsa cikar bereyi
(1,096 puan) tarafından
Emerken terlemeye başladı artık
0 oy
(1,202 puan) tarafından
Dogalgaz takmadan önce soğuk günlerde taktım. Dogalgaz taktirinca bere takmadım . 4 buçuk aylık oldu hiç takmıyorum şimdi. 
0 oy
(12,830 puan) tarafından
Biri ağustos biri Ocak doğumlu hiç takmadım ikisinede. 
0 oy
(6,165 puan) tarafından
ben hic takmadim sadece banyo yapinca yarim saat kadar. gerek yok eldiven bereye . sadece gito cekicem diye tam takim giydirdim cektim mesela
0 oy
(163 puan) tarafından
Evim hep sıcaktı doğdugu ilk günden beridir  hiç takmadık gerek duymadık eldiven bile takmadık ki

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 495 göst.
12 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde ipekipek (1,992 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 60 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Oykununannesiiiiii (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 319 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Annelikheyecani (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 68 göst.

410,484 soru

12,346,980 cevap

40,208 kullanıcı

Kategoriler

...