+2 oy
89 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,077 puan) tarafından
Beebğğm 2 ay 6 günlük. Doğduğundan beri bere takıyoruz. Ne zamana kadar takmalı ne zaman çıkarmalıyız

9 Cevaplar

+3 oy
önce (1,672 puan) tarafından
Evin ısısı iyiyse artık takmaya gerek yok dışarı çıkardığın zamanlar dışında artık beresiz eldivensiz kalabilir
önce (1,077 puan) tarafından
Elektrik sobası kullanıyoruz odanın ısısı değişiyor hep
önce (1,672 puan) tarafından
2 aylık olduğu için artık kan dolaşımı oturmuştur takmana gerek yok ama bebeğinin hasta olmaması için oda sıcaklığını mümkün oldukça sabit tutmaya çalış bebekler soğuktan hasta olmuyor sıcaklık degisimlerinden hasta oluyor, yani bir sıcak bir soğuk çocuk terler teri soğur o şekilde hastalanır Allah muhafaza tabii. İstersen bir oda içi termometre al odanın sıcaklığını takip etmen kolaylaşır. Ama artık bere vs takmana gerek yok mesela banyosunu yaptırdıktan sonra kafası üşümesin diye kalsın biraz sonra çıkar yine terlemesin. Bebekleri çok sıcağa alıştırmak iyi değil zaten
-Reklam-
+2 oy
önce (3,323 puan) tarafından
Evin ısısına bağlı ama uyurken takıyordum ben evin sıcaksa saçıda çoksa gündüz takmana gerek yok
Saçı çok. Ama elektrik soba kullandığımız için belli bir ısısı yok maalesef
önce (3,323 puan) tarafından
Şapka tak o zaman canım küçük daha
+1 oy
önce (7,065 puan) tarafından
Temmuz bebesiydi hiç takmadım 
0 oy
önce (1,434 puan) tarafından
Benimde 2 buçuk aylık bebeğim var Doğduğunda. Beri hiç takmadım sadce dışarı çıkarken takıyorum oğlumda yaz çocuğuydu imdada takmadım 
0 oy
önce (1,310 puan) tarafından
terliyorsa cikar bereyi
Emerken terlemeye başladı artık
0 oy
önce (1,162 puan) tarafından
Dogalgaz takmadan önce soğuk günlerde taktım. Dogalgaz taktirinca bere takmadım . 4 buçuk aylık oldu hiç takmıyorum şimdi. 
0 oy
önce (12,647 puan) tarafından
Biri ağustos biri Ocak doğumlu hiç takmadım ikisinede. 
0 oy
önce (6,055 puan) tarafından
ben hic takmadim sadece banyo yapinca yarim saat kadar. gerek yok eldiven bereye . sadece gito cekicem diye tam takim giydirdim cektim mesela
0 oy
önce (93 puan) tarafından
Evim hep sıcaktı doğdugu ilk günden beridir  hiç takmadık gerek duymadık eldiven bile takmadık ki

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 494 göst.
12 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde ipekipek (1,992 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 58 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Oykununannesiiiiii (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 310 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Annelikheyecani (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 67 göst.

409,038 soru

12,294,122 cevap

38,288 kullanıcı

Kategoriler

...