+4 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (168 puan) tarafından
Herkese merhaba ilk hamileligimde zorunlu sezaryan olmuştum doktorumdan ve surecten çok memnun kaldım şuan 2.hamileyim tekrar sezaryan olacağım özel hastane fiyatini bugün öğrendim yılbaşından sonra 28 bin olmuş sizce fazla mı bu miktar verilir mi devlet Hastanesi'nde herhangi bi doktora olmak hem psikolojik olarak hemde bedenen beni çok korkutuyor doktorların ellerinin farklı olduğunu toparlanma surecini doktora bağlayan bı insanım çok kişiden de duydum sizler neler düşünüyorsunuz

21 Cevaplar

0 oy
(12,731 puan) tarafından
Evet ya aşırı artmış fiyatlar. Kardeşim hastane çalışıyor ben 2.yi 2 sene önce doğurdum kardeşim geçen abla doğum 30 oldu dedi. Allah yardım etsin valla. Eğer durumun varsa özel derim ben yinede
(168 puan) tarafından
İnşallah bakalım diğer hastanelerin fiyatları daha uçuk arastirdik
(0 puan) tarafından
Doktor iyi olduktan sonra devlet özel çok etkilemiyor
-Reklam-
0 oy
(133,756 puan) tarafından
sadecec sunnet icin 15 kusur verdi arkadasim sezeryana o rakam gayet ucuz
(168 puan) tarafından
Evet diğer hastanelere göre iyii
0 oy
tarafından
Çok pahalı çok devlette neden yapmiyorsun 
(168 puan) tarafından
Devletteki muameleri begenmiyorum birde doktorumu seçmek istiyorum psikolojik olarak kendimi yıpratmamak bedenen de kolay atlatmak için
0 oy
(6,109 puan) tarafından
hecen sene 35 kusure oldu kuzenim. hastanedne hastaneye degisir de . ben sahsen devlete gtmem gerekirse ac kalirkm yinede gder ozlde dogruurm
(168 puan) tarafından
Devlet Hastanesi'nde sezaryan günü doktordan alsan bile öncesinde sancilanip gidersen o gün hangi gun nöbetçi ise o doktor varmis kimle karsilasicam bilmiyorum bile sırf bu yüzden bile istemiyorum
tarafından
Ben yaptım bir gün yattım çok güzeldi o kadar parayı veremem varsa verin tabi daha iyi olur iyisi de var kötüsü de
(168 puan) tarafından
Sezaryan mi oldunuz
0 oy
(344 puan) tarafından
Geçen yıl şubatta 21 bin verdim Bursa'da. Eğer doktor iyiyse bence 28 bin vermeye değer. Allah sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 
(168 puan) tarafından
Doktorum çok çok iyii bende fiyatın iyi olduğunu düşündüm diğer hastanelere göre ama yinede kararsızm teşekkürler ♥️
(344 puan) tarafından
Rica ederim bütçen varsa rahatına bak bence. Zaten zorlu bir süreç bari konforlu ve huzurlu geçsin. Benim hastanede diğer doktor 28 bin istiyordu geçen yıl. Tabii özel hastane doktor skandalları insanı düşündürüyor. Hakkınızda hayırlısı olsun ❤️
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Arkadaşlar devletteki doktorlar da ozeldekiler de aynı dersleri alıyor. Kimisi ozelde daha fazla maaş aldığı için devlette istifa edip orada çalışıyor. Sadece özel hastanede bir nevi müşteri memnuniyeti için bakim konusu daha hassas. O da denetim korkusundan. Çünkü şikayet edilseler,  tabiri caizse kapıya konulacaklar. 
(168 puan) tarafından
Aynı dersleri aldığının bizde farkindayiz ama doğum çok özel bir an devlet Hastanesi'nde kimler ile karsilacicaz nasıl muamele gorucez belli değil ztn psikolik olarak yipratici bir süreç birde aynı dersleri alsalar bile illaki farkediyor kan alırken bile fark var kiminin eli daha hafiftir halbuki onlarda aynı eğitimi alıyor?
(168 puan) tarafından
Ki zaten benim bahsettiğim doktor daha önce devletteydi dediğiniz gibi ama devlet Hastanesi'nde şöyle bir dezavantaj da var doktor ile görüşüp sezaryan günü alsam bile öncesinde sancilanip gidersem herhangi bi doktor giriyor Muş ameliyata Ogün nöbetci olan bana böyle söylendi
(11,486 puan) tarafından
Derslerle hiç alakası yok güzelim bizim buradaki devlet has gelsen adımını atmazsın. Dikişler berbat iz kalıyor enfeksiyon kapıyor gereksiz uzun kesiyorlar. Emin ol devletide çok kez şikayet ettim hiçbir şey olmuyor onlara merak etme kapının dışına konulmuyor olan bize oluyor insan yerine koyulmadığımızla kalıyoruz
(866 puan) tarafından
evet aynı dersleri alıyorlar ben kizimi devlette doğurdum doktor doğuma girmezmiş ebe girermiş ebeler insan mı ****** mı belli değil ağlıyorum diye bağırmaaa çağırma hele kontrollerde eşim hayatta içeri almadılar ilk bebeģimizde sonuçta ilaç desen devletin verdiği vitaminlerle özellerin yazdığı arasında dağlar kadar fark var.artı bide oda konusu 3 kişi bi odada yattık ya ikide bir birinin ziyaretcisi geldi eşleri gelince rahat edemiyosun 3 kişi 1 tuvalet
şimdi 2.ye hamileyim baştan beri özele gidiyorum bişey olsa mesaj atıyoruz doktor geri dönüyo her gittiğimde aşıri ilgili eşim yanımda geliyo bebeğin kalp atışı falan hepsine sahit oldu evet para aldıkları için öyleler ama doğum konusunda hayatta devleti tercih etmem zaten kac lere doğum yapacaz
0 oy
(879 puan) tarafından
Benim vereceğim parayı duysan dudağın uçuklar birde ,2-3 ay önce fiyatı konuşmuştuk şimdi Allah bilir ne kadar ☺️☺️
(879 puan) tarafından
Hangi hastane canım ?
(1,745 puan) tarafından
Acıbadem/Yusuf olgaç
(879 puan) tarafından
Bende acıbademe gidiyorum canım İstanbul Altunizade'ye
(1,745 puan) tarafından
Acıbadem Fulya benim dediğim ama bilmiyorum doktora göre değişiyor mu
(879 puan) tarafından
Seninki Beşiktaş'ta olduğu için daha pahalı olabilir canım ki benim fiyat  2-3 ay önceydi bu hafta doğum izni için gideceğim güncel fiyat alacağım gene bakalım
0 oy
(950 puan) tarafından
Maddi durumuna bağlı durumun iyiyse fazla değil ama iyi değilse fazladır 
0 oy
(152 puan) tarafından
Cnm 3 ay önce kayseri sytem hastanesinde dr asagı gönderdi sezeryan 28 bin dediler 3 ay önce sezeryan sonrası normal dogum 38 bin suan fiyatlar güncellendi yeni fiyat ne bilmiyorum. Bende merak ediyorum 
0 oy
(746 puan) tarafından
Fiyat iyi cnm bnce. Benim yeni daha gebeligim birkaç hastaneye sordum yılbaşından önce. Dogum paketi olarak muayenelerde içinde yani. Bi tanesi 70 bin digeri 55 bin dedi ve zamlanacaktı en son kaç olmuştur allah bilir
0 oy
(14,661 puan) tarafından

2020 şubatta kızımı doğurduğum zaman 3.500 tutmuştu normal doğum  o zaman da herkese çok geliyordu 2 sene sonra bu fiyatta normal gelebilir :)

Eğer maddi durumum varsa özelde yap 

0 oy
(2,055 puan) tarafından
Ben Kasım ayında 30 bin vermiştim 4. Sezeryan 

Şuanki fiyatlara göre çok makul geldi:-D
0 oy
(11,486 puan) tarafından
Hiç düşünmem özelde yaparım yaptım da. Sezeryan için özele mi gidilir alt atarafı kesip biçecek diyen bir takım kesime maruz kaldım. Ama devlete kesinlikle güvenmiyorum devlette olanları göz önünde bulundurarak özeli tercih etmiştim. Dikiş konusu çok önemli kim ne derse desin devlet bir taraftan ta öbür tarafa kesiyor. İyi doktor bulmak şans işi ve işimi şansa bırakamazdım
(13,201 puan) tarafından
Devlette olan arkadaşım travma yaşadı. Sedyede saatlerce kalmış. Üstüne üşüttü üzerine örtü dahi verilmemiş. Anestezi uzmanı ilk doğuran sen misin diye ağlayan bir insanı azarlamış. Ben de aynı fikirdeyim varoşum
(11,486 puan) tarafından
Varoş kankam Allah sana hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ❤️
(13,201 puan) tarafından
Amin balım inşallah ❤️ doğurdum sağ salim diyebileyim size
0 oy
tarafından
Bence yeni fiyatlara göre uygun bi fiyat 28 benim doğum yaptığım hastanedeki fiyatlar uçup gitmişti benim doğumdan sonra 
0 oy
(13,201 puan) tarafından
24 bin diyarbakırda da. Öğretmen indirimi ile 19.200 oluyor mesai dışı olursa +5 bin. Dr umu seviyorum ücret mühim değil açıkçası benim için önemli olan bağ
0 oy
(905 puan) tarafından
2023 Kasım'da 20 ye oldum bence gayet normal 
0 oy
(976 puan) tarafından
10 ay önce falan eltim 30 bine olmuş özelde 
0 oy
(866 puan) tarafından
28 nedense uygun geldi benim martta doģumum 40 bin bide sezeryana ayrı normale ayrı ücret alınmıyormuş hastane araştırırken farklı farklı hastanelere sormuştuk kisme sezeryan şu normal bu demedi her ikiside aynı ücret dediler
0 oy
(194 puan) tarafından
Kuzum sezeryan olacaksan devlette ol gitsin orda iyi bakıyorlar sezeryande sana gün veriyor gittin gün islemlerin yapılıyor doğuma alıyor 

Ama normal doğum da kimseyi yanınıza almıyorlar psikolojik olarak çok yıpratıyoruz

Bence sezeryan git devlette ol doktor araştır güzel iyi doktor bul inşallah 
(168 puan) tarafından
Neye göre iyi bakiyorlar ki asıl sezaryan devlette olunmaz bence ameliyat bu dikis izinden tut toparlanma surecini bile etkiliyor birde doktor gün veririm ama öncesinde sancilanirsan nöbetçi doktor girer demişti devlette kim olacağı belli olmuyor yani
(194 puan) tarafından
Siz bilirsiniz tabi :) Ben sizin için dedim eğer paraniz var özelde yapın ben 3 çocuğum da da özel de yaptım normal doğum oldu üçü de
0 oy
(802 puan) tarafından
Canım sizinki ucuz bile ben gecen cuma 42ye oldum :) 
(168 puan) tarafından
Evet diğer hastanelere göre uygun biraz :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 190 göst.
0 oy
0 cevap 61 göst.
27 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde polatzulal35 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
0 oy
1 cevap 81 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde kubra38 (130 puan) tarafından soruldu

409,793 soru

12,320,007 cevap

38,934 kullanıcı

Kategoriler

...