+1 oy
67 göst.
Diğer kategorisinde (118 puan) tarafından
Ay kızlar Hepimiz ailecek hastayız ilk Küçük oğlum Tıkanıktı Sonra Büyük oğluma geçti ondan sonra eşime bu sefer ben hasta oldum burun akıntısı keyfim yok hiç bişi yapamıyorum  Saldırı var resmen Çok bulaşıcı ben evden dışarı cikmiorum evdeyim acaba hastalık Nerden geldi bilmiyorum ya Bu arada benim babamda öyleymiş çok kötü hastalık ağır geçirdi zatürre bronşit olmuş ve benim küçük oğlumda zatürre bronşit şuan çok kötü geçiriyor hastalığı gecen sene 10 kere hastane de yattık Perişan olmuştuk umarım hemen iyileşir çok kötü salgın var kızlar dikkat edin :(( 

2 Cevaplar

0 oy
(14,651 puan) tarafından
Bizde ailecek hastayız 

Benim göğüs sırt ağrım vardı çocuklar boğaz enfeksiyonu oldu 

Ben bugün iğne vuruldum şükürler olsun biraz daha iyiyim 
(118 puan) tarafından
Eşimle ikimiz aynı sizin dediğiniz gibi bizde öyleyiz büyük oğlum grip gibi küçük oğlumda zatürre bronşit oldu çok kötü
(118 puan) tarafından
Bu arada geçmiş olsun
(14,651 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
Biz ilk defa böyle hepimiz hasta olduk çok zormuş birde gurbetteyiz kimsemiz yok Allahım yaşatmasın bir daha
(118 puan) tarafından
Sağol teşekkür ederim gurbette çok zor oluyor ablacım ya :( İnsan ihtiyaçi oluyor hasta olunca biri yanında olsun ister ama gurbette oldukça elinde gelecek bisi olmuyor sonrada:((
(14,651 puan) tarafından
Kesinlikle öyle annem yanımda olsa kolay atlatırdım okul tatil olsun hemen gideceğim anneme kısmetse yıprandık çocuklarla birlikte
-Reklam-
0 oy
(17,300 puan) tarafından
Biz de ailecek ayıptır söylemesi ishal olduk ya. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 63 göst.
0 oy
0 cevap 30 göst.
0 oy
9 cevap 311 göst.
0 oy
2 cevap 184 göst.
16 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde yetodiyorum (110 puan) tarafından soruldu

409,487 soru

12,308,283 cevap

38,630 kullanıcı

Kategoriler

...