+3 oy
405 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (572 puan) tarafından
Hiç ilgilenmiyor konuşmuyor da ben genelde mutfakta oluyorum gelsin biraz mutfakta otursun ben iş yaparken sadece otursun arada konuşsun istiyorum çağırıyorum ona bile gelmiyor sizde böyle yanınızda olsun istiyor musunuz gelip oturuyor mu siz mutfaktayken

29 Cevaplar

+4 oy
(3,277 puan) tarafından
Ben mutfaga giderken peşimden gelir, gelmezse çağırırım valla kocamı cok seviyorum hep yanımda olsun istiyorum  ❤️
-Reklam-
+3 oy
(30 puan) tarafından
Bende eşim evde olursa çoğu zaman diyorum gel yanıma otur ben iş yaparken konuşuruz bazen gelir bazen de gelmez 
+2 oy
(950 puan) tarafından
Eşim işteyken yemek yapıyorum bulaşık yıkarken bazen gel yanımda otur bitirene kadar derim o da gelir biraz oturur 
+2 oy
(754 puan) tarafından
5 dk mutfağa gitsem peşimden gelip çıkartıyor napiyosun canım sıkılıyor gel oturalım diyor yada gelip mutfakta oturuyo ben iş yaparken çay içiyor
+2 oy
(884 puan) tarafından
ben ymeek yapsrken eşim oğluma bakar ama yemekten sonra öncesi hep birliktryiz konuşuruz
+2 oy
(118 puan) tarafından
Ben değilde eşim çok istiyor bahçeye çıkıyor beni çağırıyor yanımda otur diyor çocukların odasına gidiyor ortalığı topluyor hadi çay getrde içelim ikimiz diyor hep yanında olayım istiyor kendi ben sadece azıcık kafa dinlim diyorum yok illa beraber herşeyde ☺️ hiç mi konuşmuyorsunuz balkonda felan hiç mi otrmuyorsunuz
+2 oy
(883 puan) tarafından
Benimki de pek gelmez ama ben de istiyorum arada ufak bir yardım almak olsun bir ses olsun istiyorum
+1 oy
(14,661 puan) tarafından

Ben mutfak da yemek yaparken çocuklara bakıyor daha iyi eşim yakıma gelse çocuklar da geliyor :)

Ben hem yemek yapıyorum hem bir şeyler izliyorum :)

+1 oy
(7,243 puan) tarafından
Ben iş yaparken bana kimse bulaşsın istemem ben:D hiç mi sohbet muhabbet etmiyorsunuz
+1 oy
(5,443 puan) tarafından
Mutfakta kımse yanıma gelsin istemem ben radyomu acarım işime bakarım ☺ama çocuklar gelince eşim gelince sinirlerim tepeme çıkıyo
+1 oy
(3,233 puan) tarafından
Gelmesin çocuğa baksin yeterli . Yanimda olursa is yapamiyorum
(7,272 puan) tarafından
Bu ben :)))
+1 oy
(1,798 puan) tarafından
Benim canım sıkılırdı gelsin isterdim insan sevdiğinin yanında olmasını istiyor bu gayet normal 
+1 oy
(3,488 puan) tarafından
Hiç muhabbetiniz yok mu? İşini hızlıca bitirip veya bazen boş verip bir kahve yap oturun keyif yapın. Ben de senin gibiyim ama yorulduğu için mutfakta oturmayı üşeniyor hızlıca yapar çıkarım. 
+1 oy
(2,496 puan) tarafından
Benimki de hiç mutfaktan çıkmaz orda balkon kapısını açıp sigara içiyor ya o yüzden salona gelmiyor bazen zorla getirtiyorum 
+1 oy
(3,519 puan) tarafından
Bende çok istiyorum soyluyorum geliyor 1 dakika sonra içeri gidiyor 

Onlarda haklı akşama kadar yoruluyorlar kanepede oturmakmi sandalye de oturmak mi 

Sandalye yoruyor bi de 
+1 oy
(1,920 puan) tarafından
Valla daha dün akşam işten geldi kapıdan girdi çağırdım mutfağa oturdu bebeği salladı o ben de yemek yaptım. Zaten 2 saat anca görüşüyoruz çağırıyorum yanıma. Sonra da hep laf atıyoruz birbirimize :D 
+1 oy
(5,003 puan) tarafından
25 yıl oldu evleneli donla g.t gibi yaşıyoruz afedersin diyorum artık yeter daaa utamasak wc ye bile beraber gidecez
(3,233 puan) tarafından
Ahaha abla güldürdün beni. Annemle babamda ayni
0 oy
(4,552 puan) tarafından
Evet muhakkak çağırırdim ama artık ona seni çağırmadan kendin gelsen dedim Allah razı olsun ondan hiç yanlız bırakmaz konuşur sohbet eder yardım eder rabbim başımdan gönlümden eskik etmesin onu ❤️☺️
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Biz  genelde beraber iş yaparız birimiz bulaşık birimiz yemek veya yemekleri paylaşırız ama oturmaya o mutfağı çok sevmiyor halbuki banklı masa var rahatta 
0 oy
(7,272 puan) tarafından

Ahahaha bana oğluşum yetiyor valla babasıyla hiç oturmuyor tv odasında :D  doğdu doğalı mutfakta benimle maşallah can kuşum<3 eşim hödüğüne gerek yok boşver o teliyle evli :devil:

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 247 göst.
29 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
29 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Merada (155 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 808 göst.
0 oy
3 cevap 65 göst.

409,793 soru

12,320,007 cevap

38,934 kullanıcı

Kategoriler

...