+3 oy
401 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (572 puan) tarafından
Hiç ilgilenmiyor konuşmuyor da ben genelde mutfakta oluyorum gelsin biraz mutfakta otursun ben iş yaparken sadece otursun arada konuşsun istiyorum çağırıyorum ona bile gelmiyor sizde böyle yanınızda olsun istiyor musunuz gelip oturuyor mu siz mutfaktayken

29 Cevaplar

0 oy
(5,116 puan) tarafından
Bazrn gelir sohbeet muhabbet ederız sonra bi işimr karısır ya sabır derım içimden o da anlar. Brn gidiym en iyisi der böyle biter :D
-Reklam-
0 oy
(10,061 puan) tarafından

Ben bulaşık yıkayınca çağırıyorum gel otur sende buraya diyorum tmm diyo gelip tlfunla takılıyor :angry:

0 oy
(1,617 puan) tarafından
Kocamı çok severim yalan yok ama gö.tle don gibi olmak da istemem arada yanlız kalmak isterim kafa dinlemek isterim keza o da öyle biz birbirimizi çağırmadan gitmeyiz belki yanlız kalmak istiyordur diye 
0 oy
(4,344 puan) tarafından
Ay is yaparken ayak altinda istemem. Sadece kocami degil kimseyi istemiyorum. Sadece birlikte yemek yaparsak vakti geciriyoruz mutfakta. Onun haricinde dedigim gibi, cocuklari bile kovalarim :) genelde balkona cikinca oraya cagirir. Zaten salonda birlikteyiz coluk combalak.
0 oy
(8,759 puan) tarafından
Oğlan sıkıntı yaratmıyosa gelir eşim mutfakta oturuz  sohbet ederiz yemeği zaten mutfaktan izliyoz
0 oy
(363 puan) tarafından
Bizimki hep yanımda olur mutfak bizim vazgecilmez alanimiz
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Ben eşimle oturup sohbet etmesi çok severim ama mutfakta yanımda kimseyi istemem sevmiyorum hiç
0 oy
(2,154 puan) tarafından
Eğer herhengi bir işe yardım etmiyecekse istemem pıt pıt peşimde dolaşmasını istemem . Işe yaramıyorsa kovarım mutfaktan. Yoruluyorum zaten başım kaldırmıyor. 
0 oy
(2,488 puan) tarafından
Yanımda olsun istiyorum ama o istemiyor durmuyor pek. Aynı evde eşime hasretim bazen 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 247 göst.
29 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
29 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Merada (155 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 808 göst.
0 oy
3 cevap 65 göst.

409,789 soru

12,319,903 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...