+1 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından
İddia yüzünden olmayan yuvam yıkıldı şuan nefes alamıyorum yutkunamiyorm kalbim acıyor beş yıldır eşim kumar oynuyor hep orda burda yaşadık alti aydır babamlardayim oda çalışıyordu yine oynuyordu ev tutmuyordu dün 40 bin aldı sabah ev tutacaktik son sandimizdi sabah kalktım sıfırlamis dünyam başıma yıkıldı artık bitti ailem hep çocuklarımı beni istemedi şuanda öyle hep alttan aldım sırf evim olsun gıdım rahat edim dedim:((

5 Cevaplar

+2 oy
(865 puan) tarafından
5 sene boyunca düzelmeyen adamdan 1 günde düzelmesini mi bekliyordunuz? En tatsız helal boşanmaktır. Gırtlağından haram para geçmesindense yolları ayırmanın vakti gelmiş demektir . Çalış çocuğuna kendine bak. Bu adamdan hayır gelmez. Helalle işi olmayanın işleri yolunda gitmez
(121 puan) tarafından
Tam bu cümle bende yazacaktım Evet doğru 5 senedir düzelmeyen insan hiç düzeltmez artık bu saatten sonra neyi bekliyorsunuzki düzelir eder yapar diye hiç düşünmeyin ve colu çocuğu ve karısına düşünmeyen adam hiç sana hayır gelmez ablacım adamı karşısına alıp konusucaksin adam gibi sonra akillanir mi bilmem ama en son çare boşanmak yoksa hiç düzeltmez
-Reklam-
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Rabbim çocuklarının ve senin yolunu bahtını açık etsin inşallah canım. 
(49 puan) tarafından
İnsallah
0 oy
(953 puan) tarafından
Rabbim sana ve çocuklarına yardım etsin inşallah
(49 puan) tarafından
İnsAllah
0 oy
(487 puan) tarafından
Maalesef kumar hastalik haline gelen birsey. Allah yardimciniz olsun
(49 puan) tarafından
Evet ne yaptıysam kurtulmadi evimiz esyamiz herseyimiz gitti altinlarim daha neler neler per perişan haldeyiz
(487 puan) tarafından
Of of Allah hayirli temiz kapilar acsin feraha cikarsin inşallah eşinizi de kurtarsin bu bataktan
0 oy
(4,531 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ama bu da işte bir bağımlılık ama kendinden çok sana ve çocuklarının geleceğine zarar veriyor. Bu kadar şansa düzelmediyse artık düzeleceğini hiç sanmıyorum. Umarım sana güzel bir kapı açılır. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 233 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,064 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 751 göst.
0 oy
14 cevap 617 göst.
6 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya1308 (63 puan) tarafından soruldu

409,603 soru

12,313,637 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...