+3 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (498 puan) tarafından
Hadi birazda kendimizi elestirelim :) 

Benim kendimde en begenmedigim özellik aniden parlamak. Bir anda sinir geliveriyor ayni hizda gidiyor o ara olanlar oluyo zaten :) 

Beğendiğim ozellikse güler yüzlü olmak. Negatif insanlara sanirim bu yüzden hic tahammul edemiyorum.

Sizde durumlar nasıl 

16 Cevaplar

+2 oy
(1,023 puan) tarafından
Evet benim de en sevmediğim özelliğim çabuk sinirleniyorum maalesef gözüm görmüyor … 

En sevdiğim özelliğim de insanları kolaylıkla hayatımdan çıkarabilmem bu huyumu çok seviyorum 
(498 puan) tarafından
Ay bende öyleyim. Hicte pisman olmadim bugüne kadar hepsinin gecerli bi nedeni vardi. Yalandan yapmacik bi samimiyet yerine onurlu bi yalnizlik tercih ederim :)
(1,023 puan) tarafından
Aynen öyle yalnızlık bazen en büyük lütuftur
-Reklam-
+2 oy
(48 puan) tarafından
Herşeyimi çok beğeniyorum :):)
(498 puan) tarafından
Vaaoovvv :) e çok iyimiş
+2 oy
(8,020 puan) tarafından
Maalesef kinciyim ölsem unutamam yapılanları. 
(8,020 puan) tarafından
Maalesef öyle canım. Ha bi de insanları kıramıyorum ama bakıyorum ki onların bana karşı hiç öyle bir düşüncesi olmuyor.
(1,023 puan) tarafından
Ayy ben de kinciyim kötü aslında ama gerekli bir şey de şimdiki düzene
(8,020 puan) tarafından
Bu zamanda ki insanlara böyle gerekli gerçekten.
tarafından
Ben adamına göre kin beslerim sevmediğim ise uzatirim sevdiğim ise yanlis yapsa unuturum :) bu normal mi ajajaj
(1,023 puan) tarafından
Yaa ben de mesela bir daha görmeyeceğim biri ise yüzünü bile hatırlamam ama sürekli gözümün önündeyken istemediğim şeyler yapmak gelir içimden bazen yanlış olduğunu bilsem de nefsime yenik düştüğüm zamanlarda oldu
+2 oy
(1,936 puan) tarafından
Herkesi kendim gibi sanıyorum sonra bakıyorum ki yanılmışım çok safım.

En sevdiğim özellik merhametli oluşum.
(498 puan) tarafından
Maalesef iyi niyetli insanlarin ortak yarası sanırım
+2 oy
(884 puan) tarafından

benim en sevidiğim özelliğim insanlara değer vermiyorum deliyim :D sevmediğim se sinir o geçmiyo

(498 puan) tarafından
Nasil yani insanlara değer vermiyorum mu :D
(884 puan) tarafından
evet kendi çekirdek ailem dışında vermiyorum vermem mi gerek lhlhkgkg
(498 puan) tarafından
Yoo benim için hicbi sakıncasi yok hahaaha
+1 oy
(3,233 puan) tarafından

Ayaklarımı hic begenmiyorum:(

Saçlarımı çok seviyorum

Ben farklilik yapiyim . Fiziksel özelliklerden yazdim:)

(3,233 puan) tarafından
Şeklini sevmiyorum
(2,055 puan) tarafından
Benimki de büyük biraz daha küçük olsaydı çok güzel olurdu
(3,233 puan) tarafından
Aynen canim
Tuğce@aslinda yaptigim vakim yok. Çay ağacı yağı diyoruz biz o ve yumurta şampuanimla birlestirip dus almadan yarim saat once kafama sac diplerime suruyorum. O guzel yapiyir.
Bebekten sonra baskada yaptigim bir sey yok. Az önce esime diyom beni bir kuaföre gonderen olsa bastan asagi degişsem sjsjs . İlk önce saclarima bakim yaptirmam gerekli
(498 puan) tarafından
Ya valla benimde cok ihtiyacım var guzel bi masaj sonra bakim hepsi hepsi ah ah :D
Yumurta duydum ama korktum kokmaz mi nasi kolay ariniyo mu
(3,233 puan) tarafından
Yıkandıktan sonra kokmuyor 2 kere canim
+1 oy
tarafından
Beğendiğim merhametliyim 

Begenmedigim ise çabuk parlarim ama sonra çabuk sönerim birde insanlara çok anlam yüklerim değer verilmeyecek insanlara 
(498 puan) tarafından
Kiymet bilene yapmak lazim aslinda evet ama maalesef
+1 oy
(229 puan) tarafından

Elestirilememem galiba :D aslinda eskiden cok önem vermezdim ama evlendikten sonra eşimin ailesi cok zor beğenen bir aile ve herşeyi elestirdikleri için bu bende bı sıkıntı haline geldi. Özellikle de oğlum olduktan sonra onunla ilgili bir yorum eleştiri beni benlikten çıkartıyor :D 

Beğendiğim de bir o kadar sabirliyim ama o da yavaş yavaş köreliyor :D 
(498 puan) tarafından
Ya zaten sustukca nasilsa sesini cikarmiyo diyip insanlar hadlerini aşıyor bazende durdurmak lazım firsatini bulunca kendilerinde hak goruyolar öteki türlü
(229 puan) tarafından
Aynen de öyle canım. Ben baştan kaybettim onların eksikleri olsa bile görmedim sesimi çıkarmadım aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza bey misali :D şimdi onlar sagolsunlar bozuyorlar :))
(498 puan) tarafından
Hahaahah hep basimiza ondan geliyo ne gelirse
+1 oy
(13,201 puan) tarafından
Sabırlıyım hem de çok. Ama silince dönemiyorum

Ağzıyla kuş tutsa bende etkisi olmuyor.
(498 puan) tarafından
Sonuna kadar elinden geleni yapip en son sildinmi tam silenlerdensin ozaman :)
+1 oy
(18,181 puan) tarafından
Gereksiz agresiflik stresi genelde eşime yansıtıyorum dağınıklık ve iş ertelemek yarın yaparımcı bir bakış açım var değiştiremedim 
(498 puan) tarafından
Ay sonrasinda birikim oldumu da isin icinden cikamiyo insan. Bende öyleydim artik degilim bisey aklima geldiyse gozume carptiysa hemen o an yapiyorym cok iyi oluyo
(18,181 puan) tarafından
Ben hala öyleyim ev isimde de iş yerimde de maalesef bu sorunu aşamadım kesin kararlı olup erken halledicem dediğim şey bile son dakikaya kalıyor
+1 oy
(13,062 puan) tarafından

tembelim biraz, her şey bana gelsin istiyorum :P

kararsızım, kararsızlılta dünya markasıyım. 

sevdiklerimle tartışırken bazen ağzımın ayarı kaçıyor, kırıcı konuşabiliyorum. (bunu baya törpüledim) 

ay bi de gereksiz stalkerım, ergenken tamam ergenlikten deyip yapıyorsun da koca kadın oldum hala arada yapıyorum :D

(498 puan) tarafından
Kendini elestirmene hayran kaldim liste çıkarmışsin resmen :)) bravo
(13,062 puan) tarafından
insanın kendinş tanıması lazım bence:))
+1 oy
(4,552 puan) tarafından
Bir an öfke ile gözüm dönüyor sonrasında çok pişman oluyorum...

İyi huyum ise merhametim sanırım 
(498 puan) tarafından
Of o ofke nolucak bilmem bende oyleyim agzimin ayari kaciveriyo prenses kisilik gidiyor yerine cadi geliyor :D
(4,552 puan) tarafından
Bende öyleyim biraz ama elhamdülillah ki beş dk sonra pişman olmam güzel hatamı telafi edebiliyorum en azından
+1 oy
(1,617 puan) tarafından
Sevmediğim tek bir özelliğim geçmişte eğer istemediğim bir durum olmuşsa yani isterlerse 50 kere konuşulsun o durum benim istediğim olmadığı için içimde derin bir yara olarak kalıyor ve geçmiyor ara ara depresyona sokuyor herkesten herşeyden nefret getiriyor ysni o an kızım olmasa ölmeyi bile isteyecek kadar çok acıyor canım 

Sevdiğim özelliğim ise şeytan olan insanı iki kelimesinden anlayabiliyorum yani mutlaka Bi antipatiklik hissediyorum ve er yada geç dediğim çıkıyor sonra haklıymışsın sinem nasıl bunu anladın sen falan oluyor 
(498 puan) tarafından
Sevmedigin ozellik seni cok yipratiyordur eminim. Bazi seyleri asmak kolay olmuyor ama demekki hassas bir yapin var. Hep iyi niyetle bakmandan dolayi da kotu insanlari sezebiliyosun bence
(1,617 puan) tarafından
Aşırı yıpratıyor ama elimden de bişey gelmiyor kopamıyorum o an dan eşim de çok muzdarip konudan sürekli aynı şeyleri konuşmaktan ama elimde değil kırıldım gücendim içimde bir ben daha var gibi ne zaman tam anlamıyla mutlu olsam gelip huzuru mu kaçırıyor
+1 oy
(880 puan) tarafından
En sevdiğim huyum sabırlı olmam ve kimseye kin tutmamam sevmediğim ozelligimde inatciligim 
(498 puan) tarafından
Ne guzel keske bende biraz sabirli olabilsem
+1 oy
(13,778 puan) tarafından

Pozitifim her şeye iyi yönünden bakarım

Kolay kolay depresif şeyler düşünmem

Kötü yönüm yok herhalde ya seviyom kendımı :)

(498 puan) tarafından
Ay ne guzel ya pozitif insanlar iyiki var :)
+1 oy
(19,865 puan) tarafından
Kendimde en beğendiğim özelliğim insanlarla genelde durmaları gereken yerde durmalarını sağlıyorum artik. Hani o vıcık vıcık olmus iliskiler var ya bana göre değil. 

En sevmediğim özelliğim yakinlarima karşı bazen daha az tahammüllü oluyorum. Bu çok kötü bişey. Asıl onlara tahammül göstermek lazım. Ama elimden tam olarak gelmiyor. 
(498 puan) tarafından
Bende kendime hep derim en cok anlayisi en yakınlarımız hakederken biz tanimadigimiz insanlara bile bazen cok daha anlayisli olabiliyoruz ve hep en yakinlarimiz bizi anlasin istiyoruz
(19,865 puan) tarafından
Evet. Ama bu o.kisiye dolmuş olmayla alakalı. Yıllarca çok doldurunca en ufak bı şeyde parlayiveriyor insan

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 1,303 göst.
19 Aralık 2019 Diğer kategorisinde ❤️berk bebek❤️ (1,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 91 göst.
0 oy
25 cevap 372 göst.
14 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
47 cevap 842 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde indigo (2,548 puan) tarafından soruldu

409,792 soru

12,319,999 cevap

38,933 kullanıcı

Kategoriler