+1 oy
54 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (33 puan) tarafından
Mutfak dolaplarımi kaplama yapmak istiyorum. Düşük bütçeyle güzelleştirmek istiyorum sizce kullanışlı mi aranızda kullanan memnun olan ve olmayan var mı ? 

Bide tezgah , tezgah arası , mutfak dolapları hepsini komple kaplatmak istiyorum . Ölçtüm ama ölçü alırken acaba dolabın ön yüzeyi tek mi kaplanıyor arkası da dahil mi . Bu konuda fikri olan belirtmek isteyen olursa çok sevinirim ❤️

2 Cevaplar

0 oy
önce (12,889 puan) tarafından
bir ara çok modaydı, herkes yapıyordu yaptırıyordu. şimdi instagramda görüyorum herkes söküyor. gerçekten kötü mü, moda uğruna mı bilmiyorum. 

aldığımız evde mutfak yaptırmayacaktık, o kadar bütçe yoktu ama dolap kapakları çok kötüydü. o zaman 500 liraya kaplama yapacaklardı, bi marangoz 800 liraya kapakları tümden değiştirdi. 

tezgah arasını ben de düşünüyorum, ek bir dolap yaptırmıştım, oraya yapıştırdım güzel oldu, duvar üstüne. 

dolap kapaklarının arkasını kaplamıyorlar diye biliyorum 
önce (33 puan) tarafından
Aslında dolapladim çok sağlam ve ahşap ahşabı da eski model değil ama ben beyaz çok seviyorum beyaza kaplatmak istiyorum boyama fikri geldi aklıma etrafımdaki herkes şikayetçi boyamadan .. bende biraz farklılık olsun düşük bütçeyle istediğim şekilde gönlümce yapmak istiyorum sonrasında ne olur bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
önce (916 puan) tarafından
Eğer boyamayı falan düşünüyorsan hiç düşünme çünkü çiziliyor gittikçe çok kötü oluyor birde boya temizliyorsun ha kaplama vs suya dayanıklılık olsun işte malzemelere dayanıklı olanı da oluyor ama ne kadar dayanıklı olur bilmiyorum kiracıysan ev sahibine danışarak yaptırabilirsin 
önce (33 puan) tarafından
Düşündüm canım ama kimse memnun değilmiş vazgeçtim. Ev sahibiyim canım kaplama güzel yorumlari olanlardan almayı düşünüyorum. Genelde yorumlarda suya detejana dayanıklı diyorlar ısı ya bile dayanıklı olanları var .

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 51 göst.
26 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda01 (1,222 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
17 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mercimek tanesi (1,843 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 172 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sedaa. (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 122 göst.
22 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveruzgar (1,030 puan) tarafından soruldu

409,165 soru

12,297,406 cevap

38,364 kullanıcı

Kategoriler

...